niesom žiaden pedofil ani nič podobné len potrebujem malú radu

Príspevok v téme: niesom žiaden pedofil ani nič podobné len potrebujem malú radu
markstein

Ahojte,ako ste sa dočítali vyššie,potrebujem malú radu,už dva roky neustále stretávam jedno dievča,chodi busom rovnakou trasou ako ja,stále po sebe pozeráme,sem tam sa pekne usmejeme,vidím,že by to malo perspektívu ale ja sa jednoducho neviem dopátrať k jej menu,neviete mi poradiť,ako ju nájsť ? na sociálnych sieťach ju hľadám už druhý rok a stále nič,ja viem, že vám prídem ako pribrzdený,že sa k nej neozvem ale mal som zle skusenosti keď som sa o to snažil pri iných dievčatách a nechcem byť vtieravý,skúste sa mysľou ocitnúť v mojej situacii a poraďte mi prosím,ĎAKUJEM!!!!

Ipsilon

Ten názov témy si použil len preto, aby si na seba upútal pozornosť, že? Nemusíš mi odpovedať, viem, že je tomu tak.
Na nete ju asi len tak ľahko nenájdeš. Odvážnemu šťastie praje, už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom a keby že ju znovu stretneš, tak už sa ozvi, pls. Koľko je hodín a tak podobne, ale môžeš použiť aj kreatívnejšie hlody, lež neviem, či prihovoriť sa k nejakému dievčaťu vetou: Prepáčte, nie som žiaden pedofil, ani nič podobné, len by som sa chcel s Vami zoznámiť, by asiK nebolo to pravé orechové:-)
Za opýtanie síce nič nedáš, ale niečo "dostať" môžeš:-)

Sejla

no to by vyzeralo fakt zle, ze typek, ktoreho 2 roky stretavam v buse, boji sa ma pozdravit, ale vyhlada si ma na internete.. to je dost divne clovece :D

a_dr1a

A co tak ju pozdravit, oslovit ju a prihovorit sa jej?
Vsak sa uz 2r registrujete kukate po sebe, nebudes pre nu uz uplne cudzi a neznamy) Uz ti aj usmevy opatovala, tak prekonaj ten prvotny strach hanbu zabrany a prihovor sa jej. Pre zaciatok aspon ten pozdrav.
Ja kolkych tiez len takto z videnia bezne stretavam, ze sa vobec nepozname, ale tak prirodzene automaticky sme sa zacali zdravit, niekedy prehodia aj vetu dve, usmevy