Operácia Kolena pomoc

mjanik

shay..,ojka-kde ste nabrali toľkoto hlúposti...v tej Číne,kde sa stále lieči hlavne akupunktúrou,by už musel vymrieť celý národ a vidíte nevymierajú,ale stále ich pribúda...

ojka

mjanik som rada, že si konečne pripustil, že ani akupunktúra nie je všemocná, a to slovami:
"akupunktúrou by to ASI išlo vyliečiť,... "

môj názor poznáš, nezavrhujem to, ale ani tá tvoja akupunktúra nedokáže u všetkých diagnoz všemocné zázraky. Môže zmierniť príznaky, podporiť liečbu.... ale je tam to ale, všetko sa nedá....

Matusko, a čo sa týka kolena. Organizmus človeka dokáže všeličo. Takisto aj 2 ľudia s rovnakou dg sa môžu zotavovať odlišnú dobu. Ale pre triezve uvažovanie by som na tvojom mieste uvažovala aspoň o tých 2 mesiacoch a uvidíš, či sa to pretiahne, alebo ako sa ti bude dariť. Potom sa priebežne určite ozvi. Želám skoré uzdravenie :-)

Shayleen

Akupunktúra: nežiaduce účinky,

Ako sme popísali v našom článku, tento postup nemusí vždy prospech.A to je spojené s tým, že budete musieť zadať ihlu na rôznych miestach na ľudské telo, a to je bolesť, a nie moc príjemný pocit, že môžu viesť k stupňovaniu ďalších ochorení.Ako bolo uvedené vyššie, akupunktúra má indikácie a kontraindikácie, fotografiu v článku poukazujú na určité vlastnosti konania.Nielen, že môže priniesť svoje výhody v liečbe, ale sú tu aj negatívne výsledky.

mať postup má málo vedľajších účinkov:

bolesť a mierne otlačenie.
Ihla môže byť nakazený s hepatitídou, AIDS a ďalších infekcií.
neskúsený terapeut môže pri vstupe ihly poškodiť krvné cievy, nervy a šľachy.
zranenie môže viesť k rýchlemu rastu nádorov.
zníženie krvného tlaku.
Ale musíme si uvedomiť, že získať pozitívny vplyv konaní je možný iba vtedy, ak ich vykonáva skúsený lekár.Ale nech je to ako chce, aj keď je akupunktúrne indikácie a kontraindikácie, recenzie z ľudí, ktorí stále poukazujú na jeho účinnosti.

mjanik

fazula...+ noe...mali by ste vedieť,že telo má regeneračné schopnosti,len ho treba tým smerom usmerniť.Na to je výborná akupunktúra,či sa vám to páči alebo nie.Neuškodilo by vám v tejto veci viac študovať

fazulafilomena

Ježkove oči mjanik ! ja ked tu pridem v r 2008, 2010, 2012...na toto forum vzdy nieco pozriet tak v kazdej teme j mjanik a jeho zazracna akupunktura pomoc ! trepes kraviny mjanik a chod sa schovat domov za kredenc a zapichni si tie ihly niekam uz konecne PROSIMTA-
No a teraz k teme...co sme to hovorili? aha jaj no koleno... aj ja idem cca o 2 tyzdne na ASK kolenaa dr mi povedal ze prdpokladana doba liecenia je 1 az 2 mes zavisi od toho co v nom najdu pocas operacie, lebo MR nemusi vzdy odhalit vsetko. Ty mas zrejme komplikovanejsi stav ako ja a pocitaj tak 3 mesiace no...aby si potom nebol sklamany. Urcite sa nehrn hned vsetko robit hrrr ono sa to potom vypomsti a nehodi sa to, viem o com hovorim. Kde ta budu operovat, mna v RK, prajem skore uzdravenie a hlavne chce to cas :D

Noelinka

Mjamik ta akupunktúra musí mať nejakú magickú vesmírnu silu že dokáže vyliečiť artrózu -> opotrebovanie kĺbov kt je charakterizované degradáciou kĺbovej chrupky, subchondrálnou sklerózou, tvorbou ostefytov a zmenami mäkkých tkanív z.n -> nezmysel

Noelinka

Do mesiaca? Zabudni! Na 2 barlach som bola viac než mesiac po tom mesiaci ca 1,5 mesiaca na jednej a ešte terapia. Keď ti ten klb očistia musia šľachy a svaly znovu dať na koleno aby si si mohol zase s tou nehou hýbať

Matuskooo

3 Mesiace ? Tak to je extrém rád by som bol do mesiaca v pohode...A bohužial mi to nič nehovorí ani keď si mi to preložila :D