Som len vec...

Príspevok v téme: Som len vec...
Jojjka

Ako zacat, viem ze ma odsudite , pochadzam z dediny z uplne chudobnych podmienok, otec nepracuje a ked aj nieco na brigade zarobi tak to prepije , som najstarsia z 5 surodencov, mama tiez nepracuje a uz je totiz aj psychicky chora z takeho zivota z otca. Pracujem v Bratislave ako predavacka ale moj hlavny prijem je ze robim milenku jednemu znamemu vysokopostavenemu muzovi , ktory mi dava neskutocne penize , ale za cenu , ze mam kolkokrat dotrhany konecnik, musim mu hltat semeno a jazykom lizat ritny otvor. Ale peniaze ktore zarobim posielam chudere mame pre surodencov.Neviem kolko este takto vydrzim , ale inde by som takto nezarobila.
Preco maju chudaci deti , ked tie potom trpia cely zivot , nikdy nechcem mat deti....

Elea

Zdoraznujes ze to robis znamemu vysokopostavenemu muzovi, myslis ze to zmeni pohlad na tvoj problem? Tvoj zaver je ze nechces mat deti. Ako vies ze aj oni dopadnu podobne ako ty?Alebo je to ako z toho seriálu verte-neverte........

menoo

Jojjka

na zaciatku asi trochu naopak:
v skutocnosti ste len sklamana z toho, ako zijete ... kolko "musite obetovat aby ste ziskali, co chcete".
ako kazdy, v podstate robime to, co vieme najlepsie co vieme

v skutocnosti to funguje takto: citite sa smutna, pridete domov, tam smutok, pridete inde, tam smutok tiez .... akoby ten smutok v nas, sa prejavoval vsade..

preto je dolezite byt stastny : citite sa stastna: pridete domov, tam stastie :) pridete inde, tam stastie tiez :)

samozrejme ze sa dojde k zmene v nasom zivote: je to o radosti :) radosti z pritomnosti vytvori radost v buducnosti :)
uvediem priklad: mozno mate velmi rada modu, alebo rada predavate, alebo spievate, alebo hocico, to poznate vy aky je Vas sen, aki su ludia

a vy mate dar, ktori ked zdielate takto vyzera svet :) pozor, nejde o to pomoct tym zlym, ide o to priniest radost tym stastnym :) :) vela financii je len spatna vazba prejavovania daru .. vo vsetkych sferach - je to iste ked mate rada macky a manikuru pre macky, alebo ked clovek pracuje napríklad ako matematik ... vzdy stastie druhym ktore prinasame, ma pozitivnu spatnu vazbu.

je to akysi pristup samostatnej tvorby - nieco rada vytvarate, co niekomu prinasa radost :) a tomu sa venujte.

namiesto "toto nemam" rozmyslajte nad tym, ako budete nieco vytvarat ... (ono v podstate ked zacnete vytvarat co Vas bavi, spoznate co je to dusa a spoznate co sposobuje zivot ............ je to v podstate velmi dobra cast zivota, ku ktorej smerujete .. resp. urcite ste tak uz zili, akurát ste od toho odisli s vidinou nejakého zisku ...

rovnako s mamkou - mamke urcite pomozu peniazky .. ale vo svojej podstate Vas smutok len prehlbuje smutok ten jej a to sa potom siri dalej ... skuste jej dat radost, v hocijakej podobe :) skuste jej zavolat ako sa ma, co dobre dneska, bolo, ake je pocasie, co ide robit poobede atd ... dolezite je sirit radost :)

ako netreba o tom pisat - dolezite je aby ste si to vyskusala a mala otvorene oci - uvidite, ako sa veci ukladaju kvazy bez akehokolvek predpokladu, predpisu .... uvidiet ze zrazu mamke niekto zavola, zrazu jej aj nieco ine zlepsi naladu, zrazu stretnete staru kamosku, zrazu sa tatkovi nieco podari, zrazu súrodencom sa podari v skole odovzdat nejaku ulohu, vzdy vzdy vzdy ... je to natura zivota, ze sa takto realizuje

ked by ste takto zajtra rano zacali cely den, prezijete velmi velmi velmi velmi pekny den a vecer po tom vsetkom moznom dobrom co sa dnes vsetko nahodou udialo uznate - to nevymyslis, to je zivot :) je to taka mila pokora v nas, nasa spravnost :)

sirte radost :) prekonajte sa a sirte radost :)

hostakjo

Žijem v spoločnosti 21.storočia a v tomto storočí sú ženy na predaj. Takže škaredí muži majú dnes v prípade, že nemajú "hlboko do vrecka", šťastie. A samozrejme, naopak.

hostakjo

Každá žena je v podstate len vec. Každú si za ľubovolnú cenu musíš. Za jednú noc platíš menej, za vzťah si musíš platiť po celú dobu jeo trvania, od dĺžky a výšky platenia partnerke vlastne závisí aj dĺžka vzťahu. Výška ceny ženy je zväčša (nie vždy) priamo úmerná jej fyzickej príťažlivosti.

Takže ty nie si žiadná výnimka, len si klasická žena. Tak hlavu hore a pokračuj v profesií, ktorá je pre ženské pohlavie poslaním.

Gima

Pokiaľ viem, nepriaznivé životné podmienky by sa mali ohlasovať na úradoch, respektíve cez krízové centrá. Ako nevlastná sestra mladších súrodencov nemáte povinnosť ich živiť a financovať, skôr by to mali riešiť sociálni pracovníci mesta. Je tu aj možnosť dať deti do domova, otca na liečenie a matku tiež. Vy by ste potom mohli zmeniť prácu.

Lary

Skoro všetci čo žijeme v dnešnej dobe a màme hypoteky nadstavujeme rite všade v robote na úradoch v spoločnosti atď.Hlceme každy deň čo nàm ponúkajú v telke a lížeme za iných nespravodlivosť.Toto všetko ty robìš len jednému človeku a berieš za to neskutočné prachy.Začni žiť ako mi budeš vedieť najlepšie posúdiť kto je na tom horšie.

Najčítanejšie články