Zdravím. Žil som úplne normálny šťastný život 17 ročného chlapca. Cez leto som chodil nonstop s chalanmi jazdiť na BMX, vkuse som mal vyplnený čas, stále som niekde bol a užíval si svoj život tak ako nikdy. No nato začalo také divné obdobie, začal som sám seba z ničoho nič sledovať že či som v poriadku, či dobre vidím, či mi nič není . Bol som totižto na jednej párty v lete, riadne som sa vybláznil a zabavil sa. No cestou domov ma ale chytali dosť divné myšlienky, opúšťal som sa ľudovo povedané a uvedomil som si z ničoho nič, že som sa vôbec za celý večer nespotil aj keď bolo leto, vonku tak 26 stupňov a ja som tancoval ako zmyslov zbavený. Keď som zaspal mal som veľmi divný sen, ktorý bol dá sa povedať nekonečný a prehral sa mi v ňom celý predošlý deň. Vstal som úplne ustrachovaný, nevedel som čo sa stalo a bol som celý deň strašne unavený. Aj keď si moje telo pýtalo spánok, ja som si ľahol, snažil sa zaspať ale nešlo to. Stále som mal nejaké divné myšlienky v hlave a bál sa o seba. Tento stav neustáleho kontrolovania sa somnou vlečie dá sa povedať doteraz, už je to akési podmienené. Trvá to už skoro pol roka. V poslednej dobe stým bojujem, snažím sa vrátiť život do starých koľají, mávam lepšie a aj horšie dni ktoré sa stále striedajú, v tých lepších dňoch absolútne nemyslím na tieto veci, užívam si život, vnímam emócie a som nesmierne rád, ale problém je to, že si hovorím že čo ak príjde znova tento zlý stav. Naopak v tých horších ma všetko znepokojuje, vkuse mám tendenciu si namýšlať že mi niečo je, nedokážem sa zabávať, všetko čo robím mi príjde také "suché". Ako keby som chodil len po tomto svete a neužíval si. Znepokojuju ma obyčajné veci napríklad keď si nedokážem spomenuť na niečo, alebo keď troška zle vidím niečo - hneď si myslím že mi niečo je. Nemám zdania čo sa stalo a dosť ma to štve pretože rád by som žil môj život plnohodnotne, užíval si každý moment ako predtým keďže som si za ten čas našiel dievča a mám bezstarostný život.
Ako keby som to nebol ja...
Mariška vie byť spúšťačom všeličoho. Bacha na to.
Fajčil som pár krát, naozaj len príležitostne ale čo musím spomenúť je to že mi jeden krát nevyšiel, strašne som sa o seba bál, myslel som si že nedýcham a pod. myšlienky.. po pol hoďke to prešlo a všetko bolo v pohodke. Nemyslím si ale že by to mohlo byť spôsobené práve tým že mi to nevyšlo, odvtedy som radšej nefajčil a ak, tak len 1 mini šluka... Je to dosť taký divný stav, normálne žijete proste ale nevnímate moc svet okolo vás čo sa deje. Ako keby ste len hladeli do blba, pričom normálne fungujete a stále si myslíte že nieste v svojej koži a chcete sa vrátiť do starej kože.
myslim ze by si mal vyhladat nejakeho psychologa a poradit sa. mozno nejaka derealizacia, mozno uzkosti, neopisal si to uplne presne. ale celkom bezne stavy u hulicov co sledujem, ked to prezenu a zacne im preskakovat (aj ked teda vravis ze si nehulil). riesila by som to na tvojom mieste cim skor, kym je to mozno uplna malickost. ked sa necitis dobre, tak treba vyhladat pomoc, mozno ta upokoji uz len to, ked ti nejaky odbornik povie, ze ti nic nie je.
Nie nie neužívam žiadne lieky
a nie je to od nejakych liekov?
Zazivam to iste!
Myslim si že od tej party. Nepovedal by som že sa to zhoršuje ale trápi ma veľmi to striedanie stavov že keď mi je dobre, tak viem aj tak že zasa mi bude zle a dosť ma to vytáča pretože chcem byť zas taky aky som bol, nezamyslal sa automaticky nad sprostosťami a prežíval emocie a zažitky s priatelmi a priatelkou. Naozaj ma to štve pretože sa zamýšlam uplne nad bežnými vecami, hocičo ma ľahko znepokojí a vôbec sa neviem zabávať a keď sa bavím, tak to tak necítim
a to prave od tej party? a aj sa to zhorsuje?
Nie nič také sa na tej párty nestalo, pil som, ale cestou domov som už bol skoro triezvy. Z ničoho nič som sa proste zlakol že som sa vôbec nespotil keď vonku bolo strašné teplo, veľa ľudí na sebe a ja som poriadne tancoval. Zabudol som dodať že celý svet vnímam tak divno, ako keby som celý čas nebol sústredený.
takze da sa povedat, ze po tej party sa vsetko zmenilo? tak si spomen, co bolo divne na tej party? opil si sa, zhulil, urazil ta niekto, alebo co sa tam stalo/dialo?