zalubenie do nespravnej ženy

Príspevok v téme: zalubenie do nespravnej ženy
delchanco

Dobry den,

stretavam sa s jednou zenou , obaja mame od 25 do 30 rokov. Intimne fungujeme par mesiacov. Lenze takto to aj malo ostat. Bohuzial, citim nieco viac k nej, zalubil som sa do tej zeny, s ktorou si ale neviem predstavit zivot. Nema vlastnosti, ktore chcem, aby matka mojich deti mala. Ako sa z toho vymotat, casto na nu myslim, ale len zrejme kvoli intimite ju mam v hlave. Ako prestat mysliet na nu, ukoncit to, lebo to nema z mojej strany buducnost, i ked z jej by aj malo. Povedala mi, ze tiez citi viac, doslova lubi ma, podla mna recicky. Prekukol som ju davno povahu a charakter, nevhodne spravanie obcas, proste nie je zena na vztah dlhodobo, pekna, tuziaca po obdive muzov,.. peniaze, sex. Pokusal som sa ukoncit kontakt s nou, nejde to, intimita funguje stale. Alebo to razne odseknut a povedat si dost?!! Je to vobec zalubenie, alebo dlhodoby ošial zo sexu s nou, alebo co...tak na čo na nu myslim...uz ma z toho boli hlava.

delchanco

..no sorry....tie tvrde praktiky chce aj ona...jasne ze sa viem ovladat pri sexe a neskrtim ju silno...ona to žiada...zrejme bola vždy submisivna v živote pri každom...neviem prečo nás osud dal dokopy...aby sme sa zničili, ponaučili?

grckagrc

Nasilnik a obet (tipujem znasilnenia v minulosti) a funguje vam to. Len aby si ju v navale vasne raz neuskrtil. Uz teraz nemas nad sebou kontrolu. Veru skonci to zle, ale ked si taky slaboch, nejde ti pomoct.

Ujkopajko

Ak si prdel nerobis to slovo zaLUBENIE by som vynechal. Toto nie je o lubeni. Ty si len otrokom svojich potrieb, vasni, pocitov. Je super si tak uzivat ked sa vam to obom paci blahozelam ale este lepsie je ked to mas pod kontrolou. A ty nemas. Ty si tym vlaceny ako list vo vetre. Nemam pre teba konkretny recept snad len aby si porozumel svojmu problemu a pochopil ho. Mozno tym dosiahnes nad tym nadhlad a kontrolu. Ale asi sa este mas co v zivote ucit. Mna zivot uz naucil. Postupne som sa naucil rozpoznat aky vztah ma pre mna zmysel co chcem a ci v nom zotrvat. A naucil som sa byt v tom trosku zasadovy a to som pritom zaroven velmi otvoreny clovek. Ale je uzitocne si stanovit nejake hranice. A dalsia vec je ze nie kazdy sa hodi ma hoc aky typ vztahu. Mozno ty na takyto nie si vobec stavany akurat si len opantany vasnou pozitkom len este na to musis prist a vybrat si taky vztah na ktory si stavany.
Kazdopadne tak ci tak je dobre sa naucit nebyt tak ovladany svojimi pocitmi a potrebami. Ja napriklad viem lubit ale viem sa aj rychlo odlubit ale nie preto ze by som lubil povrchne alebo ze by som bol zatrpknuty alebo by som sa ukryval pod falosnou fasadou drsnaka, ale preto lebo svojim pocitom uz konecne rozumiem a ked sa zamyslim ze preco veci tak prezivam tak mi tie dovody vo vacsine pripadov v zivote (nemusi sa to tykat len vztahu k zene) mi pridu take smiesne a banalne a pride mi absurdne sa ich drzat. Uz by som nedokazal povedat "ah boze ja neviem co mam robit ja ju tak lubim alebo mne sa ta vasen s nou tak paci alebo tie potreby su tak silne a pritom nas vztah nie je dobry nikam to nespeje oh co ja len budem len sa v tom motam len sa trapim a neviem co mam robit oh oh". Tak toto :) by si odo mna uz nepocul. Ber to vsetko s vacsou lahkostou, to znamena aj sam seba a svoje "ukrutne" dolezite potreby a lasky a neviem co :) To neznamena aby si si neplnil sny, aby si si neuzival zivot a nevzal si z neho po com tuzis a vsetko prenechal inym. To iba znamena ze budes svojmu zivotu lepsie rozumiet a budes ho vediet lepsie ukocirovat a to plati aj o tvojich potrebach a emociach. Inymi slovami uzivat si ale nebyt tym ubity.

a_dr1a

delchanco, ak to nie je fake tema, tak do tejto fazy, levelu, by si skor ci neskor dospel raz tak ci tak. Mas to totiz v sebe. A je jedno ci s nou alebo pri inej zene. Raz to prist muselo. Dal si sa vsak na cestu, z ktorej niet uz navratu. Ak to raz aj zmenit budes chciet, nepojde to. To akoby gay chcel zrazu vztah/sex so zenou. Vanilkovy sex ta uz nebude viac tesit uspokojovat vzrusovat. Nebude ti uz nic hovorit. Je to dar i prekliatie zaroven. Budes prazdny. S nou to na dlhe trvanie nevidim. Prax je zial taka. Skor ci neskor to aj tak ukoncite. Inak by ste sa znicili a pohltili navzajom. Zatial si to aspon uzite. No bez ujmy....ak to bude vobec mozne. No skor nie

delchanco

jasne...daval by som si namahu vymyslat...chlapci moji zlati..snad raz taku zenu zazijete..aspon raz v zivote...

delchanco

...mate pravdu, ked sa zamyslim aj nad sebou...pritiahli sme sa, lebo sa zcasti podobame ...to napatie je prijemne........ ona mi par krat vynadala aky som ale aj tak ma bozkava...a je vzrusena..keby chcela ujst tak ujde...a nie je domina...ma rada ked ja som ten co ju "skrti"...sem tam ked nevladzem tak chvilu je aktivna...ale vacsinou ja...pritahuje ju sila...mozem jej roztrhat tricko, nohavicky a znasilnit a povie ze este....po tejto skusenosti , ktora trva samozrejme...by som si uz zrejme iny sex vo vztahu nevedel predstavit...nejak jemne sa milovat ...to uz nebude prave orechove...takze ak neskoncime pred oltarom raz , tak to bude aspon zivotna skusenost...dovidenia priatelia