Operácia Kolena pomoc

robbstark

dam ti radu, co mi dal trener, ked som siel na operaciu chrupavky minuly rok - este pred operaciou zacni uzivat wobenzym. somnou spravil uplne zazraky a velmi donbre sa to hojilo..

0vecka

mjanik takze 45 rokov okradas ludi??? akupunktura je uplny nezmysel skoro taky ako homeopatia..ale homeopatia je uplny vykvet sarlatanstva na to sa akupunktura este nechyta....

Matuskooo

Pred týždnom som bol na odbere a objednať sa na predoperačné..Ked som to všetko obehal tak zavolal doktor že sa to prekladá z pôvodného 15 na 21 Takže tak A na predoperačnom som bol dnes Ešte v stredu vybavím toho anesteziologa a bude pokoj
A na Závere toho predopračného mám Že Doporučujeme : Celkova Anesteza je možná Takže uvidíme ))

fazulafilomena

Matusko neviem ci ti da anesteziolog na vyber, asi to zavisi aj od operatera, mne povedal ze v celkovej lebo potrebuje koleno maximalne uvolnit aby sa dostal k tym castiam tkaniva co potrebuje a v lokalnej to nieje mozne, ale kazdy chirurg ma svoj postupy a svoje dobre skusenosti s tou ktorou variantou.
Uz si vybavujes predoperacne?
Potom daj vediet ako ti to dopadlo, drzim palce a neboj , ani ja sa nebojim :D Ja sa tak na to tesim, konecne budem moct robit tych milion veci ktore doteraz neboli mozne, tesim sa na sport, na to ze si cupnem, vystriem nohu a vele dalsich malickosti

vysmech

Ale zato, ak ti niekto napíše, že mu akupunktúra nepomohla, podľa teba klame... pretože akupunktúra MUSÍ pomôcť. ;)
www.zdravie.sk

mjanik

scha...nevypisuj tu hlúposti a nevymýšľaj a nepíš tu veci,ktoré nie sú pravdivé,O mne si nič nemohol nájsť,lebo ja som 80 roč.dôchodca so 45 ročnou praxou v akupunktúre.Keď to tu napíšem, tak to mám overené prxou.Tebe asi ešte tečie mlieko po brade...