Ahojte:) mám jednu otázku a tá znie: Je potrebné pri spevňovaní (konkrétne hlavne zadku a stehien) nejak výrazne zmeniť stravovanie? Myslím to tak, že či sa mám nejak extrémne vyhýbať napr. Vyprážanému alebo sladkému jedlu? Som totiž pubertiačka (prváčka na strednej) a chcela by som trochu spevniť spomínané partie, ale neviem či mám tú stravu nejak výrazne kontrolovať a obmedzovať sa. V škole mávame také primerané obedy (to zaraďuje aj raz týždenne sladký obed a sem-tam niečo vyprážané) a doma jeme prevažne zdravo no nie nejak úplne extrémne zdravo - proste tak primerane myslím, dúfam že ma aspoň trocha chápete a pokúsite sa poradiť mi, lebo sama neviem :D :P
Spevnenie
presne tak ako vravi Erika, radsej sa chod dobre najest a sladke jedz kedy mas chut
naco spevnovat strata casu radsej sa chod dobre najest
Kaslat sa na to vsetko :D :D
zbaviť sa sacharidov :)
Bielkoviny, menej cukru a hlavne pohyb, pohyb a ešte raz pohyb. A výsledok je istý, to mi ver!
bielkoviny treba vo velkom mnozstve
Možno ta inšpiruje: www.youtube.com
Urcite by bolo lepsie ale myslim ze sa to da aj ked budes normalne jest a samozrejme trosku odmedzovat sladke veci
Raz za čas sladky obed ti neuškodí...si mladá baba a nechystáš sa v blízkej budúcnosti určite na žiadnu súťaž čo sa tyka fitnesu ani nič, no pokiaľ chceš vidieť vážne nejaké výsledky z cvičenia,tak skús ozaj doplniť do stravy viacej bielkovín...bez upravenej stravy sa požadovaných výsledkov nedočkáš...a ten sladký obed ozaj len raz za čas ;)
Ja som vysoko spokojný z týmto doplnok na chudnutie. Po dvoch týždňoch som stratil na váhe 12 kíl.
-odkaz odstránený-
Taktiež oceňujem kvalitu a najme že je prírodný. Dobre sa mi po ňom spáva a môžem jesť čo chcem. Takže odporúčam každému čo má problém z priberaním alebo váhou.
Trocha si priplatíte ale je to kvalitka.-- ODPORÚČAM!!
Objednal som si ho tuna:
-odkaz odstránený-