Ahojte, má tu niekto skúsenosti so vzťahom keď vás partner/partnerka vôbec nepriťahoval(a)? Sme spolu 8 mesiacov, a dosť som sa aj snažil aby som sa jej páčil ešte viac (napr. zmenil som účes, začal som posilovať), ona sa nezmenila ale to nepovažujem za nič zlé keďže sa mi viac ani páčiť nemôže. Teraz si o mne nemyslite že sa zameriavam na vzhľad ale podľa mňa je aj vzhľad dôležitý (NIE najdôležitejší), veď predsa to je prvá vec na ktorú pozeráme pri výbere vhodného partnera/partnerky. Mne sa moja priateľka vždy páčila že vyzerá dosť obyčajne ("prírodne"). Zrazu som sa dozvedel že byť takáto sa jej nepáči, že chce vyzerať výstrednejšie, no úprimne skoro ma vystrelo keď mi ukázala jej vzor. Typický príklad ženy ktoré ma nepriťahujú ani náhodou (celá ruka potetovaná, prepichnuté pysky, farebný melír).
Teraz sa mi naskytla otázka čo s tým, viem že jej rozkazovať nemôžem, to že sa mi to nepáči som jej povedal čo však jej názor na to nezmenilo. Nechystám sa ju kvôli tomu nechať (bol by som blbec) keďže na prvom mieste je charakter ale zároveň sa bojím ako to bude vo vzťahu vyzerať keď ma nebude priťahovať ani trochu. A myslíte že môžem teda skončiť s tými zmenami na sebe ktoré som urobil kvôli nej?
nehodíme sa k sebe? (nepríťažlivosť)
rokov má kolko? 18-20?
no ked sa jej niečo pači a stoji si za tym ty s tym neurobis nic...
kerky su teraz v mode tak to dievčence láka... ale piersingy a modre a zelene vlasy k tomu je uz moc...
no su chlapi ktorym sa to páči... tak ked sa to nebude pacit tebe najde si ineho... takze tak...