Ahojte:) mám jednu otázku a tá znie: Je potrebné pri spevňovaní (konkrétne hlavne zadku a stehien) nejak výrazne zmeniť stravovanie? Myslím to tak, že či sa mám nejak extrémne vyhýbať napr. Vyprážanému alebo sladkému jedlu? Som totiž pubertiačka (prváčka na strednej) a chcela by som trochu spevniť spomínané partie, ale neviem či mám tú stravu nejak výrazne kontrolovať a obmedzovať sa. V škole mávame také primerané obedy (to zaraďuje aj raz týždenne sladký obed a sem-tam niečo vyprážané) a doma jeme prevažne zdravo no nie nejak úplne extrémne zdravo - proste tak primerane myslím, dúfam že ma aspoň trocha chápete a pokúsite sa poradiť mi, lebo sama neviem :D :P
Spevnenie
Ja by som ti doporučila toto:
-odkaz odstránený-
Mne to veľmi pomohlo dala som po mesiaci dole 18 kíl takže vysoká kvalita a najme je to 100% prírodné takže doporučujem :D
-odkaz odstránený-
Taktiež aj moje kolegyne si to pochvaľujú.
A najme ma to spevnilo pri bokoch čo si cením :D
Ďakujem za radu :) čo sa týka toho sladkého, bolo by fajn dať si raz týždenne sladký obed alebo aj to mám odstrániť? Ide tu stále o ten školský obed, z ktorého by som sa musela odhlasovať :) inak sladkosti nejedávam
Staci ti jest viac bielkovin ako babe ti staci 1gram na kilo vahy, jedavaj zdrave tuky (vajcia, syry, orechy, olivy, ryby, kokosovy olej atd..) a zo sacharidov obmedz sladke.. sladkosti by si vobec nemala jest.. staci par dni a odvyknes si od toho, nepi sladene napoje v nich je toho cukru uplne najviac a obmedz aj pecivo, cestoviny..
Klasika zemiaky, ryza, zelenina, obcasne pecivo mozno vlocky a si v pohode..
cvic drepy, vypady, hip thrusty a nohy a zadok krasne vymakas.. samozrejme postupne cvic aj s pridanou vahou