Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zalubenie do nespravnej ženy

Príspevok v téme: zalubenie do nespravnej ženy
delchanco

Dobry den,

stretavam sa s jednou zenou , obaja mame od 25 do 30 rokov. Intimne fungujeme par mesiacov. Lenze takto to aj malo ostat. Bohuzial, citim nieco viac k nej, zalubil som sa do tej zeny, s ktorou si ale neviem predstavit zivot. Nema vlastnosti, ktore chcem, aby matka mojich deti mala. Ako sa z toho vymotat, casto na nu myslim, ale len zrejme kvoli intimite ju mam v hlave. Ako prestat mysliet na nu, ukoncit to, lebo to nema z mojej strany buducnost, i ked z jej by aj malo. Povedala mi, ze tiez citi viac, doslova lubi ma, podla mna recicky. Prekukol som ju davno povahu a charakter, nevhodne spravanie obcas, proste nie je zena na vztah dlhodobo, pekna, tuziaca po obdive muzov,.. peniaze, sex. Pokusal som sa ukoncit kontakt s nou, nejde to, intimita funguje stale. Alebo to razne odseknut a povedat si dost?!! Je to vobec zalubenie, alebo dlhodoby ošial zo sexu s nou, alebo co...tak na čo na nu myslim...uz ma z toho boli hlava.

Fantasyi

Muzi si vraj casto pletu city s tuzbou, vid ukazkovy pripad.
Na druhej strane ma fascinuje, ako dokazu osukat cokolvek, aj takyto bezcharakterny odpad.
Predstav si modulovu situaciu, bez sexu s tou zenou, co ine by ste spolu mohli robit? Co ine by vas mohlo spajat? Keby stretla bohateho sponzora, nepresla by ju ta laska k tebe?

hehe1

si poblazneny jej vaginou, to je cele....
chce to len sebakontrolu, ktoru si treba vybudovat, inac sa budes iba tocit v kruhu

delchanco

...jasne ze viem aku by som chcel...taku co ma uroven a vie sa spravat...tak preco som siahol po lacnej pekneh ponuke...ja sa nechapem...v podstate sa ponukla sama spadol som do toho...

pirlo

Znechut jej intimitu tak, aby ta ona poslala do haja lebo inak sa od nej nedokazes odstrihnut. Si inteligentny chlap a je super, ze si uvedomujes ake su spravne hodnoty pre vychovu kvalitneho potomka a ked ich ona nema tak nie je co riesit.
Osukaj jej napriklad prdel a potom nech Ta dohuli a vselijake taketo prasacinky, alebo rob pri sexe to co nema rada isto sa take nieco najde.
Pozor ale aby si nebol prekvapeny lebo 80% zien je totalny odpad a z toho zvysku je polovica sice so spravnymi hodnotami a zmyslanim ale zas su nafigu v po sexualnej stranke. Top 10% co maju aj v gebuli a su kvalitne aj v sexe tie sa tazko stretnu, alebo su rozchytane. Vidno to aj tu na fore ake slepice a zensky odpad tu pise. Zelam jednu z top 10, aby sa narodil kvalitny clovek s dobrou vychovou, lebo toho odpadu co plodia nekvalitni ludia je coraz viac a viac.

Alessandra999

Ach, ty si nerozhodní ako ženy.
raz tak, raz onak - v tvojom prípade podľa toho, kam sa ti práve preliala krv - či hore do mozgu (vtedy sa s ňou nestretávaš, ignoruješ) alebo keď je krv dole - tak sa s ňou stretávaš kvôli uspokojeniu.

No vyber si: chvíľkové slasti alebo hľadanie niečoho perspektívnejšieho na INEJ adrese :)