Kvôli vzhľadu nemôžem, aj keď by som veľmi chcela

Príspevok v téme: Kvôli vzhľadu nemôžem, aj keď by som veľmi chcela
18

Uz asi 3 roky mam kamarata cez net. Hravame spolu hry pisavame volame cez skype, proste je to len internet a hoci byva tak 100km odomna, bol mi blizsie ako ktokolvek tu. S nikym si tu nerozumiem. Potom mam este jedneho kamarata a tiez spolocne zaujmy proste je to super. Problem je v tom ze ma nikdy nevideli aj ked fotky pytali. Nedokazem im ich poslat som skareda a myslim to vazne. Vela ludi mi to aj hovori, chalani ma nezdravia, mozno len tak 2 spoluziaci ma pozdravia ale nikdy sa mi nikto neprihovori a ked s nimi volam na skype tak sa citim taka chcena proste necitim sa neviditelna. Ale keby vedeli s akou obludou volaju.. samozrejme je to len kamaratsvo nic viac ani nechcem a oni uz tobôž nie keby ma videli.

Viem ze ten prvy kamarat mal frajerky ktore boli fakt ale že fakt pekné. V zivote som nevidela taje pekne dievcata. A bojim sa ze by sa za mna hanbil a nechcel takú kamaratku.

Ide o to ze v Juni je v UK jedna akcia, pre priprad ze by to cital niekto kto ma tu pozná vymyslim si inú akciu napriklad vystava lietadiel z druhej svetovej. Je to niečo čo vela dievcat nezaujima takze by som také dievca nenasla. Chcela by som tam hrozne ist a ti chalani mi napadli ako prví ale nemozem kvoli vzhladu. Neskutocne by som sa hanbila a bala. Viem ze oni by tam isli na 100%. Moj brat by nesiel ten sa boji ze by sme sa tam stratili a také veci. Neviem ani preco to sem pisem ale strasne ma to mrzí. Keby som pekná tak by som tolko veci spravila a s tolkymi ludmi sa stretla. Nepochopte ze by som chodila na disky alebo spala s kazdym to nikdy. Chalana by som taz chcela ale to tak od 22+, aj ked sice je to nemozne. Ja neviem, za 18 rokov neviem ake je to rozpravat sa s chalanom, divat sa mu do oci, citit od neho kamaratsku lasku, proste neviem..

ivobrick

18 - neklam, kamarati neriesia ako vypadas. Resp. ty ako kamaratka niekoho, preco ta to tak trapi, ako vypadas?! Toto nechapem.
To by ma fakt zaujimalo, co s toho si uz spravila co ti tu tie zeny radia.
Chudnut nemusis, o problem menej.
S tou banasovou si to tiez dobre davas, vraj pekna do tvare, no mozno, ked ma na sebe kilo malovaciek.
Ja sa ani nedivim ze sa s nikym nevies bavit, je to v tvojej hlave.
Ked chodis oduta s pohladom do zeme, tam si kamaratov alebo priatela naozaj nenajdes.

agatakopecna

Tvoje obavy sú opodstatnené, pretože mužská arogancia a povrchnosť nemá hraníc. Na tvojom mieste by som sa s ním nestretla, ktovie, čo je to za úchylaka.

ANGEL-DEMON

píšeš ze máš suchu plet a robia sa ti na čele vrásky... ale to sú veci ktoré sa riešiť dajú.... treba použivať pletovy krem...
lebo niektore dievčence na seba len nakydaju make-up... a na čo krem...

čo sa tyka vrasok na čele tak odsleduj svoje grimasy, či nemáš zlozvyk mraštiť celo... a tiez to suvisi s tym ze pravdepodobne málo piješ tekutín...
ja som použivala nivea soft, potom Q10..
mam peknu plet, nemam s nou problemy, lebo sa staram a to som atopik! a ludia ktorí s pletou nemaju ziadne problemy ju maju v dezolatnom stave poniektorí... ked som videla v lidli ako beru ten krem proti vraskam Cien Q10 som sa rozhodla vyskusat a som spokojná...pouzivam uz 2-3 roky.... za 3€ este aj testovanie na nete je ze ma preukazatelne ucinky , ze je lepsi ako 50€ kremy....
alebo
kokosovy olej + kvapka ricinoveho,... niekedy nepouzijem večer krem ale toto.. na problemove miesta cize okolie oci si dam viac...

melody33

Ono tazko ti nieco poradit, lebo ked si raz bytostne o nieocm presvedcena, hocico ti tu ludia napisu, aj tak si v duchu povies "ale proste ma nevideli, tak nevedia o co ide"
a ked ti to povie niekto kto ta pozna tak si budes mysliet, ze to vravi len aby ti zdvihol naladu.
A vravim to preto, ze som to mala casto a aj mam, uplne podobne. Tak viem asi ake to je.
Ale ak ti mozem poradit, viac lutujeme veci co nezrobime ako tych, co zrobime. A ja som tiez tak mala par kamaratov, s ktorymi som si len pisala. A prosili ma aby sme niekam sli a co som zrobila ja? Nesla som, pretoze som sa bala. Nechcela som v ich ociach vidiet to sklamanie, ze tak teda toto je ona?
A co sa stalo? Nas vztah proste opadol na zaklade toho mozno aj... Ale aj beznych situacii, proste zivod ide dalej, nie kazdy v nom zostava. Najprv som si vravela ze lepsie takto ako keby to mal byt ten prvy dovod, ale vies co..... Ani nie. mna teraz casto napada, co by bolo keby som ten hlupy strach v sebe nemala? Boli by sme v kontakte? Zazili by sme fajn chvile? Mozno ano mozno nie ale na to uz ani nepridem. Pretoze som tak povrchne urcila svoj vyzor ako ten najpodstatnejsi. Pritom sama si vezmi ako sa spravas k ludom? Na zakalde vzhladu? Povedala by si niekomu ze sorry s tebou sa nebavim, mas prilis suchu plet? Alebo robia sa ti vrasky? Ak by taky niekto bol, tak ver tomu alebo nie, tak ti to moze byt uplne jedno, s takymi prioritami ich.
A to ze sa s tebou doteraz bavia a nevideli ani fotku, ver tomu alebo nie, neico to znamena. Ze sa s tebou dobre citia a dobre sa im s tebou komunikuje. Tak skus sa trosku osmelit a uvidis, ze to bude lepsie. A ak by sa niekto z nich s tebou trebars prestal rozpravat na zaklade toho ze nie si supermodelka, alebo ze by sa za teba hanbil, tak to viac vypoveda o nich o tebe.... skutocne. neupieraj si zivot na zaklade malichernosti, lebo rkasa pominie a skutocne na sebavedomi a vlastnom pohlade zalezi viac, aj ked sama sa k tomu neviem este dopracovat.

A pred tou cestou by som ti teda este odporucila, aks a rozhodnes ze pojdes, aby ste sa stretli pomimo. NIe az niekde na stanici :) Lebo nikdy nevies co bude a ak by ste si naaahodou nesadli, co asi tazo ked mate tolko prekecaneho, tak zase stravit spolu taku cestu je dost riskantne potom :)

Moireal

Tu je smutne vidiet, ako rodicia a ine "autority" predurcuju ako sa ich decko bude vnimat. Skrata si o sebe bude mysliet, ze je princezna a normalna pekna baba, ze je skrata.
Des...
Ja si myslim, ze keby sa pekne upravis, vyzdvihnes, co je na tebe pekne, pomoze ti to a nebudes si uz pripadat skareda. :)

Inak ale nesuhlasim, ze skaredi ludia su nutne aj nesympaticki. Castokrat je to aj naopak. Z krasavcov a krasavic vie priam srsat arogancia...

tarapaca

sumrak, to je pravda, hlavne sajfa, je neuveritelne skaredy, iny podobny by sa krcil v kute a schovaval sa. ona by tiez mohla byt zakomplexovana, utiahnuta. nastastie pre nich to vobec neriesia.

sumrak

banášová a saifa sú neskutočne škaredí a nielen to, oni sú zdeformovaní. tak škaredých ľudí človek málokedy stretne. ale oni sa napriek tomu vypracovali a dnes to už na nich nikomu neprekáža. banáška by si mohla kľudne ten raťafák dať operovať, ale neurobí to, dokonca si z neho urobila poznávacie znamenie.
tým chcem povedať, že všetko je to o sebavedomí a nie vrodenej kráse. moja kamoška je škaredá od narodenia, každý kto ju prvýkrát uvidí si to uvedomí, ale mala rodičov, ktorí ju ospevovali ako princeznú a ona tomu uverila a tak sa aj správa. chalani pri prvom stretnutí s ňou prevracali oči a neskôr sa do nej zabuchli. správa sa sebavedome a nepochybuje o sebe. na tom by si mala popracovať aj ty, lebo ako vyzeráš, to nie je až také dôležité, hlavne ak sa s ľuďmi bližšie spoznáš. potom na tebe vnímajú to aká naozaj si, nie či si krásavica alebo špata.

tarapaca

to, co popisujes, mi neznie vobec "skarede". ked chces, tak skus najst podobnu na nete, ze co povieme. ale to co pises je uplne v pohode.

JalovyJelen

A ako to, že ťa nevideli, keď s nimi skypuješ? Ja tiež idem o chvíľku skypovať, už som si umyl zuby a navoňavkoval sa, aby som im aspoň nesmrdel.

Najčítanejšie články