Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ závislý na marihuane

Príspevok v téme: Priateľ závislý na marihuane
Linda32

Chcela by som sa opýtať či ste sa už niekto stýmto stretli a ak áno čo v takomto prípade robit. Mám priateľa sme spolu už 4 roky a fajčí marihuanu. Nedá si vôbec povedať a ešte kvôli nej aj nonstop klame. Síce skúšal aj pár krát prestať no nepodarilo sa. Neviem si stým sama poradit. Ak by ste vedeli pomôct alebo aspoň nejaké rady bola by som vám veľmi vďačná.

rolis

Ak niekto húli tak s neho bude len troska ? to už aké hlúposti sa tu dočítam... poviem ti tak aj ja s mojimi kamarátmi si zakurime trávu aj denno denne nehovorím že je to dobré ? ale všetci na okolo máme priateľky a žiaden problém nemáme či už po osobnej alebo pracovnej stránke, poviem ti takto tráva je tráva pokiaľ len to tak to akceptuj ( ak príde ťažšia droga treba to až vtedy riešiť ) zaujímalo by ma čo ti na tom vadí že fajčí trávu ja osobne si myslím že je to určite lepšie ako keby mal chlastať a podobne :)

0vecka

to s tou hnilobou je uplna pravda.. vecsina ludi co takto dava travicku tak sa nevie k nicomu dokopat a je extremne leniva... inak imho zu aj raz tyzdenne je Vela.. ja osobne by som radsej zil s clovekom co si da raz tyzdenne pifko ale neni uplne na mol ako s niekym kto si raz tyzdenne da travu...

zase na druhu stranu tak umiernena konzumacia cojaviem raz mesacne je podla mna uplne v pohode clovek sa zasmeje

Cancel

Ja som aktívne húlil cca 4 roky celkom dosť a vyrástol som z toho za posledný rok som mal možno raz jointa aj to s priateľmi čo ma ponúkli. Nie je ľahké s tým prestať človeku chýba ten pocit uvoľnenosti ale treba tú marihuanu nahradiť niečím iným ja ked som mával nato chuť tak som si išiel zabehať, odreagoval pri pc hre či išiel von s kamarátmi, ktorí nehúlia. Je to iba na tebe či to s ním vzdáš ale je zatiaľ mladý alebo mu nejak pomôžeš dá sa to

dominika001

presne ako tu bolo spomenute ja by som sa na tvojom mieste s nim urcite rozisla... dopadnes ako ja len ja som sa spamatala skoro hned ako som nato prisla.... frajer ostal nezamestnany nic ho nesralo len aby mal drogy..muz sa zmeni mozno jedine tak vo filme ale v zivote...never na sluby lepsie to nebude...to len clovek co si to neprezil povie ze sa zmeni

lilipop

Mala som kamaratov,co si davali travu,skoro kazdy den.Jeden dostal z toho epilepsiu ,ale zial neprestal.Kolegynin syn hulil aj pred nami...a nemoze s tym prestat...ak si to dava dlhodobo ...je to zavislost...a ta sa tazko lieci.Musela by si mu dat padny dovod aby s tym prestal...nie je to stranda veru

hehe1

takito ludia vacsinou v zivote nic nedokazu, daju si a vsetko maju na haku, su lenivi, nezodpovedni.... a neskor moze prist aj k problemom s potenciou.... keby si da raz za tyzden, tak ok, ale 4 krat, to je uz vela....
on mozno prestane aj sam, ale ma 20, je to decko, musi dospiet

Linda32

Tvrdé drogy? Dúfam že nie. Za 4 roky ani si nepožičiaval ani nič ked nemal nato peniaze tak proste nefajčil. No on má 20 a ja som staršia.

dominika001

Linda lepšie to nebude. Ked tak tak len horšie prejde na tvrde drogy a to potom ešte len uvidiš. Presne o tom viem lebo moj ex do toho upadol. Ked u nas spal ked boli naši na vylete pokradol mojej mame u nas zlate retiazky stale si odomna požičiaval peniaze požičiaval si od kolegov kamaratov až neskor som zistila prečo. Ruky preč od takeho chlapa ked sa chceš zachrániť...!!!