Ahojte,ako ste sa dočítali vyššie,potrebujem malú radu,už dva roky neustále stretávam jedno dievča,chodi busom rovnakou trasou ako ja,stále po sebe pozeráme,sem tam sa pekne usmejeme,vidím,že by to malo perspektívu ale ja sa jednoducho neviem dopátrať k jej menu,neviete mi poradiť,ako ju nájsť ? na sociálnych sieťach ju hľadám už druhý rok a stále nič,ja viem, že vám prídem ako pribrzdený,že sa k nej neozvem ale mal som zle skusenosti keď som sa o to snažil pri iných dievčatách a nechcem byť vtieravý,skúste sa mysľou ocitnúť v mojej situacii a poraďte mi prosím,ĎAKUJEM!!!!
niesom žiaden pedofil ani nič podobné len potrebujem malú radu
markstein tak ako? Uz si sa odhodlal ju oslovit a prihovorit sa jej?)
Donekonecna tym spojom chodit nemusite, tak aby nezmizla z tvojho zivota uplne. Potom by si si to mohol vycitat dost dlho "co by bolo, keby")
nejako som to moc necital ale ak sa na seba usmievate tak neni o com. ja by som sa jej normalne prihovoril stylom ze sa na seba usmievate co by povedala na to ze by ste sa na seba usmievali niekde na kave kofole teda napoji dle chuti...
U nás sa hovorí, že my to berieme zos žartom:-) P.S. Aj korektori potrebujú nejakú prácičku. Netreba byť na seba prísny za každú cenu...
Hehe Ipsilon
To radsej nech ostanu pri tych hodinach
Ty davas ;-D
Ale jasne ze to berieme so zartom
ci zo zartom ?
Uuups :-(
...... keby že nie na prvý pohľad, tak potom by to mohlo dopadnúť aj takto: nuž, s láskou na prvý pohľad nám to obom nevyšlo, pristúpme teda obidvaja k bankomatu:-) Čo nám na to povie ten druhý pohľad?:-) Možno niečo, možno nič, že?:-)
No, nemysli si, že je každý taký blbý, ako na prvý alebo hoci aj na druhý pohľad vyzerá. Treba si vedieť všímať to, aké veci daný človek nosí, akú hudbu náhodou začuješ v jeho prítomnosti, ktorá vychádza zo slúchadiel, ktoré má na ušiach a podobne. A potom rýchlo prídeš na to, koľko má ten človek rôčkov.
Mal by si všetko vsadiť na jednu kartu a keď ju najbližšie uvidíš, tak jej to už povedz rovno: prepáčte, nie som pedofil, ani zoofil, ani nekrofil, ani pyroman, ani nič podobné, ale rád by som sa s Vami zoznámil!!!
Uvidíme, aké číslo to mladé žieňa potom vytočí:-)
Keď to dáš, tak potom pošli pozdrav:-) Nám samozrejme:-)
Mne pride uplne psycho, povedat, ze usmievame sa na seba 2 roky, takze ma to perspektivu :D alebo povedat, ze si zalubeny? Mate 13? Ja sa zalubim do cloveka na zaklade toho aky je, ako sa sprava, aku ma povahu, nie len na zaklade plytkeho vyzoru, to som robila ako mlada pubertiacka......a ty si jej sympaticky zrejme, kedze sa usmeje, ale nie je to malo nato hovorit o niecom perpektivnom? Mozno ma priatela dlhorocneho, mozno je zasnubena, mozno je hluchonema.. no nevies...
Ale ked to chces zistit prihovor sa jej urcite...hoci zrusis to kuzlo ake mate teraz, ale mozno takto prides o naozaj nieco co casom moze byt perspektivne a uchmatne ti ju nejaky iny...mozo uz uchmatol... kym ty sa usmievas a nic nerobis ;)
no keby sa ma niekto v autobuse, v ktorom su asi kazdy meter cvakace s uvedenym casom, opyta kolko je hodin, asi ho poslem na psychiatriu :D inak ako mozes vediet ze je vami vekovy rozdiel rok dva a ty si starsi, ked si s nou nikdy nehovoril? podla mna tak medzi 22-28 a cca tak podobne kazda dalsia vekova kategoria je dost tazke odhadnut presny vek cloveka - skoro by som povedala az nemozne.
Tá otázka, že koľko je hodín, ma napadla preto, lebo som si opakoval frázu: Wie spät ist es? Všetko so všetkým niekedy aj nesúvisí, nielen že súvisí:-)
Zalezi kolko mate obaja rokov lebo otazka typu...kolko je hodin...
Ak mate cez 18 ja by som isla narovinu
Keby v autobuse predavali kavu,zmrzlinu,colu....pozval by som ta.Nezajdeme na nu niekam?Nasla by si si chvilku?
Alebo...
Ahoj...nechcela by si raz niekde spolu vystupit a niekam sa zohriat do tepla na caj?
Usmev robi vela a ked ti niekto usmev opatuje...tak je to dobre znamenie.