Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nehodíme sa k sebe? (nepríťažlivosť)

Príspevok v téme: nehodíme sa k sebe? (nepríťažlivosť)
Frost

Ahojte, má tu niekto skúsenosti so vzťahom keď vás partner/partnerka vôbec nepriťahoval(a)? Sme spolu 8 mesiacov, a dosť som sa aj snažil aby som sa jej páčil ešte viac (napr. zmenil som účes, začal som posilovať), ona sa nezmenila ale to nepovažujem za nič zlé keďže sa mi viac ani páčiť nemôže. Teraz si o mne nemyslite že sa zameriavam na vzhľad ale podľa mňa je aj vzhľad dôležitý (NIE najdôležitejší), veď predsa to je prvá vec na ktorú pozeráme pri výbere vhodného partnera/partnerky. Mne sa moja priateľka vždy páčila že vyzerá dosť obyčajne ("prírodne"). Zrazu som sa dozvedel že byť takáto sa jej nepáči, že chce vyzerať výstrednejšie, no úprimne skoro ma vystrelo keď mi ukázala jej vzor. Typický príklad ženy ktoré ma nepriťahujú ani náhodou (celá ruka potetovaná, prepichnuté pysky, farebný melír).
Teraz sa mi naskytla otázka čo s tým, viem že jej rozkazovať nemôžem, to že sa mi to nepáči som jej povedal čo však jej názor na to nezmenilo. Nechystám sa ju kvôli tomu nechať (bol by som blbec) keďže na prvom mieste je charakter ale zároveň sa bojím ako to bude vo vzťahu vyzerať keď ma nebude priťahovať ani trochu. A myslíte že môžem teda skončiť s tými zmenami na sebe ktoré som urobil kvôli nej?

kafe

"Len sa proste bojím aké to bude ak má náhodou nebude priťahovať " maľuješ si čerta na stenu. Samozrejme, že človek sa vyvíja a mení, zlepšuje/zhoršuje, tiahne k metalu, potom objaví čaro jazzu... a niekto zas nie. Stagnuje, je rovnaký, rovnako blbý ako pred 20 rokmi, robí rovnaké chyby, akoby bol zaseknutý.

To čo tvoja kočka robí je, že vyjadruje aj navonok, čo je v jej vnútri, niečo nespútané, rebelantské, nekonvenčné. Ak ti sadla povahovo, typovo, na zmeny v jej výzore si zvykneš a prijmeš ich. Máš rád jej vnútro? Ste spolu celkom krátko, možno ju len nepoznáš poriadne a tie zmeny nedokážeš prijať, lebo ste sa poznali povrchne. Si myslíš, že to bude nejaká tragédia, že sa rozídete? No nie, neni to koniec sveta. Na to, aby ste sa bližšie spoznali potrebujete čas, veľa času. Tak keď sa to stane, že ťa nebude priťahovať, rozídete sa. Ale to predsa nemôžeš dopredu vedieť. Rovnako ako dopredu nezistíš, či zvládneš byť otcom, či zvládneš starať sa o svoje postihnuté dieťa, o chorú mamu... Tým, že sa všetkých takýchto vecí budeš báť - čo ak ma nebude priťahovať, čo ak budem mať rakovinu, čo ak prídem o prácu - len si zbytočne takýmito obavami sereš do života a nič tým neriešiš. Trochu zmeň svoj postoj. Keď to príde, nejako to zvládneš. Buď to prekonáte alebo sa rozídete. Možno sa ti tetovanie na nej začne páčiť. Mne napríklad môj priateľ vonia aj keď fajčí a cítim z neho cigi. Ale druhí fajčiari mi smrdia.

Ano, kočka sa mení. Samozrejme, že to vnímaš, to je v poriadku. Mení sa aj jej správanie? Chová sa k tebe inak? Je drzejšia, hnusnejšia k tebe? Menia sa jej záujmi, hudobný vkus? Keď ste sa dávali dokopy, nemohol si predsa do detailu vedieť aká je. To na začiatku nevie nikto. Jednoducho to len sleduj. Nič viac a nič menej. Čo je na tom tetovaní také pekné, že sa jej to páči? Čo to vyjadruje, čo za kresby tam má - niečo kvetinkové, lebky, ostnatý drôt? Čo to v tebe vyvoláva, aké pocity. Pýtaj sa jej, aké asociácie tie kresby vyvolávajú u nej a skús to pochopiť, prečo si to tetovanie dala/chce dať.
Vieš, ono to môže dopadnúť kadejako. Kočka môže spraviť pár zmien na sebe, chvíľu (rok dva tri?) bude mať neónové vlasy, vyblázni sa a skľudní. Bude jej to stačiť. Alebo môže ten vzor čo ti ukázala ešte prekonať a zájsť ďalej. A jednoducho zistí, že toto je jej koža, že chce aby jej výzor kričal "Toto som JA!". Úplne kľudne sa môže stať, že to dokonca ty dokážeš pochopiť a s jej výzorom sa zmieriť. Lebo budeš milovať jej vnútro. Alebo ti to bude vadiť a spolu nebudete. Tých možností je viac. Nie len zostať spolu alebo sa rozísť. Preto nehádž flintu do žita teraz. Proste uvidíš. Buď otvorený možnostiam, dôveruj sebe, že vieš ktosi ty a vieš čo chceš. Skôr by si mohol popracovať trochu na sebe v tom zmysle, NIE páčiť sa niekomu druhému ale nájsť svoju kožu, v ktorej sa ty cítiš pohodlne, bohovsky sebavedome a isto. Takéto niečo je príťažlivé. Byť sám sebou a byť pevný. Sebaistý. Nie bulo ale jednoducho CHLAP.

Frost

Angel Demon, ty sa ukludni. Ja sa ju nijako nesnažím meniť, viac sa mením ja podľa nej (s tým problém nemám). Len sa proste bojím aké to bude ak má náhodou nebude priťahovať, keďže ako som napísal ukázala mi aj obrázok akejsi ženskej a že podobne by chcela vyzerať.
A presne tak, reagoval som na to "vyzor je bonus", no kto si nevyberá partnera aj podľa vzhľadu (samozrejme že na prvom mieste je charakter, ale vzhľad je aj tak dôležitý). Reči typu "na vzhľade nezáleží" sú podľa môjho názoru reči pre zúfalcov, partneri sa musia predsa navzájom priťahovať, ak nie je medzi nimi príťažlivosť tak z toho poriadny vzťah nebude. Samozrejme že sú aj ľudia ktorí za svoj nepekný vzhľad nemôžu ale väčšina ľudí ktorých poznám a sťažujú sa že si nedokážu nikoho nájsť kvôli tomu že sú škaredí, tak pritom by stačilo aby sa o seba viacej starali a hneď by vyzerali lepšie. A koniec koncov sú aj "krasavci" ktorí sú sami lebo s nimi nikto nevydrží...

Violett

Nikdy by som neverila, ze zmena vyzoru dokaze tak diametralne niekoho zmenit. Stretavala som pravidelne jednu dievcinu. To,co som pri nej zazivala,bolo nieco neopakovatelne. Len co som ju zbadala,v bruchu som mala mravcenie,lietali mi vnutri motyle, chvela som sa na celom tele, kolena a ruky sa mi triasli, oci mi slzaveli. Bola nadherna. Zamilovala som sa do nej :-) Vyhladavala som miesta,kde by som ju mohla vidiet a stretnut. Toto trvalo asi rok. Stacilo mi ju iba vidavat. A zrazu raz som ju zbadala ako vzdy. No zmenila uplne farbu vlasov (z blond na cierne). A uz to nebola akoby viac ona. Uz so mnou pohlad na nu nic nerobil. Uplne akoby zovsednela a stratila svoje caro

experimenty

To skor kvoli tomu, ze "vyzor je bonus". S tym nesuhlasim ani ja. Ked si s niekym rozumiem, ale nepaci sa mi, bude to vzdy len sobry kamarat.
A ocividne sa moc boji tej zmeny. Mozno je to ozaj az extremna zmena, co ona planuje. To vie len autor temy

ANGEL-DEMON

experimenty ... ved to on napísal...

Frost
20.01.2017 14:01:54

Angel Demon, znova si sa ukázala aká si vypatlaná....chcem teba vidieť ako chodíš s chlapom ktorý sa ti vôbec nepáči -_-

čiže tym chcel povedat ze sa mu ta jeho vobec nepáči....?
tak na čo s nou je....

experimenty

Je dolezita rovnovaha. Musi sa ti partner/ka pacit aj vyzorom. Nebude to len o tom, co je vnutri. Treba chemiu, pritazlivost

experimenty

Angel, ved on pise, ze sa mu paci. Ked sa spoznali, vyzerala inak a teraz zase bude uplne ina. Nechapem, preco sa tak hnevas a vulgarne vyjadrujes. Tiez som mala byvaleho, co ma chcel stale menit podla zien, ktore sa mu pacili a bolo to tak od prveho mesiaca chodenia, tak som sa s nim rozisla a hotovo. Ale teraz kvoli tomu takto na kazdeho utocit?

Ide o to, ze nie kazda zmena je pre druheho prijatelna a moze sa mu nieco velmi nepacit. Ja keby sa vyholim teraz do hola a zacnem sa obliekat ako chalan, tak jasne, ze prestanem byt pritazliva pre partnera. Mne by tiez vadilo, keby partner teraz zacne chodit von v teplakoch a nejakych starych skaredych trickach. Zmeny sa daju robit aj pomaly v malej miere :) a nemozeme predsa partnerovi az do takejto miery vycitat, ze jemu sa to nepaci.

ANGEL-DEMON

frost... tak na čo s nou chodíš ked sa ti nepáči...?!
vypatlaný si jedine TY!
totalny magor zakomplexovany ktorý čaka ze zena mu bude sluzkou a bude tak ako ON povie...!
sa zobud z toho sna...!
zena sa ti prisposobovať nemusí...!

ludia sa menia.. menia učesy, štyl obliekania..

to nie je jej chyba! je to chyba tvoja..!

ja som totiž poznala taketo retarda ako si ty!
ja som štýl nemenila , no debil chcel aby som bola niekto uplne iny...
"jemu sa to páči" ! opätky! štekle, sukničky... šatičky...
na štýl "sekretárka" ktorá fajčí svojho šefa,...
ešte aj moja mater si ho zastavala a ze Paľkovi sa nepáči že nosím čínanky... a k tomu normálne tričko/tielko a rifle... nič nezvyčajné....

ale kokotko ma spoznal taku a chcel ma meniť.... a to som s nim nič nemala , len on si niečo namyslla mojej matery sa pačil tak mi ho vnucovala, tak som s nim zacla s kamosmi do baru,..aspon sa reku nudit doma nebudem.... ale čo je vela to vela!!! odkial pokial..!!!
on bol 2 metrový 120kg mal... a ja 170/70 priemerna postava... a vykrikoval mi ze som chudá a mala by som pribrat , moja mater obezna to isté...!!

oboch som ich do piče poslala...!

POINTA?

dievča sa na teba vyserie,.. ma ťa u riti... ! lebo takeho magora ako si ty nepotrebuje...!

najdi si modelečku podla tvojich predstav... ovšem ak taka bude mať zaujem o takeho ako si ty...