Sklamaná, ako ďalej

Príspevok v téme: Sklamaná, ako ďalej
Sklamana45

S priateľom sme spolu jeden rok. Pred dvoma mesiacmi mal priateľ natodeniny.Uvarila som večeru , jeho obľúbené jedlo, dala mu darček a následne sme sa presunuli na oslavu s jeho kamarátmi ktorú som zorganizovala. O dva mesiace som mala narodeniny ja. Ráno mi napísal sms s textom :„Všetko najlepšie :)". Celý deň sa mi nepzval. Večer ako každú sobotu sme išli posedieť do kaviarne so našimi (jeho kamaratmi). Celá som sa vystrojila a tešila sa ako moje narodky dopadnú. Išli sme do kaviarne, kde mi ešte medzi dverami formálne potriasol rukou a tým oslavovanie mojich narodenín skoncilo. Večer sa bavili, dokonca si aj vypili pár pohárikov jamesona. Vstávala som do práce ráno tak som išla domov. Ja mám 23 priateľ 25. On pracuje ja študujem a popri mám brigady. Čo by ste robili na mojom mieste

snehovakralova

Dám ti dobrú radu. Nebud moc dobrá a upnutá na muža. Ako ti tu píše denisaf taká žena ostane naskôr odkopnutá lebo muž v nej má istotu. Taka ktorá varí jeho oblúbené jedlo skáče okolo neho robí čo mu vidí na očiach taká ho začne nudiť a bude hľadať vzrušenie inde. Muž nesmie vidieť že je jediná tvoja možnosť.

Mentor

Tak to je ako píšu má ťa na háku. Ked má moja priateľka narodeniny, meniny či je výročie tak sa teším ako ju môžem potešiť a dačo vymyslím lebo mi na nej záleží.

denisaf

tvoj,, frajer,, ta ma ocividne totalne na haku lebo si az moc dobra a si jeho samozrejmost... ty sa o neho staras ako o boha a on sa ti na narodeniny cely den neozve ... viac by si vazil taku co by tie svoje narodeniny oslavovala nadrbana niekde v bare!!!! ver tomu... dobru zenu si nikto nikdy vazit nebude bude vzdy len handra...

helgaJ

On sa nezmeni. Bud ho zoberies, ako takehoto , alebo hladaj niekoho ineho. Vacsina muzov je tohto typu, cize bezohladni. Im sa nechce rozmyslat nad citmi partnerky, co ju trapi, ubija, preco je smutna... Ale neznamena to, ze ta nema rad. Nevie to ukazat, nikdy to nevidel, nerozumie.....
Snaz sa mu vysvetlovat, preco ta to, ci ono trapi, trpezlivo ho uc prejavovat city..Alebo ho vymen za niekoho laskavejsieho. Taky, mozno nebude tak sexy. Ale pre zivot je lepsi.

a_dr1a

Ahoj. Napisala si, ze ked si mu o tom povedala, zacal vyskakovat a okrem ineho povedal "...sa dosť nesnaží ? Že mi dáva najavo že ma má rád reagoval útokom"

Vysvetlis mi prosim, ako chapal to svoje snazenie a ze ti dava najavo ze ta ma rad?
Co robi pre teba? aky je vo vztahu ku tebe? Ako sa k tebe sprava? On tym totiz nieco myslel, prezradis mi co?

ANGEL-DEMON

0vecka nevidím tu nikde vypočítavosť...
chlapec ju má uplne u prdele... a predpokladam ze aj zvysok roka nie len na jej narodeniny...

agatakopecna

To dufám, že si niekto robí len srandu. Však to nie je možné, akí sú tí muži už načisto jeblí. Kebyže toto chlap spraví, tak by som mu jednu prijebala a vyhodila by som ho ako vrece plné smeti!!! Takúto neúctu k žene si muž nemá čo dovoliť !!! Ja byť na tvojom mieste, požiadala by som ho, aby zatvoril dvere zvonku.

Sklamana45

Akosi sa neviem preniesť cez to no :( stále na to myslím ...Bojím sa že ma vážne nemiluje len môj obal

audreyu

akoze to fakt tak reagoval a vyskocil na teba za to? to nie je normalne spravanie zalubeneho milujuceho chlapa.. akoze ok nepoviem, ze dobre teda ked nic specialne nepripravil, mozno naozaj pre neho narodeniny tak vela neznamenaju, ale ked mu jeho priatelka povie, ze ju mrzi, ze jej nepripravil aspon nejake malinke prekvapnie, ze by ju to velmi prekvapilo a on na nu vystekne, to je fakt chrapun...