Ahojte, má tu niekto skúsenosti so vzťahom keď vás partner/partnerka vôbec nepriťahoval(a)? Sme spolu 8 mesiacov, a dosť som sa aj snažil aby som sa jej páčil ešte viac (napr. zmenil som účes, začal som posilovať), ona sa nezmenila ale to nepovažujem za nič zlé keďže sa mi viac ani páčiť nemôže. Teraz si o mne nemyslite že sa zameriavam na vzhľad ale podľa mňa je aj vzhľad dôležitý (NIE najdôležitejší), veď predsa to je prvá vec na ktorú pozeráme pri výbere vhodného partnera/partnerky. Mne sa moja priateľka vždy páčila že vyzerá dosť obyčajne ("prírodne"). Zrazu som sa dozvedel že byť takáto sa jej nepáči, že chce vyzerať výstrednejšie, no úprimne skoro ma vystrelo keď mi ukázala jej vzor. Typický príklad ženy ktoré ma nepriťahujú ani náhodou (celá ruka potetovaná, prepichnuté pysky, farebný melír).
Teraz sa mi naskytla otázka čo s tým, viem že jej rozkazovať nemôžem, to že sa mi to nepáči som jej povedal čo však jej názor na to nezmenilo. Nechystám sa ju kvôli tomu nechať (bol by som blbec) keďže na prvom mieste je charakter ale zároveň sa bojím ako to bude vo vzťahu vyzerať keď ma nebude priťahovať ani trochu. A myslíte že môžem teda skončiť s tými zmenami na sebe ktoré som urobil kvôli nej?
nehodíme sa k sebe? (nepríťažlivosť)
urcite je to nejaka mlada zaba ktoru si si vybral podla vzhladu.. nevyzrete dievcata radi experimentuju... su aj inteligentne zeny... vyrovnane same zo sebou... len vy si stale uhanate mlade aby ste si ego zvysovali ze co ste zbalili...
Pozri, mozno je to len chvilkova zalezitost a potom sa znova vrati k svojmu "staremu ja" :) Mam vela kamaratok, co si tym presli a po roku uz ich to nebavilo. Ja som taka ista. Kazdy rok sa mi paci nieco ine,lebo to vidim na druhych a zda sa mi to super :) Tazko povedat, ako sa clovek bude citit o par rokov :)
Experimenty, nie som poprepichovana. Skusala som jeden raz piercing, ale zle sa hojil, tak som sa na to vykaslala. Tetovanie mam tiez zatial jedno decentne.
Ale mas pravdu, ocividne sa k sebe nehodite, ked uz teraz rozmyslas, ze sa ti nebude pacit a ani nepockas, ako jej to vlastne nakoniec pristane.
Ona sa s tebou toez uz teraz moze rozist, lebo niekedy mozes byt plesaty:D
Angel Demon, znova si sa ukázala aká si vypatlaná....chcem teba vidieť ako chodíš s chlapom ktorý sa ti vôbec nepáči -_-
A jasné že som s ňou nezačal len kvôli výzoru, ale kvôli tomu aká je vnútri, len vzhľad je podľa mňa tiež dôležitý.
tak sa s nou rozíd... aj tak sa rozídete ked nie teraz ale určite,..je to len otázka času... ked si vyberáš ženy podla vyzoru... myslis ze aj keby bola prirodzená ze rovnako peknu plet, rovnako bude vyzerat aj o 30-40 rokov?!!
ide o vnutorne hodnoty! a vyzor to je len bonus...
Experimenty a si aj poprepichovaná?
Na to tetovanie je už objednaná a nebude zrovna maličké, skôr stredné (vraj pre začiatok). A vyzerá to tak že veľmi prirodzene už nechce nikdy vyzerať. Jasné že by mala byť v prvom rade spokojná ona ale bojím sa toho aké to bude keďže na istotu viem že ma priťahovať nebude. Keď som ju spoznal tak sa mi strašne páčil jej prirodzený vzhľad a ten už bude fuč.
A dolezite je, aby sa pacila sama sebe. Nikto tu nie sme pre to, aby sme sa spravali a vyzerali tak, ako sa to paci ostanym. Ked bude so sebou spokojna a stastna, tak ju nechaj :)
Pochybujem, ze hned pojde do takych tetovani. Mozno skusi nejake malicke, ale urcite si dobre premysli, ake chce :) Moj priatel je tiez strasne konzervativny, ale ja som vzdy bola experimentatorka. Chvilku prirodzena, chvilku zase chcem nieco ine...doteraz som mala dva roky hnede vlasy, teraz mam asi dva tyzdne jemne ruzove ako cukrova vata :D nechaj ju, nech sa trosku vyburi. A myslim, ze maximalne pojde do tych vlasov:) ale mozem ta upokojit, ze tie farby rychlo zlezu z hlavy :D
ona 20, ja 25
Aka ste vekova kategoria?
Tak ja neviem teda ci sa ti postavi, ked uvidis prepichnute pysky. Mne by sa teda nepostavil. Takze by si asi fungovat s nou vobec nemohol.
Jasne skonci s tym, lebo ona sa zameriava na seba a nie na teba.