Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...

Príspevok v téme: Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...
vynervovany

neznasam svoju svagrinu. Ta zenska ma privadza do zlosti. Niekedy mam sto chuti ju zabit normalne, nie nebojte sa neurobim to ale chut je velka :D Je to manzelka brata mojej zeny, cize svagrina.
Ja neviem kde moj svagor teda jej manzel nanu natrafil ale taku xantipu a panovacnu zensku by som nebral ani keby bola jedinou zenou na zemi. Hnusna povaha je. Ked som sa s nou zoznamoval tak vyzerala byt v pohode, sice uz vtedy mala znaky rozkazovacnej ale este sa drzala na uzde ale teraz ako sa vyfarbila tak to som necakal. Hraje tu najmudrejsiu, najsikovnejsiu, najkrajsiu a najschopnejsiu pod slnkom. Kazdemu naokolo ide rady rozdavat, co ako robit nerobit, co kupit a co nie, co jest a nejest, co obliect a co nie, kde nakupovat,. Taka papula ako je ona by som prefackal aby uz drzala hubu. Pi*a jedna namyslena. Mne ide hovorit ako mam vychovat svoje deti a sama ma rozmaznanu dcerenku. Mojej zene ide kecat do varenia, tie jej rady uz mi lezu hore hrdlom. Manzelka ma co robit aby sa ovladla. Len prekruca ocami. Proti nej takej xantipe by aj tak nemala sancu lebo ten jej hlasisko prekricat je tazke. Stale ked sa k nam dovali mam chut si dat lieky na nervy :D
Ako ju ja neznasam. Moj svagor je hotovy podpapucnik pri nej. Ja by som jej zavali aj za neho len nech uz drzi hubu pi*a jedna. Kedze byvame blizko seba je tazke sa jej vyhnut.
Neviem co ocakavam od vas asi som to potreboval dostat zo seba niekde :(
Len otazku mam, ako si nejaky muz moze vziat za manzelku taku ozrudu? Ved ona uz pred svadbou mala znaky ze to s nou nebude lahke vravela manzelka. Vraj este ked neboli manzelia uz rozkazovala vsetkym.
dakujem :)

0vecka

inak co ze da sprsku nadavok? ak to urobi tak sa tvar znudene pozri sa na hodinky a ked skonci tak jej mozes dalej nieco povedat... popripade si kuz za 5 EUR chranice sluchu.

Ipsilon

Moja ex bola hrozne ukecaná, len hovorila a hovorila a hovorila, až kým som pri nej neonemel. Až po rozvode som sa začal znovu učiť materinský jazyk. Prvé slovo, ktoré som sa znovu naučil, bolo: mama. A to druhé bolo: papu, papu (vo význame jedlo, nie otec).

a_dr1a

Pocuj, autor prispevku. Ja som zena. Maalokedy nadavam, to uz musi byt))
Mam naozaj nervy zo zeleza. No tiez som mala s takouto osobou v rodine, mat uz tu "cest") Nie je z nasej krvi, proste take nieco odniekal, co sa priplachtilo do nasej rodiny. A zacalo tam robit toto iste co ta vasa)
Jasne, ze my sme v poho a normalni :D
Ale hento cudo, presne ako ta tvoja svagrina. Takze bud ju ista cast rodiny ignoruje neakceptuje neberie toto jej spravanie, dala jej to najavo alebo sa s nou vobec nekontaktuju. A ja sa to zas snazila riesit inteligentne taktne citlivo ci dvojzmyselne, dokonca i psychologicky)) ai ai a ked nic nepomohlo, tak som jej uz napokon po vsetkych tychto marnych pokusov o usmernenie napokon medzi 4 ocami povedala uz narovinu, otvorene i surovo, co si o nej myslim, co je zac, aky mam na nu a jej spravanie nazor a ver, odvtedy mam s nou uz roky svaty pokoj.

brnkos

kafe, lenze on sa boji. radsej bude jojkat a stazovat sa. ved sa dokonca zlako. ze by si toto mohol niekto znamy precitat a zisti o koho sa jedna. to je neskutocne, takato zbabelost. to si chlap do frasa?

kafe

no a čo, že to neni tvoja priama rodina. Aj keby to bol cudzí človek, dať najavo - tvoj názor ma nezaujíma; hovor si čo chceš; to je úplná sprostosť čo hovoríš - zabilo by ťa to? Žiadna diskusia, siahodlhé litánie čo si o nej myslíš, povedz jej jednu jedinú vetu a otoč sa chrbtom alebo odíď.

Skús si predstaviť, ako by vyzeral váš život, keby ste sa s dotyčnou viac nebavili (bola by do krvi urazená). Do riti, no nestojí to aspoň za pokus? Lebo vy sa ako blbci zožierate jednou hlúpou ženskou, zbytočne si kazíte náladu a deň (čo deň, to sú mesiace, čo si kazíte ) a... prečo vlastne? Musíje ju trpieť? Vyhodia vás z práce? Vydedí vás niekto? Bude vaša kvalita života horšia? No, nič z toho, myslím si že naopak. Uľaví sa vám a vám bude lepšie. Bez nej. Máš aspoň v manželke oporu. Tak sa nedaj, do šľaka a niečo jej povedz.

vynervovany

riesim to lebo som sa chcel s niekym o tom porozpravat koho sa to netyka priamo a zaroven zistit ci niekto nema podobny problem a ako to riesi alebo riesil. Chcel som zpoznat nazor inych ludi. Ak mate pocit ze tym stracate cas tak to nerieste ale ja som mal tu potrebu.
A nie ako ste pisali, nemam gule jej povedat priamo co si o nej myslim lebo nieje to moja priama svagrina, sestra, sesternica, neter alebo co. Je to manzelka brata mojej zeny. A navyse ona je dost vybusna, ako som pisal nizsie ak spusti slovnu sprsku nemate sancu jej odpapulovat. Je to proste podrezany jazycisko. Ako jej matka.
A nebyvame spolu, len blizko seba. Nebudem tu rozpisovat nahodou ma niekto zpozna tak radsej nie. Sorry