Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ závislý na marihuane

Príspevok v téme: Priateľ závislý na marihuane
Linda32

Chcela by som sa opýtať či ste sa už niekto stýmto stretli a ak áno čo v takomto prípade robit. Mám priateľa sme spolu už 4 roky a fajčí marihuanu. Nedá si vôbec povedať a ešte kvôli nej aj nonstop klame. Síce skúšal aj pár krát prestať no nepodarilo sa. Neviem si stým sama poradit. Ak by ste vedeli pomôct alebo aspoň nejaké rady bola by som vám veľmi vďačná.

zeleninar

ja poznam/poznal som vela ludi co v mladosti hulilo travu, niektori su uz mrtvi, lebo brali aj tvrdsie veci, niektori su zas vysokopostaveny manazeri v medzinárodných korporáciách a niektori su nieco medzi tym, bezni obcania.
podstatne je, ci sa tomu venuje nejak prilis, ci je to jeho jediny, alebo jeden z mala zaujmov.
samozrejme, je jasne, ze dennodenne hulenie nie je bohvieco

Sejla

0vecka, hej, to viem, ale hovorim zo skusenosti, poznam holku, co ta nahulena porazi v sachu. Ja viem co myslis ten stav sama nemam rada take zacyklene myslienky. vypadky, ale pravidelni uzivatelia zvyknu byt voci tymto stavom viac imunni. Samozrejme vzdy zalezi kolko toho vyhulis a co je to za matros.

0vecka

Sejla nj ale trava ostava pri castej konzumacii velmi dlho v krvi.. tukove bunky sa tym vedia nasytit a pomaly uvolnovat. Takze je jedno oni aj ked sa zhulia vecer a to kazdy vecer tak na druhy den su este blbi... ale ak si da pauzicku cez skuskove tak je mozne ze by to dl ale neverim ze ak by to daval kazdy den ze by sa vedel naucit velke kvanta informacii ... zase moze byt aj nejaka odchylka.. ale normalni clovek to neda... na strednej sme takto zhuleni hrali 8. pexeso a po dvoch hodkach to vzdali lebo nikto sa nikam nevedel pohnut... stale sa odkryvali tie iste policka :-D

Sejla

0vecka pexeso :D Lol jasne, ale kedby si hulil kazdy den, mal by si vybudovanu toleranciu a zvladas aj pexeso:D
A druha vec, narocnejsie dni/casti dna ostavaju triezvi, vela ludi sa zhuli napriklad az navecer po praci... Ja neviem, co ich to tak bavi, su aj lepsie drogy

0vecka

Sejla neverim ze to pravo vystudoval pocas kazdodenneho hulenia... ale IT je v pohode. dostane s ulohu popripade sa staras o Server atd to sa da.. Problem ale je ked dostavas denne velke kvanta informacii ktore sa este aj casom menia to zhuleny mozog nedokaze spracovat. Staci si zhuleny zahrat pexeso to je taka zabavka na celu noc

Sejla

0vecka, zase az take iste to byt nemusi, spomedzi pravidelnych hulicov poznam programatora, rozni ludia z IT, webovi dizajneri a niekolko podnikatelov. Hulila som uz aj s pravnikom, ktory vyzeral ze je zvyknuty. Cim ale nechcem povedat, ze to ma na nich pozitivny vplyv, skor naopak, hlavne kvoli tomu skripu vztahy s blizkymi, ktori nehulia. Mne by sa tiez nechcelo zit s niekym, kto sa 3-4x do tyzdna odpali na niekolko hodin na inu vlnu a bud s nim neni rec, alebo zaspi pocas konverzacie... Na kazdeho to posobi inak, stale je pravda, ze mnoho ludi na trave ma vsetko v pazi, silne vypadky pamate a zanedbava niekedy aj hygienu a ked im to niekto vycita, dohulia sa este viac, nech ich to nesere.

0vecka

rolis nj proste si mlady ja ti napr garantujem ze pri kazdodennom huleni napr nevystudujes vysku a tiez nejaka manazerska funkcia je pritom vylucena... ale inu pracu kde nemusis Vela drzat v hlave a stale sa ucit nove veci zvladnut mozes ... akurat si dovolym povedat ze sanca ze skoncis nezamestnani je ovela vyssia

peeeta1

ahoj moj ex tiez fajcil marihuanu naco som mu prisla neskor ked tomu prepadal existovala pre neho len marihuana a jeho prepnuty kamosi.... radim ti dobre ruky prec! ked nevie clovek niecomu odolat a stane sa zavisly uz to by ti o nom malo nieco vypovedat... urcite by som si s takym clovekom neplanovala buducnost a nie to este rodinu...

rolis

ovečka mám 22 som ešte mladí tak si užívam ale poznám aj starších čo pravidelne hulia trávu aj na slovensku aj keď to nieje legálne a majú dobre hodnotenú prácu, spokojnú rodinku a sú úspešný v živote tráva nieje to čo ničí vzťahy, prácu, rodinu :)