Ahojte, prosim len o normalne a uprimne komentare k mojmu problemu (viem ze x ludi je na tom omnoho horsie, maju zavaznejsie problemy, ja hladam riesenie na moj problem budem vdacna ked mi nejak dopomozete vyriesit to aspon radami, nazormi)
Ide o to ze dlhu dobu (3r) sa liecim ADckami, do toho benzodiazepiny vsetkych druhov. Moj spustac depresii, uzkosti sa vyriesil ale? Nastalo nieco horsie - nastrbili sa mi vztahy s pribuznymi, kamaratkami, nici mi to vztah. Ostala som chladna, bez emocii, vsetko mi zacalo byt jedno. Byvala som vesela empaticka plna energie motivacie do zivota a citim sa momentalne ako troska...VS som prerusila, snazim sa hladat si pracu ale v mojom vnutri necitim nic (sem tam mam prijemne pocity ale prevladaju sku*rvene pocity zo vsetkeho co robim, hovorim, neverim si a este k tomu za ten cas som pribrala 15kg ale motivacia cvicit 0, pritom cvicenie ma vzdy naplnalo.... Vacsinu casu som doma, uz ani neviem ci mam depresie alebo ten "stav" je mi uz prirodzeny ze je mi vsetko u prdele. Nici ma to ale neviem co a ako to mam zmenit. Vsetky moje sny, plany, ciele, motivacia, laska k druhym sa rozpadli. Kamaratky na mna nemaju cas, s priatlom travime malo casu a ja si pripadam strasne opustena. Jedine co ma drzi pri zivote je len moj psik a to ze nechcem sa vzdat. Pocit prazdna je asi horsi ako uzkosti a depresie (ked si nedam lieky je mi zle, trasiem sa a hlavu mam ako v hmle.) je viac veci co ma trapi, psychiatricka/psychologicka mi nijako nepomahaju. Mozem sa vykecavat kolko chcem, k nicomu to nevedie...preto hladam pomoc tu
Hmm, viete niekto ako von z tohto celeho?
Dakujem :-)