Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syn neschopak

Príspevok v téme: Syn neschopak
Mikamika

Cawte...
Mam syna uplneho neschopaka.. je mu vsetko jedno. Chodi do skoly ale je mu jedno ma koncit vysku ale on ju nechce. Absolutne mu je jedno ze ci bude titulovany alebo bude robit ako debil.. jeto uplny nechopak co sa neuci. Nikam nejde nechodi len sedi doma alebo lezi alebo mu je zle.. ked miu poviem ze nech si hlada frajerku tak dokonca mi vykrical ze mam byt ticho ze on nechce zensku on nepotrebuje frajerku a ze ani si ju hladat nebude... je to hnusny lenivec. Uz neviem ako lebo ma len hneva

Buki

Život je legrační
někdy se to potká
tvůj syn je výtečný
chce být mažoretka
tancuje po bytě
našel tě na kazetě
jak stojíš u tyče
tak co po něm chceš?
Třeba tě nezastřelí.

ehm

Mikamika nehnevaj sa na mňa, ale takto sa mama ani nevyjadruje ani nespráva. To na ňom nie je dobrá ani jedna jediná vec? Ak ju nájdeš čo i len malinkú chyť sa jej a pomôž svojmu synovi! Lebo mám pocit, že ty už ani nechceš.
Mama ale nikdy nesmie hodiť flintu do žita! Počuješ?! Nikdy!

Petryka

No fuj, mať ťakúto hnusnú matku tak sa asi zastrelím... Ani nečudo že sa chalan nevydaril v takom rodinnom prostredí.

Holt to je tak keď človek aj na riadenie auta potrebuje aspoň spraviť vodičské skúšky, ale decko si môže spraviť každý imbecil... a potom to tak vyzerá.

Anonym_90055

Ako som písal chyba je vaša , toto je môj posledný komentár k tomuto. Buď sa napravte , ukážte mu lásku a starajte sa oň , prestaňte ho ničiť alebo ho nechajte tak. Ale chudák chlapec takých rodičov ako ste vy by nemalo mať žiadne dieťa toť môj názor.

Anonym_90055

Chudý len mu kosti vidno ? A ako začínal každý športovec ? svaly mali všetci jak herkules :D irónia , každý začínal chudý ako palička a vymakal sa na obrazne povedané chlapa ako horu

Mikamika

Ved aj to je chudy len kosti mu vidno, no otec v tom nevidi zmysel aby tam chodil, nic sme ho zo sportu nemaucili

Anonym_90055

Pravda preambula , i keď nájdu sa aj dospelý takto primitívny že si myslia aký sú super ako vychovávali pri tom úplne zlyhali na plnej čiare :) prajem vám všetkým pekný deň

Anonym_90055

Otec čo ? nezáujem o dieťa ? maká v zahraničí ? nevadí poznám tucet mužov čo pracujú v zahraničí a majú v poriadku deti. Najlepšie by bolo keby som si s vaším synom prehovoril ja , toto nevedie nikam lebo vy ten problém očividne riešiť nechcete , no chcete ale nesprávnym spôsobom. Zišlo by sa mu zdvihnúť sebavedomie , byť jeho otcom cvičím makám na sebe a tiež by som ho podporoval v cvičení nech naberie svaly , bude mať sebavedomie a pred otcom rešpekt , otec by ho mal brať napríklad lyžovať alebo snowboardovať , mali by kukať hokej alebo box .. zasmiať sa nad ženskými vtipmi a tak lebo toto puto matka nenahradí. Už keď otec nechce spýtal by som sa vašeho syna či nechce cvičiť zamakať na sebe nabrať svaly , ja nemať problémy so zdravím makám na sebe nepretržite :) toť moja rada