Nechuti mi jest ...

Príspevok v téme: Nechuti mi jest ...
selm!cka

Absolutne nemam chut jest niekedy aj cely den a vobec ma neboli brucho.Niekedy aj nasilu zjem aspon polievku.Mam 168 cm a 45kg a nesom ani tucna ani vychrtla.No ale stretla som sa aj s tym ked mi matka alebo otec vytkli ze stale len drzim dietu a ze ci nemam anorexiu ... nepokusam sa schudnut a s mojou postavou som spokojna.
Da sa take nieco nazvat ANOREXIA ?! :(

CORNUTO

mozes prosim ta napisat s cim si mala problem a podrobne to opisat dakujem ja mamzdravotne problemi nechut do jedla,nervozita a tak dalel prosim ta odpis MOJ MEIL JE CORNUTO@CENTRUM.CZ

britny

Važím okolo 45kg a v poslednom čase som začala malo jest,lebo som začala trpiet komplexom,že som tučná.Mavam zavraty,boli ma hlava a neviem ako sa to nazyva?poradte mi prosim

Benjo

Samara neblazni tak dlho nejest. Zacni zasa postupne jest. Odporucam zacat ovocim, ktore ti doda energiu. Vhodne su najma jablka a banany, ktore navyse vyborne chutia a preto by si nemala mat problem zjest ich. Prajem dobre zdravie.

Samara666

ahojte uz 15 dni nejem zedla som polievku a kuracie stehno za 15 dni ked sa rano najem pride mi zle a nadrapuje ma a raz som aj grcala ked nejem cely den neni mi zle citim sa fajn co to za stav?pomozte ako ja to jedlo nepotrebujem len moje okolie uz do mna ziape

sipo

Ahojte.. Mám taký "menší" problém meriam 178 cm a mám okolo 58 kg.. Viem, že na môj pomer výška-váha je to strašne málo.. Nikdy som nemal pocit, že som málo zjedol ale pribrať nie a nie, ale teraz poslednou dobou to je horšie, aj som hladný, ale akonáhe začnem jesť tak som hneď plný.. Neviem si s tým poradiť, strašne rád by som pribral ale potrebujem s tým aj pomôcť.. Ak my môžete a viete tak mi prosím poraďte. Vopred ďakujem..

VW

Mala by si ist k doktorovi nechutenstvo moze byt sposobene aj nejakym fyzickym ochorenim alebo psychickou poruchou, mala by si sa porozpravat so svojim obvodnym nech ta posle k odbornikom, si prilis chuducka na svoj vek, mozes z toho mat velmi vazne trvale nasledky ak to bude takto pokracovat.

jannullka

ahojte baby....mam 17 rokow a wazim 42 kil...trcia mi kosti na bedrach....proste som straasne chuda....a pisem preto, lebo sa nwm prinutit jest...ja cely den niekedy nic nezjem....., ani omrwinkua wobec nesom hladna ani nic....a thak to trwa us od septembra..jem len ked musim......

:-):-)smile

máš nízke BMI čo je hmotnostný index a ide tu podľa mňa o tzv anorexia nevrosa, ked ty sama z vlastnej vole nechces chudnut, ale ti jest nechuti. Zajtdi za obvodnou a ta ti dá listok na gastro, drzim palce!