Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...

Príspevok v téme: Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...
vynervovany

neznasam svoju svagrinu. Ta zenska ma privadza do zlosti. Niekedy mam sto chuti ju zabit normalne, nie nebojte sa neurobim to ale chut je velka :D Je to manzelka brata mojej zeny, cize svagrina.
Ja neviem kde moj svagor teda jej manzel nanu natrafil ale taku xantipu a panovacnu zensku by som nebral ani keby bola jedinou zenou na zemi. Hnusna povaha je. Ked som sa s nou zoznamoval tak vyzerala byt v pohode, sice uz vtedy mala znaky rozkazovacnej ale este sa drzala na uzde ale teraz ako sa vyfarbila tak to som necakal. Hraje tu najmudrejsiu, najsikovnejsiu, najkrajsiu a najschopnejsiu pod slnkom. Kazdemu naokolo ide rady rozdavat, co ako robit nerobit, co kupit a co nie, co jest a nejest, co obliect a co nie, kde nakupovat,. Taka papula ako je ona by som prefackal aby uz drzala hubu. Pi*a jedna namyslena. Mne ide hovorit ako mam vychovat svoje deti a sama ma rozmaznanu dcerenku. Mojej zene ide kecat do varenia, tie jej rady uz mi lezu hore hrdlom. Manzelka ma co robit aby sa ovladla. Len prekruca ocami. Proti nej takej xantipe by aj tak nemala sancu lebo ten jej hlasisko prekricat je tazke. Stale ked sa k nam dovali mam chut si dat lieky na nervy :D
Ako ju ja neznasam. Moj svagor je hotovy podpapucnik pri nej. Ja by som jej zavali aj za neho len nech uz drzi hubu pi*a jedna. Kedze byvame blizko seba je tazke sa jej vyhnut.
Neviem co ocakavam od vas asi som to potreboval dostat zo seba niekde :(
Len otazku mam, ako si nejaky muz moze vziat za manzelku taku ozrudu? Ved ona uz pred svadbou mala znaky ze to s nou nebude lahke vravela manzelka. Vraj este ked neboli manzelia uz rozkazovala vsetkym.
dakujem :)

Biela Kobra

Ja ked narazim a takehoto chlapa a niet sposob, ako sa s tym vysporiadat, poviem si - chvalabohu, ze to nie je moj muz a nemusim s nim zit. Ty mas fajn zenusku. Tvoj svagor dostal to, co chcel, a ty ju doma nemas. Bud stastny.

kafe

vieš, ja zase nemám rada ľudí ako si ty alebo tvoja manželka. Namiesto toho, aby ste si otvorili hubu a ohradili sa voči jej radám alebo kľudne utrúsili i nejaký koment na jej osobu, že sa správa hlúpo premúdrele, lebo s vlastnou dcérou si nevie dať rady ale iným ide kecať do výchovy, tak namiesto toho budete hrať formu, prekrúcať očami a ovládaťsa. Vysvetlíš mi prečo? Potom poza chrbát idete dotyčnú ohovárať, ale povedať jej do očí čo si o nej myslíte, na to už gule nemáte, však? Pritom je to také jednoduché.

Ste dvaja dospelý ľudia s manželkou, alebo nie? Ak sa s ňou nechcete stretávať, baviť, navštevovať.. tak sa s ňou nebavte. Nevyhnutné rodinné stretnutia raz za pol roka, pozdraviť sa na ulici a dovi dopo. Nikto vás s pištoľou pri hlave nenúti stretávať, rozprávať sa s ňou, tak s ňou obmedzte kontakt na minimum a stretávajte sa s priateľmi, ktorí vám sadli. Hovoríš o švagrovi, že je podpapučník. A ty si vieš povedať svoj názor na vec? Nuž, máš možnosť, ukáž sa, ako to ty pri švagrinej dokážeš. A či vôbec také niečo dokážeš slušne ale pevne a dôstojne ako sa na chlapa patrí, nie ako sedlák.

Tvoj švagor je jednoducho typ chlapa mäkkýša, ktorého by normálna ženská nechcela. On dokáže žiť len s riadnou mrchou, ktorá ho dá do pozoru a zorganizuje, lebo sám takého niečoho nie je schopný asi. Neviem.

Alessandra99

Viem o čom píšeš :)
Ja ti dám jedinú radu:

PRERUSIT KONTAKT - ako keď preseknes kábel :)
Ty ani tvoja manželka ju nezmenite - to akoby si chcel skrotiť dospeleho tigra....

Vyhýbajte sa jej nekomunikujte S ňou, áno bude chvíľu trvať, kým pochopí, ale raz pochopí a dá vám pokoj.
A je jedno ako blízko, ďaleko od seba bývate.

Prerušiť kontakt, nenechaj si ňou "žrať nervy"

tekvicovykolac

www.youtube.com
-tvoj svagor urobil chybu v tom ze asi chcel velmi krasnu zenu na manzelku ale zial so srdcom xantipy ako si to nazval
-mozno ze casom pride on k rozumu aj k odvahe a najde si zenu s lepsim srdieckom do zivota a s hentou xantipou sa rozvedie
-take prehnane sebavedome zeny nemaju dobre srdce a povahu ale ked je muz duchovne slabsi prave tieto typy zien do svojho zivota velmi pritahuje
-mal by byt on ten co hlada a vybera a nie aby si zeny vyberali jeho
-casto tie zle si chlapov vyberu a donutia do sobasa, tie dobre je nutne tlacit
-spravne samicka sa necha zvabit samcekom, taky je zakon prirody