Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syn neschopak

Príspevok v téme: Syn neschopak
Mikamika

Cawte...
Mam syna uplneho neschopaka.. je mu vsetko jedno. Chodi do skoly ale je mu jedno ma koncit vysku ale on ju nechce. Absolutne mu je jedno ze ci bude titulovany alebo bude robit ako debil.. jeto uplny nechopak co sa neuci. Nikam nejde nechodi len sedi doma alebo lezi alebo mu je zle.. ked miu poviem ze nech si hlada frajerku tak dokonca mi vykrical ze mam byt ticho ze on nechce zensku on nepotrebuje frajerku a ze ani si ju hladat nebude... je to hnusny lenivec. Uz neviem ako lebo ma len hneva

Mikamika

Nie sme rozvedeny len jeho to nezaujima opyta sa ho na skusky a druhe ho nezaujima a ani brata to nezaujima len skusky a to je vsetko. Ten ho ani nic nenaucil len mu pili usi nech si najde frajerku.

Anonym_90055

Otec čo ? ste rozvedený ? ak hej chyba sa našla. Chlapec potrebuje vidieť zápal oca pre život , vidieť ho bojovať o niečo a že sa nevzdá trocha mu ukázať život z chlapského pohľadu , ak ste ho vychovávali len vy a ukazovali mu pohlaď na život z ženskej strany ani sa mu nedivím :) preto ma možno nezáujem o priateľku

Anonym_90055

A čo tak sa trocha zaujímať čo mu je a nie prečo je taký lenivý , jo nadávať na syna to je lahké to vždy , podľa mňa stratil zmysel života keď ho nič nebaví presnejšie čaká len na smrť kedy tento nudný život skončí , trocha si s ním prehovorte , možno sa len robí menej cenným lebo vidí že nik oňho nemá záujem a všetci naňho kričia že je lenivý a neschopný ... na strednú školu a na vysokú šiel sám ? dobrovoľne alebo ste mu to vy dotlačila ak vy chyba sa našla a ste to vy , chlapec sa musí nájsť bud sám alebo mu musí dať niekto rady a nie mu tlačiť pod ruky veci čo nechce .. k čomu vám bude sakra vysoká keď vás život nebaví .. maminky vás budu povzbudzovať ale ja viem ako mu je.

Mikamika

A nepracoval nechce ale ved ho nikde ani nechcu ved ked ho vidia tak ho poslu kade lahsie taky vyraz v tvari ved je ako mumia..

Mikamika

On nema zaluby ani ambicie nic ho nejako nezaujimalo ani technika ani lekarstvo, ani zahradka, ani PC, nic a ani tie frajerky... to ma 22 cely den presedi v izbe a ani na dovolenkach kedysi bol iba na izbach napr.
Ked chce byt nestatny cely zivot nech je aj sam. A ta skola podla mna ju nedokonci ani sa neuci ze sa mu nechce...

a_dr1a

Mikamika. V prvom rade si treba uvedomit, ze ty si svojho syna cely zivot viedla vychovavala, vstepovala mu zaklad moralku vychovu, ty si ho formovala ucila, okrem genetiky si v nom aj ty formovala jeho osobnost pocit zodpovednosti pracovitost ai ai.
Ako dobre poznas svojho syna? Co vies o nom? O jeho tuzbach snoch planoch cieloch? Ake ma zaujmy zaluby konicky ambicie? Akoby si len negativa na nom videla. Nestavaj iba na zlom. Ale na tom dobrom co v nom je. Na tom stavaj, za tie ho chval a motivuj.
Je skoda, ak syn nedokonci skolu. Tesne pred jej zaverom. No z toho sa nestriela. No ma vek, ked mal mat za sebou uz aspon dake pracovne navyky, mal by mat dake ambicie. Doteraz nemal aspon brigady? Nepracoval? K tomu by si ho mala viest. A nie k frajerke. To jej chces akoze odovzdat iba stafetu?) Aby ho mala ona teraz na krku? Vsak ak by chcel znamost, tiez by potreboval prostriedky financie, mat snahu o nu, ci o nieco. A v dnesnej dobe je aj dobre, ze je sam. Vsak mnohe mlade dievcata dnes nestoja za nic. Skor by sa len sklamal. A zas co ho silis?? On sam najlepsie vie, co a kedy. Vsak mozno aj chce tuzi, no nedari sa mu najst dobre spravne dievca. A to ti ma doviest domov daku opicu len aby si bola akoze spokojna? Tiez nerozmyslas a to si uz matka.

ANGEL-DEMON

tak mu povedz ze ked sa nebude ucit, nech si nemyslí ze ho ty budes zivit... nech ide do piči.... najde si byvanie a stará sa sám....
mna mater do piči posielala od malička... a tak som teda sla,.. v 22 zobrala hypoteku, kupila byt a dovi dopo!!

ako si si ho naučila tak ho máš...!