Nutrifood dieta

Príspevok v téme: Nutrifood dieta
Stek333

Ahojte baby ;-)
Ja som uz dlhsi cas rozmyslala nad dietou Nutridoof, vela som o tom citala, kamosky, ktore to skusili mali super vysledky. Len ja som sa nie a nie odhodlat.
Lenze teraz po Vianociach som zase trochu pribrala. Tak som si povedala, ze uz stacilo. Uz musim so sebou nieco urobit. Zhodou okolnosti mi kamoska povedala, ze teraz otvorili novu Nutrifood poradnu v Senci. Tak som tam zavolala a hned sa aj objednala. Dnes som absolvovala prvu konzultaciu a musim povedat, ze som bola milo prekvapena. Usmievavi poradcovia, velmi mili, vysvetlili mi co a ako, hned som si zobrala jedlo na 14 dni.
Dnes pre mna teda prvy den, dufam, ze novy - lepsi zaciatok.
Mate s tou dietou nejake skusenosti? Da sa to zvladnut?
Som zatial taka nadsena z toho uplne, ale bojim sa, ze budem hladna.
Dakujem za rady.

minnie29

Čo sa týka nutrifoodu..Skúšala som už diéty od výmyslu sveta nič na 100% nefungovalo..No moje odhodlanie schudnúť bolo obrovské..Keď som po 10 dňoch skočila na váhu u mojej poradkyni z kolònky 1.stupeň obezity do nadváhy takmer som tomu neverila...Behom 10 dní som schudla 7,9kg čo je úžasný výsledok..No ak sa raz na túto diétu ale dáte musíte počítať s tým,že počas celej diéty trpíte nesmiernym hladom,ak si niečo dáte navyše čo i len na koštovku zastavíte ketózu a teda samotné chudnutie,treba sa nato aj psychicky pripraviť,ja som už vyše mesiaca na tejto diéte zožiera ma hlad nedaj bože ak cítim vôňu pečiva alebo môjho jedla ale vždy,keď sa pozriem do zrkadla tak si poviem,že mi to zato naozaj stojí..Plánujem dať dole ešte 20kg takže ešte nemám vyhraté ale dám do toho všetko a ako bonus som sa vrátila k môjmu milovanèmu športu tlak sa krásne upravil ale je to boj

ZuzanaJa

Ahojte baby, mam na predaj 5 sáčkov kokteilov 4sacky jahoda a jeden vanilka . Na cene sa dohodneme, mail Zuzika184@gmail.com

Sherlock

Ahojte, nutrifood dieta je presne to co som roky hladal, poradcovia su velmi mili a ochotni. Vdakatejto uzasnej diete som dokazal schudnut 184kg.

Zda sa vam to povedome? Podobna forma reklamy existuje uz roky a zial, je stale vela naivnych ludi co na nu skocia.

Tato strava ma extremne nizky kaloricky prijem, v podstate jete len prasky s minimalnou hodnotou, za ktore si s radostou zaplatite nemale peniaze. Ak nic nejete par dni, vase telo sa tomu snazi prisposobit, zbavuje sa svalovej hmoty, spomaluje metabolizmus, nevyvazenou stravou riskujete, ze si poskodite zdravie. Najhorsie na tom je, ze spomaleny metabolizmus, sa len velmi tazko rozbieha, pricom sa postupne dostanete spat na svoju staru vahu.

Ludia, nebudte prosim hlupi, sportujte, cvicte, prechadzajte sa, jedzte vela ovocia, zeleniny, pekneho maska a malo hluposti a budete pekni, zdravi a silni. Neverte nikomu, co vam chce slubit lahsiu cestu. KLAME VAS

majkaaaaa

ja som na tejto diete a užasná,,, tlak mam super a čo iné je diabetes,,mala som 10 a mam 5,1 som prešťastnááááááááá

Caramia

Ja teda neviem... Začala to držať kamoška, niesom odborník na výživu ale čo si čítam zloženie a obsah ani sa nečudujem ze každý schudne... Kaloricky príjem je v podstatne rovný tomu ako by ste zjedli 6 jogurtov denne... Kamarátka hladná... Na pokraji zúfalstva... Za mňa vyhodené peniaze... Odporúčam pravidelne jest malé porcie... Za 9 mesiacov 34 kíl dole...

Reptilka

Ahojte,
nechcem nikoho odrádzať, lebo som stara dietistka :-) , mam za sebou cambridge dietu, schudla som 23kil za 3,5mesiaca, prvy mesiac 10kil, .....bolo to pred dvoma rokmi. ...dnes idem na dalsiu dietu ( nie nutrifood , ( ako presli na nove zlozenie, prestalo mi ich jedlo chutit ...ale kazdy to ma inak) , ale prodietix) lebo mam 18kil naspat :( .... ak nezmenite stravovacie návyky, mozete robit co chcete, kila naskacu nas5 ;-)
vsetkym drzim prsty, kto sa na to da, schudnete urcite, sme v praci dve, jedna 20kil, druha 23 kil ( zial obe zaciname znova ;-) )