Priateľ závislý na marihuane

Príspevok v téme: Priateľ závislý na marihuane
Linda32

Chcela by som sa opýtať či ste sa už niekto stýmto stretli a ak áno čo v takomto prípade robit. Mám priateľa sme spolu už 4 roky a fajčí marihuanu. Nedá si vôbec povedať a ešte kvôli nej aj nonstop klame. Síce skúšal aj pár krát prestať no nepodarilo sa. Neviem si stým sama poradit. Ak by ste vedeli pomôct alebo aspoň nejaké rady bola by som vám veľmi vďačná.

ChillaN

Presne tento problém som s priateľom mala aj ja. A určite mu to nezakazuj,lebo to robiť bude tak či tak len bude klamať, aj mne robil môj to isté. On húlil tiež tak 3,4 krát do týždňa. Ale keď si nedal povedať tak som mu povedala,že si neželám aby húlil keď je pri mňe ani keď máme byť spolu,vtedy to obmedzil a ja som to už nechala na ňom,je to jeho život,a teraz si už zahúli max 1x za mesiac. Aj si všimol aký sú niektorý kamaráti z toho mimo. Ale to tú také prípady čo si bez toho nevedia predstaviť život...tak skús to aj ty,aspoň uvidíš či radčej bude čas tráviť s tebou alebo s kamošmi a s trávou ;)

Sejla

0vecka, nehra profesionalne, ale dost casto vo volnom case, pricom huli kazdy den, vacsinu ludi porazi v akomkolvek stave.
No keby som si mala vybrat na com pojdem na druhy koniec mesta, tak si vyberiem radsej lsd nez travu. Neviem ci by mi to trvalo kratsie, ale urcite by to bolo prijemnejsie.

0vecka

rolis ja nebyvam na Alkohole agresivny skor naopak co sa dojazdov tyka zalezi od vysky davky ale po Alkohole som skor dehydrovany a boli ma hlava ale po trave mam pocit ze som skor taky pribrzdeny to po Alkohole vobec takze sa to tazko porovnava. mam ale fakt pocit ze trava ak sa konzumuje casto ma nielen nasobok ale ovela horsi ucinky ako ked sa konzumuje obcas co pri Alkohole by som nepovedal.

rolis

to máš pravdu 4x do týždňa je veľa hold ak by som mal priateľku tak to určite obmedzím na minimum resp. na víkend, aké máš stavy ak sa ráno zobudíš po alkohole a aké po marihuane ? aké máš stavy keď si opitý a keď iba zhulený ( myslím tie vedľajšie agresivita u alkohole u trávy max hladný a vysmiaty ) samozrejme ako písali nižšie veľa záleží na matroši :) no nič guys rozhodni sa hlavne správne, doporučujem si zahuliť ráno kedže ranna káva 2x dáva :-)

zdencula

Ak ti to az tak moc prekaza tak sa s nim rozidi, proste ked ti to uz teraz vadi tak ti to bude stale a nieco s tym treba robit..

0vecka

rolis ono to skodi inak ako Alkohol. aj ked beriem ze kazdodenne pitie by mohlo byt este devastujucejsie. ono sa to neda porovnat zu len preto lebo nevies porovnat jednu travu s jednym alkoholom . niekto si povie trosku si zahulim a mysli tym obdobu litra vodky a naopak. ale fakt si myslim ze kazdy druhy den ako priatel zakladatelky tak to je fakt Vela. ak s tym neprestane tak ma ovela horsiu startovaciu poziciu v zivote ako keby s tym prestal alebo to obmedzil na rozumnu uroven

0vecka

Sejla ja ten stav neznasam ked nieco musim riesit. akoze byt tak v praci tak sa zblaznim alebo zu len sa dostat v cudzom meste na opacny koniec je peklo. Ale ked je Pekny den a ja si takto videm do prirody tak je to Pekny pocit :) drbnem sa niekam s dobrym vyhladom a poriadne sa najem a fakt je to fajn :)

rolis

Ovečka ja netvrdím že hulenie je cesta alebo niečo podobné samozrejme nieje to zdravé ale stále to menej škodí ako alkohol, no ja som v práci administratívny pracovník v cestovnej kancelárii ťažke mám toho dosť na hlave a zvládam to ale priznávam po hulení je človek fakt v pííí a nič sa mu nechce :)