Ahojte,ako ste sa dočítali vyššie,potrebujem malú radu,už dva roky neustále stretávam jedno dievča,chodi busom rovnakou trasou ako ja,stále po sebe pozeráme,sem tam sa pekne usmejeme,vidím,že by to malo perspektívu ale ja sa jednoducho neviem dopátrať k jej menu,neviete mi poradiť,ako ju nájsť ? na sociálnych sieťach ju hľadám už druhý rok a stále nič,ja viem, že vám prídem ako pribrzdený,že sa k nej neozvem ale mal som zle skusenosti keď som sa o to snažil pri iných dievčatách a nechcem byť vtieravý,skúste sa mysľou ocitnúť v mojej situacii a poraďte mi prosím,ĎAKUJEM!!!!
niesom žiaden pedofil ani nič podobné len potrebujem malú radu
easy-asi rok dva ja som starší :)
A aky je medzi Vami vekovy rozdiel? :)
usmej sa a cokolvek sa aj spytaj, ze prepac ale nevies, isla uz 50? a potom pokracuj aj sa pripadne predstav a opytaj sa jej na meno
eeeeaaaaasyyyy
Ďakujem ľudia za rady,určite sa musím prekonať ale presne ako napísal Ipsilon,je ťažké realizovať niečo,keď sa zaľúbite a máte pocit,že keď sa k "nej" ozvete,odmietne Vás,no za normálnych okoloností nemáte problém hocikoho sa spýtať napr, koľko je hodín?,...Takže tak ..ale ĎAKUJEM!! :) Určite musím konečne konať aby nebolo neskoro !! :)
Poviem ti, že už máš dobrú výdrž, tak dlho ju vyhľadávať...ja byť tebou tak sa jej skúsim prihovoriť, že nech sa nehnevá ale že či nemá chuť ísť na kávu, že stále po sebe pekne pozeráte a tak by som to rozvinula a uvidíš jej reakciu...
Ono sa to všetko ľahko povie, ale ťažko realizuje. Keď človek vidí osobu, do ktorej je zaľúbený, tak vtedy rýchlo vyschne v ústach. "Logika" nepustí, aj to treba zobrať do úvahy. Možno by bolo dobré vymyslieť gestá, ktorým by rozumel každý, niečo ako smiliky, ktoré používame na nete a rozumie im každý.
Stačilo by použiť trebárs jedno gesto, napr. ak sa chytím za pravé ucho, tak mám záujem, ak sa chytím za ľavé ucho, tak nemám záujem. Celá veda (pardón, dve gestá). Plüs, treba sa na seba samozrejme pri tom aj pozerať:-)
O tom to celé je:
www.youtube.com
Napísal som jej už po desiatykrát dnes, urobil som všetky veci, ktoré by som povedal... Není to simple:-)
nechapem na co 2r ! cakas
kym dotycnej nepovies priamo, tak dovtedy tie pohlady a usmevy neznamenaju vobec nic
a slecna moze zacat jazdit inym busom uz inou trasou...mozno to tak berie, ze sa bezne pozeras a usmievas na x dalsich a absolutne o tvojom zaujme nevie
Prečo v dnešnej dobe ľudia nevedia rozprávať a použiť jazyk, keď sa chcú s niekým zoznámiť?
Miesto toho vymýšľajú, špekulujú čo spraviť , pýtajú sa cudzích ľudí na fórach - proste akoby šlo o ZNESKODNENIE VODIKOVEJ BOMBY ...
2 roky po sebe zazerate, usmievate sa, tak sa jej normálne pozdrav a začni spontánnu komunikáciu
V prípade takejto (nižšie uvedenej) vety by ani prípadne použitie slova Prepáčte ešte nemuselo dávať najavo, resp. signalizovať, že ide práve o nejakého slušne vychovaného človeka, resp. muža:-)