S priateľom sme spolu jeden rok. Pred dvoma mesiacmi mal priateľ natodeniny.Uvarila som večeru , jeho obľúbené jedlo, dala mu darček a následne sme sa presunuli na oslavu s jeho kamarátmi ktorú som zorganizovala. O dva mesiace som mala narodeniny ja. Ráno mi napísal sms s textom :„Všetko najlepšie :)". Celý deň sa mi nepzval. Večer ako každú sobotu sme išli posedieť do kaviarne so našimi (jeho kamaratmi). Celá som sa vystrojila a tešila sa ako moje narodky dopadnú. Išli sme do kaviarne, kde mi ešte medzi dverami formálne potriasol rukou a tým oslavovanie mojich narodenín skoncilo. Večer sa bavili, dokonca si aj vypili pár pohárikov jamesona. Vstávala som do práce ráno tak som išla domov. Ja mám 23 priateľ 25. On pracuje ja študujem a popri mám brigady. Čo by ste robili na mojom mieste
Sklamaná, ako ďalej
napoveda to, ze nie je zamilovany, ze si ju nevazi, ze na nu nemysli. neviem, co je to za vztah, taky nejaky z rozumu.
Tu ale ani tak nejde o ten darcek ako taky, ako o tu chybajucu snahu mozno, nejak ozvlastnit ten den inak ako esemskou. Ze aspon nestravil ten den len s nou, ked uz nic ine, aj keď samozrejme moze byt ze to nevnimal ako nutnost. Ale vybehnut utokom, ked sa clovek zveri bez vycitiek so svojimi pocitmi, to velmi velmi zaboli a zamrzi.... Lebo to chce clovek riesit a este sa snazi jemnou cestou,a by sa ten druhy necitil ako pod utokom a odpovedou mu je osocovanie a krik.
Velmi chapem ako sa citis, kedze ja prechadzam niecim uplne podobnym a je to velmi tazke. Lebo na jednu stranu mas tu osobu velmi rada a vo vseobecnosti ti s nou nie je vobec zle, ale na durhu to casto posobi tak, ze si mu vlastn eukradnuta.. :(
ANGEL-DEMON darceky by sa mali podla mna kupovat nezistne a nie z vypocitavosti...
po roku chodenia... no chova sa ako magor, mne by to vela napovedalo.
Je to somarina, ze nie je romantik.
Bude to boliet, ale preber sa. Nema ta vobec rad, nezalezi mu na tebe a co je najhorsie, je to chrapun, ked si uz ani nevie uvedomit, co si pre neho urobila ty a oplatit ti to, aspon zo slusnosti, rovnakou mincou. O to viac, ze on ma viac financnych prostriedkov ako ty.
Tak ten moj si tiez velmi nepotrpi na nejake romanticke halabala, ale na narodeniny mi priniesol taku krasnu a obrovsku kyticu, ze som spadla na rit, plus sms s blahozelanim a den straveny spolu. Uplne mi to stacilo. Ale urobil to sam od seba a prave tym dava chlap najavo, co citi.
nie kazdy oslavuje narodeniny..iste.... ja tiez neriesim ani narodeniny ani kvázi sviatky... nič... ale ! napriklad robim v práci s chlapmi... a je kravina ked niekto tvrdí ze "chlapi maju ine zmyslanie" a blaaa blaaa...
lebo predstavte si ze mi v práci si stale nieco nosime do roboty, sladkosti, cukriky...
a zacali s tým chlapi... jeden mi dá krowku, dalsí bonpari, z ineho sektoru príde kolega a dá mi kinder čokoládku...
proste len tak....
včera som ja doniesla balik karameliek a rozdavala po firme..
a dnes nesiem zase... len tak...
a tuto nejaký magor ma problem aspon čokoladu dievcine kupit...
u neho logika nefunguje...
ked ona jemu kupila, ...on sa jej vy*s*r*a*l...
to je divne ze reagoval podrazdene skus tuto temu este niekedy inokedy zacat proste mu povedz ze narodeniny mas raz do roka a Bola by si Rada kebyze bla bla...
nie kazdy oslavuje narodeniny rovnako, pre niekoho je to uplne normalny den a nepotrebuje ziadne oslavy, prekvapenia ani darceky..
Na tvojom mieste by som sa tym vobec nezatazovala pretoze je to obycajna malichernost. Zbytocne vrasky, zbytocne negativne myslenie lebo muzi rozmyslaju uplne inak a casto nemaju zmysel na taketo veci. Mozes mu to sice povedat, ze ta to zamrzelo, ale predpokladam, ze len prevrati ocami. Neznamena to, zeby ta mal menej rad, len netreba mat prilis vysoke ocakavania. Najlepsie je nic neocakavat aspon nebudes sklamana. Svojmu drahemu som z mosta do prosta vyslovene pisala ze mam narodeniny a prosim si zive kvety aby mi priniesol. Priniesol ruzu z benzinky, tu poloumelu co vydrzi 730 dni, zabalenu v igelitke mi ju podal ze na. Bola som sklamana, lebo som cakala ze fakt sa odtrhne a tie kvety kupi ked som mu to vyslovene povedala, ale ne :D odvtedy ju nosi kazdy rok, z recesie, pretoze este stale cakam ze donesie zive, uz stvrty rok. Dnes sa na tom uz smejem, ked ho vidim vystupovat z auta s tou igelitkou. Uz si poviem, no aspon nieco ;) ak je vsetko ostatne v poriadku, naco to riesit, nie je to nic vazne a ked uz je raz taky a ja ho takeho aj chcem, nebudem si kazit svoj narodeninovy den rozmyslanim preco nie je romantickejsi, preco nieco nevymysli, preco ma neprekvapi ked ja sa jeho snazim. Zbytocna hadka za nieco co nezmenim. Hod to za hlavu, kazdu chvilu ma niekto narodeniny. Co ako dalej ? Vsak neoklamal, nepodviedol...len malichernost.
pošli ho do riti! ked mu nestojíš ani za to aby ti kúpil nejakú poondanu čokoladu za 1€ !