Ahojte žienky, teda predovšetkým žienky :-). Už dlho uvažujem nad implantátmi. Nemyslím si že vyzerám zle, ale na prsiach mi ten z hora ubral (alebo som stála v nesprávnom rade?:-))) takže chcem to zlepšiť keď už je dnes taka možnosť. Tak dopredu vravim, nepotrebujem komentáre aké je to zlé a x dôvodov prečo to nespraviť. Chcem počuť dievčatá ktore to maju za sebou pripadne sa odhodlávajú :-).
Baby, ktoré sa už odhodlali. Skúste napísať aké ste mali pred, aku veľkosť máte teraz, ako ste to zvládali psychicky/fyzicky, proste hocico :-) podeľte sa somnou o vas zážitok. A hlavne poprosím DOBRU KLINIKU. Uvažujem nad klinikou Avenue v NR alebo Interklinik v BA, ale moc ich nepoznam.
Vopred vam dakujem za názory/rady/podelenie sa s príbehom :-)
Silikóny
ahojte suhlasim s tym, ze zmenu musim najskor v prvom rade vidiet ja :) odpoved co sa tyka konzultacie ste uz dostali. Viem, ze konzultacia je velmi dolezitym prvym krokom k tomuto zakroku, bez nej sa neda pohnut nikam. Je takym odrazovym mostikom. Dobibina v prvom rade ako som pisala konzultacia. Tiez sa na nu momentalne odhodlavam.
magduska ty mas zakrok tento za sebou? co je potrebne pred zvacsenim prs absolvovat? je nutne nejake vysetrenia podstupit ci ten zakrok mozem absolvovat alebo nic take sa riesit nemusi a kazda jedna zena moze podstupit? :)
ahojte...taka konzultacia nie je zavazna...aspon teda pokial sa nerozhodnes ze do toho ides...myslim ze sa niet coho bat na konzultacii sa dozvies ako vsetko prebieha...ako je to s pripravou pred zakrokom ako je to pocas zakroku a po...a uvidis sama ako sa budes citit ci sa budes na to citit ale podla mna ked uz prides na konzultaciu tak by bola skoda zutekat :)
paulita toto by aj mna zaujimalo.. chcela som uz na nejake kliniky zavolat a popytat sa ako to tam chodi.. len nie som este uplne rozhodnuta a obavam sa ze keby som zasla na konzultaciu tak uz musim na tej klinike aj zakrok podstupit..
@matila absolvovať konzultáciu? tá ale nie je nejaká akože záväzná ešte alebo sa mýlim? neviem si to celkom predstaviť ako to je na takej konzultácii na čo sa mám pripraviť a čo si mám ujasniť kým niečo také vôbec podstúpim
matila osobne si myslim ze je dolezite aby si zmenu vsimla prave ta zena ktora si prsia da urobit ;) predsa len toto je vec ktoru robime pre seba, nie pre inych. Nie pre nazor okolia. Ale pre svoj pocit, pre to aby sme boli stastnejsie a sebavedomejsie, nie?
ahoj paulita, tak ja tiez som uz niekolko veci vyskusala, dokonca aj rozne vitaminy, ale uspech sa nedostavil. Preto som dosla k tomu, ze je potrebne zrejme zakrocit raznejsie ak chcem vidiet na prsiach realnu zmenu, ktoru si vsimne a okolie a nie len ja ;) v prvom rade je dolezite absolvovat konzultaciu
@matila tiež premýšľam, že by som si dala zväčšiť prsia, ale som celkovo z toho taká nesvoja. Myslela som, že by sa dali zväčšiť aj iným spôsobmi, ale vyskúšala som už toľko toho a bez nejakého viditeľného efektu, tak si hovorím, že nebolo by na škodu do toho ísť. Aj keď neviem čo vlastne všetko tento zákrok obnáša :/
ahoj mam kamaratku, ktora ma tento zakrok za sebou a ja nan zbieram odvahu :) kedze maju uz nekojim, tak by som tiez chcela zmenu. Mna napriklad namotivovala kamaratka, ktora tento zakrok podstupila a dopadol nad jej ocakavania. Mna by zaujimalo preco prave medzi tymito dvomi klinikami sa rozhodujes? Je to skrz to kde byvas?