zalubenie do nespravnej ženy

Príspevok v téme: zalubenie do nespravnej ženy
delchanco

Dobry den,

stretavam sa s jednou zenou , obaja mame od 25 do 30 rokov. Intimne fungujeme par mesiacov. Lenze takto to aj malo ostat. Bohuzial, citim nieco viac k nej, zalubil som sa do tej zeny, s ktorou si ale neviem predstavit zivot. Nema vlastnosti, ktore chcem, aby matka mojich deti mala. Ako sa z toho vymotat, casto na nu myslim, ale len zrejme kvoli intimite ju mam v hlave. Ako prestat mysliet na nu, ukoncit to, lebo to nema z mojej strany buducnost, i ked z jej by aj malo. Povedala mi, ze tiez citi viac, doslova lubi ma, podla mna recicky. Prekukol som ju davno povahu a charakter, nevhodne spravanie obcas, proste nie je zena na vztah dlhodobo, pekna, tuziaca po obdive muzov,.. peniaze, sex. Pokusal som sa ukoncit kontakt s nou, nejde to, intimita funguje stale. Alebo to razne odseknut a povedat si dost?!! Je to vobec zalubenie, alebo dlhodoby ošial zo sexu s nou, alebo co...tak na čo na nu myslim...uz ma z toho boli hlava.

senziboy

rovno si priznaj ze potrebujes v posteli dominu sice vysitu pre bezny zivot a panovacnu ale dominu. Este ta bit nechcela? :-D

kafe

delchanco :) :) tvoj príspevok 11:26 sa mi páči. Ja vám fandím. Nemusíš sa teraz rozhodovať, že toto je žena tvojho života. Ano, skús to. Zladiť sa aj v iných veciach. Ja mám tiež pocit, že to šmátranie po vtákovi, a že si myslí že chceš sex len čo sa na ňu dlhšie pozrieš je prejavom jej komplexov (vie že je rajcovná, ale neverí si, nevie čo iné hodnotné, nebodaj múdre by ti mohla ponúknuť, keď nič iné nemá). Je trochu jednoduchšia? To je možno aj dobre, lebo inteligentné mršky sa sexom snažia chlapa ovládať a manipulovať.
"kontakt s ňou mi dáva impulz tvoriť..tvoriť v práci...byť akčný" toto tiež neni na zahodenie.

Pozri. Zhruba už asi vieš aká kočka je, v čom je priestor na usmernenie a zmenu k lepšiemu a čo s ňou nikdy mať nebudeš. Bacha na peňaženku, v tomto by som dosť dlhý čas ja osobne bola nekompromisná a radšej viedla jednoduchý život (aj ked peniaze ti dávajú krídla) - ak chce ísť na dovolenku, nech si svoju polovicu zaplatí. Občas si od nej požičaj padika, stovečku, len tak aby si videl ako sa zatvári, či je ochotná alebo nie. A uvidíš.
Ech :) ja vám to prajem. Aby vám to tak pekne vyšlo. A ak to nevíde, víde to s nejakou inou. Neboj.

hrom

fuha, nikto na teba neutoci. len pisem nazor. a zacinam ho riadne menit aj po tej tvojej reakcii a aj po tejto : "casto urazila moje ego a mna ako takeho, aby si zvysovala sebavedomie".....
myslim, ze sa k sebe hodite.

Fantasyi

Takto ti poviem. Ta tvoja nie je vobec nicim vynimocna. Kazda zena, ked miluje svojho partnera,citi, ze on miluje ju, doveruje mu, tak ma rada sex s nim, uziva si ho a chce ho casto a vsade.
Ta tvoja bude iny pripad. Zena, ktora sa snazi svojmu muzovi vo vsetkom vyhoviet, nikdy nepovie nie, ma problem. Ty by si to zistil az velmi neskoro. Opytaj sa jej, ci ju nahodou byvaly partner nepodviedol a ona sa teraz enormne zameriava iba na sex.
Sex, ked funguje, je to dolezity, ale nemoze to byt iba jedina vec, ktora vas bude spajat. Rovnako ako iba krasa. To totiz nie su pevne a trvale piliere/hodnoty, ktore vztah udrzia.
Jasne, moze vam to fungovat, kym bude krasna a sexuchtiva, ale co ak ochorie, ospatnie? Co potom? Rob ako myslis, hlavne by si vsak mal komunikovat s nou, lebo to, co si ty o nej myslis, su iba tvoje dohady a fantazmagorie. Ty o nej fantazirujes a hodnotovo plytki ste zial obaja. Preto si stretol taku zenu. Pritiahol si si taku. Ak chces od druhych hodnoty, najprv ich musis mat sam.

delchanco

Hrom vzdy sa bavim rozumne s ludmi...zmysluplne...aj humorne aj vazne...nemam v komunikacii ziadny problem...neutoc...

delchanco

...mozno sa zbytocne bojim, ze aka bude z dlhodobeho hladiska...mozno sa aj ona boji, aky budem ja, kedze v minulosti som bol vykvet ako mladsi....a ked do toho vhupneme...moze to byt krasne....ja do toho pôjdem a usmerním ju, ak bude niečo, čo sa mi nebude páčiť..pozdávať...možno chce pomocnú ruku a treba ju viesť, usmerňovať a získa sebavedomie...možno je preto taká, nesvoja občas arogantná, kryje svoj strach...občas mi to intuícia pošepne..pomôž jej a bude Ti vďačná do budúcna...a ked sa k tomu pridá ten super sex...môže to byť niečo, čo som videl len vo filmoch....a ešte niečo...kontakt s ňou mi dáva impulz tvoriť..tvoriť v práci...byť akčný...toto som nikdy necítil pri inej žene...proste sa snažiť...

Romanita

No podla mna vobec nie si zalubeny. Vyhovuje ti aktualne v sexe ale nic viac, travite spolu cas, jasne ze sa tam zamiesaju aj ine pocity. Chcel by si len nieco co nemas, mozno by si chcel vstah len preto, ze ho nemate aj ked dopredu vies, zeby bol nahovno. Nevies sa odstrihnut ? Tak jej navrhni vstah a vase rozdiely vas odstrihnu same. Darmo si namysat co by bolo, keby bolo keby. Chod do toho skus a uvidis. Nemusi to byt matka tvojich deti zrovna. Vsak ste este mladí. Bude to len skusenost do zivota...a co ty vies, mozno to nakoniec bude fajn. A ked nie, aspon bude uz pokoj a nebudes stracat cas zbytocne na niekoho.

delchanco

ludia mne to pride v konecnom dosledku tak, ze my sme obaja na sebe zavisli, co sa tyka sexu...staci , ze sa na seba pozrieme, dame bozk a ja tvrdnem a ona vlhne...prehodime par vulgarnych viet a uz sme nastartovani na prudky sex s trhanim oblecenia atd....neviem ci chcem takto žiť :(...len takto...ked ono to je všade o sexe, všade kde sme, obchode, kine, vonku...smatra mi po vtakovi...niekedy sa chcem len tak prejsť bez týchto sexistických vecí...už som jej povedal, že vždy ked sa na nu pozriem, dlhšie pozriem, neznamená, že chcem súlož...ona si myslí že ano a tak koná..proste sa rád pozerám na jej vlasy, oči, pery...úsmev a nie že ju chcem vkuse šukat....