Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...

Príspevok v téme: Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...
vynervovany

neznasam svoju svagrinu. Ta zenska ma privadza do zlosti. Niekedy mam sto chuti ju zabit normalne, nie nebojte sa neurobim to ale chut je velka :D Je to manzelka brata mojej zeny, cize svagrina.
Ja neviem kde moj svagor teda jej manzel nanu natrafil ale taku xantipu a panovacnu zensku by som nebral ani keby bola jedinou zenou na zemi. Hnusna povaha je. Ked som sa s nou zoznamoval tak vyzerala byt v pohode, sice uz vtedy mala znaky rozkazovacnej ale este sa drzala na uzde ale teraz ako sa vyfarbila tak to som necakal. Hraje tu najmudrejsiu, najsikovnejsiu, najkrajsiu a najschopnejsiu pod slnkom. Kazdemu naokolo ide rady rozdavat, co ako robit nerobit, co kupit a co nie, co jest a nejest, co obliect a co nie, kde nakupovat,. Taka papula ako je ona by som prefackal aby uz drzala hubu. Pi*a jedna namyslena. Mne ide hovorit ako mam vychovat svoje deti a sama ma rozmaznanu dcerenku. Mojej zene ide kecat do varenia, tie jej rady uz mi lezu hore hrdlom. Manzelka ma co robit aby sa ovladla. Len prekruca ocami. Proti nej takej xantipe by aj tak nemala sancu lebo ten jej hlasisko prekricat je tazke. Stale ked sa k nam dovali mam chut si dat lieky na nervy :D
Ako ju ja neznasam. Moj svagor je hotovy podpapucnik pri nej. Ja by som jej zavali aj za neho len nech uz drzi hubu pi*a jedna. Kedze byvame blizko seba je tazke sa jej vyhnut.
Neviem co ocakavam od vas asi som to potreboval dostat zo seba niekde :(
Len otazku mam, ako si nejaky muz moze vziat za manzelku taku ozrudu? Ved ona uz pred svadbou mala znaky ze to s nou nebude lahke vravela manzelka. Vraj este ked neboli manzelia uz rozkazovala vsetkym.
dakujem :)

0vecka

kafe ma imho ciastocne pravdu. Ja to beriem nie kazdy ma na to gule ale za takehoto cloveka je zodpovedne cele okolie. NEhovorim ze je to spravne riesenie ale kebyze jej da niekto obcas po papuli tak si to rozmysli a znormalizuje sa. Ja som si to tiez takto v zopar kolektivoch odtrpel ze som ludom co sa takto spravali verejne povedal ze toto neakceptujem a ak sa nebudu normalne spravat tak sa s nimi nebavim. No jasne ze sa ku mne nikto neprida a ked boi tie osoby prec tak sa mi dostalo potlapkanie po pleci ze som to dobre urobil atd ae v podstate sa nezmenilo nic. Podla mna takto by malo reagovat viac ludi a ked neboi vychovani rodicmi tak ich musi vychovat spoocnost

mna by ale zaujimalo ci zakladatel jej skusil povedat napr ze si nepraje aby zasahovala do vychovy jeho dceri popripade aby nekomnetovala ako Varia atd... lebo casto to ludia len ticho odtrpia a ani nepipnu.ja si mylsim ze tito ludia si to casto ani neuvedomuju

zubak

Ja by som ju urcite slusne poslal niekam. A ked nemas na to odvahu, tak sa s nou uplne prestan bavit. Ked sa dotrepe, neodpovedaj ani na jedno jej slovo. Proste ostan ticho, mlc, ako keby tam nebola. Ako keby bola vzduch. Rob si dalej co si robil a nevsimaj si ju. Mozno zacne vyskakovat ci ti sibe, v takom pripade sa k nej otoc a povedz, ze si sa jej na nic nepytal, preto ani na jej vety ktore ta nezaujimaju neodpovedas. A bol by si rad, keby ta uz v buducnosti neobtazovala. Nemusis vobec vybuchnut, mozes ju dokonca s usmevom ignorovat.

Matyo

Asi je to len namyslená a hlúpa sliepka. Treba s takým človekom obmedziť kontakt, nepozývať na návštevy, jej pozvania odmietať, raz do roka sa stretnúť na nejakej rodinnej oslave a to je všetko. Určite sa s ňou nehádať, pretože s hlupákom hádku nevyhráš, ona by ani nepochopila o čom sa hádate, pravdepodobne je nezrelá osoba a ešte k tomu s nízkym IQ. Švagrovi môžeš niečo poradiť, ale riešiť si ju musí on sám.

Cap

Chyba je na tvojej strane. Prepáč, ale aby som si niekoho natoľko pustil k telu, že mám z toho nervy a musím sa ísť ukľudnit sem na fórum! To čo už je? Prečo si sralo a nevieš jej zavrieť zobák nejakou ráznou vetou? To tak rád počúvaš jej škriekanie, alebo si od jednej strelenej nadutej drzej ženskej necháš kydať na hlavu? Potom sa nečuduj že to robí, veď si u takých ako ste vy zvyšuje sebavedomie. Keď vidí, ako každý mlčí, možno je presvedčená, aká je úžasná a všetci žerú jej rady a názory. Zisti si čo si o nej myslia ostatní a čo najskôr vyraz do útoku. Zavri jej klapačku raz a navždy. Ale nie fackou, ale priliehavou poznámkou. Proste jej na rovinu povedať aby zmĺkla a neotravovala svojimi rozumami ovzdušie u vás doma. Že o jej rady a spoločnosť nestojíte, nech ide tam, kde ju vítajú. Keď sa to bojíš povedať, tak trp ďalej, ale môže sa to skočiť aj tak, že ťa jedného dňa od jedu porazí. A čo rodičia tvojej ženy, tí ju ako znášajú?

demizon

Ja si myslím že chybu vo výchove dosť urobili jej rodičia. Má nejakých súrodencov? Ale to je jedno. Len chcem tým povedať že často jedináčikovia alebo najstarší súrodenci hrajú dosť múdrých vodcov. Sú tak vedení. A keď sú tak vedení od mala vžiju sa s tým tak že budú takí navždy. Určite aj ona je tá či už bola jedináčikom alebo najstaršou že má robiť dohľad nad mladšími súrodencami alebo ak jedináčik tak potom sa celá pozornosť obracala len naňu. Ona bola stredobodom pozornosti a tak si myslí že je tomu aj teraz tak.

a_dr1a

vynervovany, vsak o tom som pisala)
Ze taketo spravanie a maniere maju zvacsa krasky, ktore maju len tu svoju krasu no inak su "ludsky odpad". Tym netvrdim ze krasne zeny su vsetky taketo. Mam vela krasnych kamosiek, mnohe su aj modelky, a niektore su naozaj fajn mile skromne. Ono vela zavisi aj od vychovy rodiny z akej vysli a podobne

Pozri. Vy so zenou obmedzte stretnutia so svagrinou iba na nevyhnutne akcie (oslavy ai), ktorym sa neda v ramci rodiny "vyhnut". Urcite svagrine jasne hranice mantinely.
Ak zacne zvysovat hlas - kludne jej povedzte, stis sa, nekric. Ak bude do vas v comkolvek rypat a hrat mudru - povedzte. Toto co hovoris ty, praktizuj u seba doma. My to robime inak a tak aj bude. Zmenme temu. Proste nedajte jej priestor, stopnite ju hned v uvode. Domov si ju zbytocne nepustajte a ak ju neviete skrotit uzemnit umlcat, tak sa hrajte hru "ze nie ste doma". Nedvihajte fon, neotvarajte jej. Trpiet ju u seba predsa nemusite. Vsak priatelov si vacsinou vyberaju ludia podla seba, sympatii, rovnakej vlnovej dlzky, zalub zaujmov sposobu zivota, podobnosti povah ai.
Tak jej dajte jasne najavo - si sice rodina, ale odtial-potial. Ci uz recami mudrovanim staranim sa do vas. Urcite jej hranice a za ne ju nepustite

vynervovany

dakujem vam za vyjadrenia. Objasnim niektore veci ktore mi vytykate
Co sa tyka mojho vztahu k nej, nie, vobec po nej netuzim jedine tak v zlom sne :D Nepritahuje ma ako zena uz len tym spravanim vo mne vyvolava odpor. Nechcem ju pretiahnut ani po nej netuzim ako ste tu niektori pisali. Omyl!
Moja manzelka je uplne opacny typ zeny, zeny ktora sa mi paci a ktoru milujem nadovsetko. Na rozdiel od tejto xantipy je rozumna, vieme si vsetko vydiskutovat na rozumnej urovni, ziadne kricanie, vrestanie, nadavky, vyhrazky, vieme sa dohodnut alebo urobit kompromis. Problemy riesime spolocne, ona povie svoj nazor, ja tiez, vypocujeme si jeden druheho. Ja skor u nas skor ten ktoremu obcas prasknu nervy a nadavam, kricim ale to uz ked mam toho vela a som pretazeny. Ale svagrina? Ta co vie len presadzovat svoju pravdu, svoje nazory, svoje argumenty, len Ja, Ja, Ja..vsade bola, vsetko vie, vsetkemu rozumie, vsetkemu chape, vsetkych pozna....
Nieje s nou rozumna rec, ona prejavuje svoje nazory ako tie najrozumnejsie a najskvelejsie a ak sa jej nedari zvysi hlas. Strka nos do toho do coho jej nic. Takze aby som ja tuzil po takejto zene? Dobre som sa pobavil :D
Ano postavu ma modelky, je vysoka, stihla, dlhovlasa, stara sa o seba, canca sa jedna radost, nakupuje oblecenie, kozmetiku ved aj ma z coho ked ju muzicek financuje... chudak. Jej sa robit nechce ani ked maju vlastnu firmu. Leniva ako vos. Takze je mi nanic ze je postavou modelky ale povahou bosorky ako tu niekto pisal. Asi aj preto svagor teda sestrin brat naletel lebo ho dostala svojim vyzorom. Ano asi si poviete ked muz vidi sexi postavu krv sa leje z mozgu do nizsich partii. Tak nieco nato pravdy je. U mna to vsak neplati. Ja kladiem doraz nie na prsia a zadok ci dlhe nohy ale nato ako sa danou zenou citim. Ako sa sprava.
A odstahovat sa? Aj to sme uz s manzelkou neraz preberali ale nieje vhodne miesto zatial. A pochybujem zeby to pomohlo, ona by si uz nejaky sposob nasla ako sa k nam dotrepat.
Viete ona ma obdobia ked je vcelku normalna, je ticha, je apaticka by som povedal, akoby to nebola ani ona ale tieto obdobia su take vzacne ako safran. Je ich strasne malo. Neviem cim to je, mozno ked ma svoje dni, mozno ked jej dojde energia z toho :D neviem...