Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikóny

Príspevok v téme: Silikóny
KaDe

Ahojte žienky, teda predovšetkým žienky :-). Už dlho uvažujem nad implantátmi. Nemyslím si že vyzerám zle, ale na prsiach mi ten z hora ubral (alebo som stála v nesprávnom rade?:-))) takže chcem to zlepšiť keď už je dnes taka možnosť. Tak dopredu vravim, nepotrebujem komentáre aké je to zlé a x dôvodov prečo to nespraviť. Chcem počuť dievčatá ktore to maju za sebou pripadne sa odhodlávajú :-).
Baby, ktoré sa už odhodlali. Skúste napísať aké ste mali pred, aku veľkosť máte teraz, ako ste to zvládali psychicky/fyzicky, proste hocico :-) podeľte sa somnou o vas zážitok. A hlavne poprosím DOBRU KLINIKU. Uvažujem nad klinikou Avenue v NR alebo Interklinik v BA, ale moc ich nepoznam.
Vopred vam dakujem za názory/rady/podelenie sa s príbehom :-)

sisahubertova

píšeš, že sa prispôsobia, ale nie úplne tak, že by ovísali alebo niečo také, to by som zošalela, ale chcela by som aby vyzerali tak, že sú moje, nepotrebujem mať nejaké veľké, len aby som sa cítila dobre, že tam niečo mám, ale zas aby na mňa neukazovali prstom :)

lexxa

To, či to budú iní ľudia vnímať nezáleží len o typu implantátov, ale aj od ich veľkosti. Ale čo sa týka typu, tak prirodzenejšie vyzerajú anatomické, tie sa tak trošku aj prispôsobia tvojim prirodzeným prsiam. Ale myslím si, že by bolo fajn si o tomto pohovoriť s lekárom. Podľa toho aké sú tvoje prsia, o koľko chceš zväčšiť a podobne. Lebo na tieto veci treba prihliadať.

sisahubertova

aké implatáty je vhodné si vybrať? pozerala som, že je viac druhov implantátov avšak neviem podľa čoho sa zorientovať, že aký druh by mal byť pre mňa vhodný aby to vyzeralo, čo najviac prirodzene, ide mi o to aby ľudia neukazovali na mňa prstom, ale aby to vyzeralo dobre a nie moc silene k mojej postave

magduska

ahoj...ako tu uz zaznelo...pocet klinik nie je nejaky dolezity sama si musis zvazit kolko konzultacii si ochotna podstupit...ale osobne je podla mna zbytocne to nahanat, ze co najviac klinik a neviem co vsetko okolo toho...niekedy je menej viac...vyber si napriklad jednu chod na konzultaciu a uvidis ak sa ti nebude pacit vyberies druhu alebo co...ty sama si to musis zvazit co a ako...

mersia

Je len na tebe kolko si ich vyberies, ale silit to netreba. Nie neboli v jednom meste. Najskor som absolvovala konzultaciu v Centre plastickej a estetickej chirurgie a povedala som si, ze uvidim ako to tam dopadne, ak budem na nejakych pochybach alebo tak, tak by som si riesila konzultaciu na tej druhej klinike. Avsak dopadlo to v pohode, dohodli sme sa s lekarom ako by bolo vhodne prsia riesit, aku velkost, ako vkladat implantaty, tak potom som uz ani nad inou klinikou neuvazovala, nevidela som na to nejaky dovod :)

nadka38

Magduska mam si vybrat dve a uvidim?... No takze nebudem to prehanat a skusim to vyselektovat tak ako si mi napisala...
Mersia prva konzultacia dopadla dobre, takze si nakoniec na tej klinike zostala? Mala si vybrate obe kliniky v jednom meste alebo ako si to riesila?

mersia

Nadka je to dost individualne. Ci na jednu ci na dve, ci na kolko. Osobne som vobec viacero konzultacii neriesila. Zistovala som si ake su kliniky, kde a aki su lekari a proste som sa potom rozhodla pre tu, ktora sa mi zda vhodna. Az potom som sla na konzultaciu a mozno keby ta konzultacia nedopadla dobre, tak potom by som riesila nejaku inu kliniku a zas konzultaciu tam. Ale kedze ta konzultacia prva dopadla podla mojich ocakavani, tak som na nic ine ani pomysliet nemusela :)

magduska

ahoj...to s akymi nazormi sa na roznych klinikach stretnes to ti povedat neviem...ale lekar by sa mal snazit ti pomoct poradit z vlastnej skusenosti...co sa tyka tych viacerych konzultacii, nie je to zly napad, ale netreba to prehanat...nema zmysel ist na konzultaciu na desat klinik...skor si vyber dve a uvidis ;)

nadka38

Magduska tymto si ma potesila... Takze mam to chapat tak, ze nemusim mat strach ist na konzultaciu na viacere kliniky a az potom sa pre nejaku rozhodnut? Bude to vhodne vobec takto to riesit? Aj ked asi na tej konzultacii sa aj na viacerych klinikach stretnem s podobnymi ak nie aj rovnakymi nazormi, ci?

magduska

ahoj...keby som takyto zakrok nemala za sebou tak by som ti toto asi nepisala...vysetrenie je potrebne nejake pred samotnym zakrokom absolvovat...take predoperacne klasika...co sa tyka toho kto moze tento zakrok podstupit...no myslim si, ze toto zavisi od zdravotneho stavu ;)