Absolutne nemam chut jest niekedy aj cely den a vobec ma neboli brucho.Niekedy aj nasilu zjem aspon polievku.Mam 168 cm a 45kg a nesom ani tucna ani vychrtla.No ale stretla som sa aj s tym ked mi matka alebo otec vytkli ze stale len drzim dietu a ze ci nemam anorexiu ... nepokusam sa schudnut a s mojou postavou som spokojna.
Da sa take nieco nazvat ANOREXIA ?! :(
Nechuti mi jest ...
mne zabrali tabletky alebo sirup Peritol. prve tri dni ste ospali, ale ukludnia vas a potom papate jedna radost. 1 kg hore za tyzden:)
Preboha, pri výške 168cm vážiť len 45kg. Veď to je BMI 15,9 čo je riadna podváha. A ty ešte píšeš, že nie si vychrtlá.
mila amanda, tak to je od teba pekne, ze by si nam - ludom, ktorych trapi nechutenstvo - rada darovala svoju chut do jedla. Nuž škoda, ze sa to neda podarovat... Jooj, ja by som bola taka rada, keby mi kazdy den chutilo jest :) Neviem, cim je sposobene moje nechutestvo.
Ale bud rada, že ti chuti ... Mozes si niekolko krat denne vychutnat jedlo a tesit sa z toho, ze ti chuti a to je super !
dakujem za vase rady a reakcie... to s tou glukozou vyzera byt celkom dobry napad, kolko tej glukozy mam dat do pohara vody ? skusila by som to. Myslim, ze ako male dieta som musela vzdy rano uzivát hroznovy cukor, ale nepamätam si, ze prečo...
Pokial ide o ten nazor, ze mam 36 hodin nejest, nepovazujem to vobec za spravne - aspon co sa tyka mna. Mam chronicky zapal žaludka a ked sa niekoko hodin nenajem, zacnem mat strašne krče a aj lekarka mi povedala, ze musim pravidelne jest. Mrkvu a kapustu jem skoro kazdy den, mrkva je jedna z mala potravin, ktore mi aspon trocha chutia. Pobyt na cerstvom vzduchu, v prirode a s priatelmi - to je tiez velmi dobry napad. Skoda, ze je teraz take zle počasie - tazko je teraz niekde vonku robit piknik :(
ja by som vam tak rada dala svoju chut do jedla! jedlo je prve aj posledne naco kazdy den myslim, jest mozem v kuse, nenormalne mi chuti, jem aj ked som prezrata, riesim nim nudu aj depku, proste vsetko...vobec si neviem predstavit zeby som cely den nejedla a nechybalo mi to :( asi neviete cim je vase nechutenstvo sposobene, ak ano rada by som vedela...nenormalne vam momentalne zavidim :(
Jednotkou proti nechutenstvu je rano nalacno vypit glukozu rozmiesanu vo vode.Skuste to ak ide skutocne len o fyzicke nechutenstvo.Ale pre istotu sa zamyslite,ci je to skutocne len cisto fyzicka pricina,lebo ak nie,tak nepomoze ani glukoza.
co k tomu dodat ... Keby som nemusela, tak by som nejedla aj cely tyzden. Vobec sa mi nechce jest. Je to hrozne, ze sa clovek musi kazdy den premahat, aby vobec do seba dostal nejaku potravu. Mate niekto nejaku dobru radu, ze co pomaha na nechutenstvo ? Ja nechcem schudnut, ale velmi si zelam, aby mi znova chutilo jest, a aby som sa dokazala z jedla radovat a jest s chutou.
Ahojte. Chyba mi chut do jedla. Hlavne ranajky sa musim vzdy velmi premahat, aby som sa prinutila zjest a vlastne skoro s kazdym jedlom je to tak. Jedine, co mi chuti je zelenina a banany ... ale z toho sa neda fungovat cely den. Spominam na tie pekne casy, ked som bola este dieta a schutou som zjedla vsetko mozne. Preco clovek strati chut do jedla ? A ako je mozne ju ziskat znova naspät ? Mate niekto podobny problem ? Ako to riesite ?
selm!cka
anorekticka niesi urcite,lebo tie si o sebe myslia,ze su tucne a pritom su chude...
inac ten isty problem mam aj ja,castokrat sa mi stava,ze skoro cely den nejem,lebo na jedlo ani nepomyslim,proste nemam chut,niesom hladna a casto jedlo doslava tlacim do seba,lebo jest jednoducho musim...meriam tak isto ako ty a vazim tiez podobne ako ty a som tiez som spokojna i ked nie vzdy tomu tak bolo