ahojte vsetci!dost by ma zaujimalo, ci mate niekto skusenosti s tym ako schudnut(ale pokial mozno tak rychlejsie ako za pol roka ci rok)a nepribrat to naspat.. ak sa to niekomu podarilo, prosim dajte vediet aj ostatnym :) dakujem
ako schudnut bez jojo-efektu???
fiiha baby , vy ste fakt dobre....len musite mat teda poriadne pevnu volu...ale ja som strasne na sladkosti, tak by ma zaujimalo, ci vylucit uplne? :)a 6kil je fakt bomba za mesiac elwin, tiez gratulujem
ahojte kocky a fesaci :) Na vasom fore sa spominalo oblepenie partii s potravinovou foliou ... dnes som to vyskusala ... fu a .. musim vam povedat,ze za 30 minut bicyklovania som v zivote nevypotila viac ... na brusku mi doslova tieklo .... len utujem, ze som s tym nezacala skor :-) Kdeee by som uz dnes bola :-)))) . Len pre info :D : Mam 159 cm a 53 kg ... TUZIM MAT 49 .... papa
da sa schudnut za pol roka alebo rok. proste len strava 5x denne a vela vody (aspon 2 litre denne - mineralky a tak...). tucnejsi ludia schudnu rychlejsim tempom, chudsi pomalsim. a samozrejme bez cvicenia to nejde...
ja veceriam o pol siestej vzdy bud jogurt s vela vela ovocim alebo ovocny koktejl, skratka ovocie a zatial som schudla za mesiac asi 6 kil... jasne ze to ide ruka v ruke aj s inymi ranajkami a obedom, ale teraz sa rozobera vecera...
po 18 uz len zelenina alebo ovocie. niektori na tomto fore su zasadne proti tomu aby sa jedavalo ovocie poobede a vecer, ale ja to tak robim par rokov a nikdy som z toho nepribrala, aj ked mam obd chudnutia -viac cvicim a menej sladkosti aj tak jem ovocie do vecera a vahe to vobec neublizilo.
len neviem ako je to myslene s tym nejedavanim vecer...znamena to ze ziadna vecera alebo ze napr.sa najem o 18 a potom uz nic? dakujem
no ked nebudes jest vecer tak urcite schudnes. lenze to plati v pripade ak si na obed nedas steak s jelitom a hranolky.
chudnut znamena zmenit celu zivotospravu.
majulienocka...schudla si 10kil len preto, ze si nejedavala vecer?
mne sa podarilo schudnut 10 kíl...za styri alebo pat mesiacov..chudnut treba pomaly a nie rychlo...netreba jest vecer,a jeste male porcie...i ked sa tieto veci stale opakuju a su "osuchane" su pravdive...tymto sposobom sa da schudnut...i ked pomalsie ale ucinne :) treba vyskusat