ako schudnut bez jojo-efektu???

monica

no len skoda ja taketo stroje nemam doma chodim do posilovne a tam to skusat asi nejdem:D trapne:D kdeze to sa neda:( nemam ako vyskusat

jana222

jasné len si tak popchaj ten igelit aby ti nespadol tepláky trebárs až po prsia budeš smiešna ale to nevadí .Brucho zato stojí

jana222

ja som už o folii písala veľa razy treba to skúsiť kúp si také veľké vrece ako na odpadky obkrúť sa od prs až pod zadok popchaj pod podprsenku aby to nespadlo a na to tričko a vysoko si vytiahni elasťáky alebo v čom cvičíš.Nespadne to ako folia a je to bomba po 30 minutach na bicykli nohavičky žmýkaš a bruško splasína zo dňa na deň.Skús a uvidíš.čaute

elwin

:) fakt, skus a uvidis... ja nemam vobec potom chut na sladke, teda ked predo mna dakto polozi parizsky roztek tak odmietnem aj ochutnat, jasne ze je v tom aj daka sebakontrola ale hlavne si treba uvedomit ze v tom kolaci nie je nic co potrebujes... nic zdrave, iba zlee... aj ked raz za cas je v pohode ked ho zjes, nemam rada extremy ze nikdy nic... aj ked ja sama som urcitym sposobom extremista ale co uz....

laurita

a upravila som aj jedalnicek hlavne vela ovocia a zeleniny, potom celozrne veci, ryby, mlieko a tak..a zacala som papat 5 krat denne v malych davkach znie to neuveritelne ale funguje to.

laurita

no chudla som dva mesiace-9 tyzdnov.v prvom rade sa treba hybat som zacala raz do tyzdna chodit plavat, a doma kazdy den aspon pol hod na bicykli.a dolezite je vypit aspon 2, 5l tekutin naj mineralky alebo nesladene caje.