Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

V akom veku zacat cvicit? (bodybuilding)

Príspevok v téme: V akom veku zacat cvicit? (bodybuilding)
David8536

Caute
Volam sa david mam 15 rokov a chcem sa spytat ci mozem v tomto veku zacat cvicit (fitness). Chcem trosku nabrat objem a neviem ci v takomto veku mozem zacat normalne cvicit ci sa mi nahodou napr.: nejaky stavec nachrbte nevyvinie zle alebo nieco v tom zmysle? Ci mozem normalne chodit do posilky aspon 3 krat tyzdenne? A ci mozem cvicit vsetky cviky(bench,drepy,zdvihanie jednoruciek atd...)
Dakujem za odpovede;)

0vecka

Asik kludne si pis co chces ale ked napises blbost tak ta tu v pohode verejne zosmiesnim... :-P ten typek v Tom blogu nema sajnu o doplnkoch a ty pravdepodobne tiez nie ked sa to ohanas autoritami... to ti akoze fakt niekto povedal ze pri brani odporucanych 3g kreatinu denne dostanes oblickove kamene?

Asik

Ovecka a ty uz prestan uzivat tie doplnky zjavne ti to skodi,a laskavo nechaj ludom vyjadrit svoj nazor toto je verejne forum.To ze ty beries kadejake prasky na rast svalovej hmoty ma nezaujima, ale 15 rocnemu decku nerad laskovo tam uz je len krocik od toho aby zacal uzivat anabolicke steroidy.Vies prd odkial cerpam informacie ten clanok som sem skopirovala len tak a informacie mam od lekarov ktori sa staraju o nasu sportovu reprezentaciu, takze svoje dristy si nechaj pre inych a neosocuj ma.Zi a nechaj zit!!!!!

0vecka

kludne mozes. nejake zastavenie rastu su myty a doplnky mozes kludne v normalnych mnozstvach...

co sa toho blogu tyka tak je to prekrutene jak neviem co...

hlavne cvic s dobrou technikou a nic si neposeries

David8536

Dobre dobre ludia. V prvom rade diky za odpovede. A v tom druhom tie doplnky nechajte na mna (ja viem kazdy ma na ne iny nazor). Ja vas chapem obidvoch. Cize ked zacnem teraz nemal by som mat ziadne zdravotne problemy?

peterssonne

sorry kamo ale blogspot nejakeho typka pre mna nie je relevantna informacia.. v tejto sfere posobim uz roky a toto je len jeho nazor...
ukaz mi podlozene studia.. typek tam ma vela mylnych zastaralych informacii

to je tak ked si precitas jeden blog a hned je vsetko biele nic cierne, kludne sa tym riad.. whatever

peterssonne

Asik prosim ta netrep nepodlozene blbosti..

k teme, kludne mozes cvicit, aj s vahami, hlavne dvihaj cinky nie ego.. si zaciatocnik nie je hanba ak budes cvicit hoci s prazdnou tycou

zaklad je technika hlavne pri cvikoch ako su drepy, mrtve tahy tak k tomu by ti snad pomohol trener alebo si to nastuduj na nete

pred treningom sa zahrej, warm up zo zaciatku celotelovy trening, ak uz nebude zaberat a bude to pre teba easy zacnes splitovat..
k suplementom staci ti protein nejaky kvalitny srvatkovy izolat, najlepsie bezlaktozovy, strava zelenina, mäso, vajcia, protein.. tvaroh by som vynechal, obsahuje laktozu, zatazuje zaludok, nie je to dobra bielkovina

Asik

Mozes kludne aj v tomto veku,vo fitku ti trener poradi vhodne cviky.Samozrejme sa vyvaruj akymkolvek anabolikam neze sa das nahovorit na rychle svaly s minimom cvicenia.Pozor aj na vsetky taketo kvazy proteinove doplnky vyrobcovia aby zarobili castokrat zamlcia zlozenie tychto produktov a moze sa stat ze anabolika obsahuju.Miesto toho zarad kvalitne bielkoviny tvaroh,vajcia, steak, kuracie maso.....