ako schudnut bez jojo-efektu???

anjelicek21

elwin...no mas pravdu,ja ked jem ovocie tak si to len nakrajam, ale nezalievam nicim,a po 2och dnoch ma to prejde :) ale s tym medom a jogurtom...nooo to neni zly napad :) zajtra vyskusam :)

elwin

:) mozem ti garantovat ze ked si nakrajas nektarinku, broskynu, mango a banan a zalejes dakym jogurtom a pridas este kusok medu tak uz nebudes chciet vecerat nic ine... ja sa normalne cely den tesim na to ze ako si dam na veceru ovocie... a to iste rano, ako si dam vlocky.... mnamm :))

anjelicek21

elwin tak ty si vegetarianka? hmm,vlocky aj ja ranajkujem, ale to ovocie vecer sa neviem naucit :) a bebe...ta folia nemoze byt skodliva?:) ale nie je to zly napad, myslim, ze som to videla v telke, v super tele:)

elwin

:)) dakujeem...
ranajkujem presne odmerane mnozstvo vlociek s mlieckom, lyzickou medu a lyzickou orieskou.... potom az do obeda nic, viem ze to nie je dobre ale ja v skole proste nedokazem nic zjest, neviem preco... takze potom az o nejakej druhej obedujem, niekedy neskor ale fakt sa snazim medzi druhou a pol tretou vzdy... a jem bud daku zeleninu na woku osmahnutu so sojovymi rezancami (nejem maso), alebo daku polievku a k tomu este daco, neviem ovsenu kasu alebo proste este nieco... no a vecera uz to ovocie... a v nedelu si vzdy robim na obed zeleninovy salat, to mam uz aky ritual :))
a moc nesportujem, obcas som si pobehala na Orbitreku... aj ked teraz som zacala skejtovat posledne dni, takze tak :)))

bebe

monica: vies co je taka priesvitna folia ... mamina mi do takej desiatu balievala .. rozok som otvarala celu prestavku :DD! Oblepila som si nou brusko trosku aj boky ... taku vrstvicku ... a nasada na bike. Folia sa zosucha ale stoji zato ju tam mat :-) . len.... neviem ci som spalila tuk alebo vodu ... ale pre mojich neuspechoch som stastna uz len zato mokre brusko :-) papa