Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...

Príspevok v téme: Bože .... ako ja tú ženskú---- neznášam...
vynervovany

neznasam svoju svagrinu. Ta zenska ma privadza do zlosti. Niekedy mam sto chuti ju zabit normalne, nie nebojte sa neurobim to ale chut je velka :D Je to manzelka brata mojej zeny, cize svagrina.
Ja neviem kde moj svagor teda jej manzel nanu natrafil ale taku xantipu a panovacnu zensku by som nebral ani keby bola jedinou zenou na zemi. Hnusna povaha je. Ked som sa s nou zoznamoval tak vyzerala byt v pohode, sice uz vtedy mala znaky rozkazovacnej ale este sa drzala na uzde ale teraz ako sa vyfarbila tak to som necakal. Hraje tu najmudrejsiu, najsikovnejsiu, najkrajsiu a najschopnejsiu pod slnkom. Kazdemu naokolo ide rady rozdavat, co ako robit nerobit, co kupit a co nie, co jest a nejest, co obliect a co nie, kde nakupovat,. Taka papula ako je ona by som prefackal aby uz drzala hubu. Pi*a jedna namyslena. Mne ide hovorit ako mam vychovat svoje deti a sama ma rozmaznanu dcerenku. Mojej zene ide kecat do varenia, tie jej rady uz mi lezu hore hrdlom. Manzelka ma co robit aby sa ovladla. Len prekruca ocami. Proti nej takej xantipe by aj tak nemala sancu lebo ten jej hlasisko prekricat je tazke. Stale ked sa k nam dovali mam chut si dat lieky na nervy :D
Ako ju ja neznasam. Moj svagor je hotovy podpapucnik pri nej. Ja by som jej zavali aj za neho len nech uz drzi hubu pi*a jedna. Kedze byvame blizko seba je tazke sa jej vyhnut.
Neviem co ocakavam od vas asi som to potreboval dostat zo seba niekde :(
Len otazku mam, ako si nejaky muz moze vziat za manzelku taku ozrudu? Ved ona uz pred svadbou mala znaky ze to s nou nebude lahke vravela manzelka. Vraj este ked neboli manzelia uz rozkazovala vsetkym.
dakujem :)

Messje

Kazdy si dovoli tolko,kolko mu dovolia ti ostatni.Je len vyhovorka napisat ze ju nepozname a ona vie uzemnit kazdeho.Ked vidi ako vsetci cusite nech vam povie cokolvek ...tak ide dalej a neprestane.Potom sa nestazujte.Povedz si svoje...Ty sa staraj do svojej rodiny a ja sa budem do tej svojej.Viac nemam k tomu co povedat.
Take jednoduché.Dve vety.
Odstrihnut sa od nej a viac sa nestretavat.Ale ked neurobite nic z toho...tak vam ostane len sa stazovat.

a_dr1a

PavolSavol, ano poznam take a oblukom sa im vyhybam. Ja mam rada pohodu a ak adrenalin, tak v inej forme)) S takymi ludmi obmedzujem kontakt. Vsak co ine zabera? Takyto ludia sa totiz nikdy nezmenia. Mozno sa dokazu kontrolovat, ale len na chvilku a zas je vsetko postarom. A este nieco. Muzi si zeny hladaju vyberaju hlavne a vacsinou podla ich vyzoru. Vyplakavaju neraz ze su sami, chceli by daku, ale pritom hladaju stale dake missky s idealnym vyzorom mierami vahami ai. Vtedy prehliadaju aj ich povahove osobnostne ai charaktery stranky vlastnosti. Daju sa opit rozkom a potom ze kolko rozvodov mame, decok z neuplnych rodin, ze ich zeny oberu o vsetko, ze ze ze)

a_dr1a

PavolSavol, ano poznam take a oblukom sa im vyhybam. Ja mam rada pohodu a ak adrenalin, tak v inej forme)) S takymi ludmi obmedzujem kontakt. Vsak co ine zabera? Takyto ludia sa totiz nikdy nezmenia. Mozno sa dokazu kontrolovat, ale len na chvilku a zas je vsetko postarom. A este nieco. Muzi si zeny hladaju vyberaju hlavne a vacsinou podla ich vyzoru. Vyplakavaju neraz ze su sami, chceli by daku, ale pritom hladaju stale dake missky s idealnym vyzorom mierami vahami ai. Vtedy prehliadaju aj ich povahove osobnostne ai charaktery stranky vlastnosti. Daju sa opit rozkom a potom ze kolko rozvodov mame, decok z neuplnych rodin, ze ich zeny oberu o vsetko, ze ze ze)

Ipsilon

Názov témy začína slovom Bože, tak aj ja si tiež v duchu hovorím, že Bože, stačil by mi jeden jediný rok požiť s ňou a stal by som sa mučeníkom:-)

Ipsilon

Aj moja ex dokáže teda riadne vrieskať. Musím ju presvedčiť, že sa k nej chcem vrátiť a zoberiem ju na výlet do Brazílie alebo niekam inam, kde je veľa opíc. Som zvedavý, či vôbec nejakú uvidím, keď ju vyprovokujem a začne tam po mne kričať:-)
Alebo sa potom stane presný opak a ešte nás v tom lese z rešpektu pred ňou uvítajú. Neviem, čím vítajú opice svojich hostí - možno banánmi.
Mám však taký pocit, že aj tá najväčšia brazílska anakonda zoberie nohy na plecia, aby pred ňou utiekla:-)

PavolSavol

Ach ludia, Vy ste zrejme este nemali tu cest byt v kontakte s takouto mrchou, strigou, certicou... neviete ze proti takej slovny suboj vyhrat nemate sancu.
Tie bosorky ked spustia utok len tak slova padaju. Viem o com je rec, tiez som mal taku za susedu kedysi. Mlada a papulnata ako jej matka. Alebo byvalu kolegynu som taku mal. Vypustia na vas taku slovnu sprsku ze radsej ste ticho a idete prec. A tie uvrestane hlasy co maju vam neprajem pocut to ako keby ste sojku zmutovanu so strakou poculi :-D
Ich zastavi len jedna cez hubu alebo vedro ladovej vody :-D

Ipsilon

Láska je slepá a čo sa teba týka, tak ja by som to na tvojom mieste nejako neriešil a keby že ma vyprovokuje, tak by som jej povedal taktne svoj názor. Ak niekomu niečo chceš povedať, ale niečo vážne drsné, tak to môžeš spraviť aj nevulgárnym slovníkom a dokonca sa pri tom môžeš aj usmievať. Napr. v rozhovore hovor o niekom inom, že čo si sa o tej osobe dozvedel, aby to počula. Keď je taká inteligentná, tak jej dôjde, že hovoríš o nej:-)

a_dr1a

Myslim si to iste co neviem111111.
To tak byva, ze najskor byva "predstierana" nenavist hnev averzia a napokon z toho bola velka love story))
Pozri. Si chlap. Ved tebe to moze byt na haku co svagrina povie robi, ci ako posobi ai. Asi ta vsak nieco na nej predsa len pritahuje vabi a skrybas to za to, ze ta akoze irituje stve ai. Nie ste navzajom priamy pribuzny. Si muz. Keby si chcel tak ju zaraz uzemnis usmernis a ukazes jej kde je sever. Dako casto na nu myslis. Az prislevok z toho je. Len si davaj pozor, aby to nezaslo dalej. Nieco ta proste na tej mrche láka, pritahuje. Ono to tak vacsinou byva. Ze zle dievcata sa dostanu vsade a dobre len do neba) Okolo zlych mrch muzi skacu a plnia im co im vidia na ociach, su ako ich psici, a ony si s nimi robia co chcu) a dobrym dievcatam ostavaju oci pre plac. Tak aby sa tvojej manzelke raz takto nestalo

Jatt

Nebudem sa tajiť tým, že po prečítaní obsahu úvodného príspevku som ostal značne prekvapený.

Vo vašej blízkosti má svoje trvalé bydlisko osoba, ktorej charakterové vlastnosti vám nie sú sympatické, ale zatiaľ ste, zrejme, nepodnikli kroky, vďaka ktorým by ste tento problém s uvedenou osobou natrvalo vyriešili.

Azda najúčinnejším riešením by bolo, keby ste popracovali na tom, aby vzdialenosť medzi bydliskom vaším a bydliskom "švagrinej" bola čo najväčšia. Samozrejme, majúc na mysli čo najväčšiu vzdialenosť v rámci územia našej republiky.

neviem111111

inak mne to pride ked sa tym ak zaoberas, ze sa ti vlastne mozno aj paci a snazis sa presvedcit sam seba ze nie. pretoze si si sem ani neprisiel po ziadnu radu, cely prispevok su len nadavky na nu, dost velky vykrik do tmy... neviem, takto to na mna posobi. mozno aj ty by si rad taku dominu, hehehe