S priateľom sme spolu jeden rok. Pred dvoma mesiacmi mal priateľ natodeniny.Uvarila som večeru , jeho obľúbené jedlo, dala mu darček a následne sme sa presunuli na oslavu s jeho kamarátmi ktorú som zorganizovala. O dva mesiace som mala narodeniny ja. Ráno mi napísal sms s textom :„Všetko najlepšie :)". Celý deň sa mi nepzval. Večer ako každú sobotu sme išli posedieť do kaviarne so našimi (jeho kamaratmi). Celá som sa vystrojila a tešila sa ako moje narodky dopadnú. Išli sme do kaviarne, kde mi ešte medzi dverami formálne potriasol rukou a tým oslavovanie mojich narodenín skoncilo. Večer sa bavili, dokonca si aj vypili pár pohárikov jamesona. Vstávala som do práce ráno tak som išla domov. Ja mám 23 priateľ 25. On pracuje ja študujem a popri mám brigady. Čo by ste robili na mojom mieste
Sklamaná, ako ďalej
Áno povedala som mu po celovečernom tvareni sa pred jeho kamarátmi. Na druhý deň (bez výčitiek) som mu povedala že ma trošku zamrzelo že mi nic neprichystal ale že ja sa nehnevam ani nepotrebujem nejaký darček iba trošku snahy aj keby kvietok doma otrhol z kvetináča. On po mne začal vyskakovať či sa dosť nesnaží ? Že mi dáva najavo že ma má rád reagoval útokom
podla mna ani netusi ze nieco posral... musis mu priamo povedat co ocakavas atd inak sa nic nezmeni
to je čo za debila...? tak ty čo studujes a potrebujes peniaze mu kupis darcek.. a on nič..?
povedala si mu toto čo si sem napisala...?
nie vsetci chlapi su romantici, zrejme ani tento tvoj nie, tak mu to asi neprislo nutne ti zorganizovat romanticku veceru pri svieckach a upiect tvoju oblubenu tortu...
ak ti to tak vadi, tak sa s nim o tom porozpravaj, povedz mu ako to vidis ty a on ti povie jeho pohlad na vec... skus mu vysvetlit, ze by ta velmi potesilo, keby ta zobral iba samu na nejaku peknu prechadzku/romanticku veceru/na vino/atd a uvidis, ze ta s radostou zoberie, ak povie, ze to nie je nic pre neho a nebude to chciet pre teba urobit, tak az potom by som v tom videla problem, ktoreho sa treba zbavit...
ps: vsetko najlepsie k narodeninam :) a nebud smutna(!) kvoli chlapom sa neoplati smutit