Cawte...
Mam syna uplneho neschopaka.. je mu vsetko jedno. Chodi do skoly ale je mu jedno ma koncit vysku ale on ju nechce. Absolutne mu je jedno ze ci bude titulovany alebo bude robit ako debil.. jeto uplny nechopak co sa neuci. Nikam nejde nechodi len sedi doma alebo lezi alebo mu je zle.. ked miu poviem ze nech si hlada frajerku tak dokonca mi vykrical ze mam byt ticho ze on nechce zensku on nepotrebuje frajerku a ze ani si ju hladat nebude... je to hnusny lenivec. Uz neviem ako lebo ma len hneva
Syn neschopak
Neverím že túto tému mohla založiť mama minimálne pubertiaka. To skôr napísal sám ten pubertiak alebo je to fake. Pretože ani tá najprimitívnejšia mama sa takto nevyjadruje. Je to príspevok nevzdelaného a veľmi jednoduchého (ak chcem byť slušná) decka. Nemá zmysel na to odpovedať.
Jednoducho nemal chlapky vzor... od chalanov boči lebo sa ich boji... v nikom z chlapov nenasiel oporu ale ja zato nemozem ze neveri
Výchova bola dostatočná a to podla čoho súdite ? asi dostatočná nebola keď je váš syn bez života , nechcete s tým nič robiť ? dobre ale keď spácha samovraždu neplačte nám tu potom že sme vás nevarovali lebo logicky nikto nič nebude robiť na silu ak má rozum. Ak ho milujete tak ho prestanete buzerovať že je lenivý a ukážete mu lásku , možno vás rodičia trpko vychovávali ale neznamená to že jeho musíte tak isto vychovávať , chlap nie je kus kameňa bez citov , tie city tam chýbajú ako vidím.
To holenie bolo priklad... uz to vie aj sam.. a vychova bola dostatocna sa nepodal sa co uz.. on uz ani ako keby nezil.. ale moze nech sa paci pracovat a bude..
Tak chybu nehľadajte v ňom ale vo vás , vy ste to s prepáčením posrali keď ste ho poriadne nevychovali ale hádžete naň špinu aký je lenivý no hanba vám ! Ak to chcete zmeniť zmente sa vy ! otec nech mu ukáže ako sa holiť a nech sa už oň stará ved to je jeho dieťa ! trocha sa s nim porozprávajte ukáže mu tu lásku inak bude chudák zničený celý život.
No chlapsky vzor nenasieel... manzel sa snim nerozpraval ani o puberte, zmenach, dokonca ho nenaucil ani ako sa holit, to som videla ako sa stym trapi sam dorezany... starsiemu synovi ukazal vsetko aj holenie a mladsiemu nic... stohto okruhu napr. A kamaratou chalanov tiez nemal nikdy, vobec som ho s chalanmi nevidela ani ako doma aako kamosa nemal doma.. on asi ani nevie o com sa chalani bavia ani ako na dievcata ani nic... On ako keby nebol chalan, ale byval s dievcatami vonku tie ho mali radi...
Mikamika. Vsetko co o nom pises, sedi na dost vazne problemy psych.razu (depresia uzkost, soc.fobia, syndrom vyhorenia ai). Nie je toto normalne a prirodzene pre mladeho 22r cloveka. Mozno keby mal aspon zaujem ist k psychologovi, mozno iba vylucit prip.poruchy choroby, no ak nieco za tym naozaj je, aby ho zas odporucili dalej, k inemu odbornikovi.
Ale urcite nie nasilnym ci zosmiesnujucim sposobom ho tam poslat. Mozno mu len ukazat smer moznost, nechat u vas doma volne polozene clanky brozurky k tejto problematike. Lebo ak ho niekam nasilu budes hnat, iba si postavi hlavu a nepohnes s nim. Nemas v rodine nejakeho muza? Stryko dedo bratranec ujo ai. Proste keby spolu hodili rec ako muz s muzom. Keby ho vytiahli von z nory, zavolali ho nieco im pomoct, robit ai. A Wolf ma pravdu. Zrejme mu chybal muzsky vzor. Mozno je utiahnuty, nema a nemal ani dakych kamosov. Treba ho nakopnut aby zacal zit. On teraz ten zmysel zivota nevidi a nema snahu s tym nic robit. Len aby za tym nezaujmom nestastim smutkom apatiou nebolo aj nieco ine, vaznejsie. A ak nie je, tak je obcas treba aby spadol clovek na hubu. Bud sa spamata a vstane, zacne robit a snazit sa prezit, alebo ostane na dne a bude len prezivat
Vám v tej rodine chýba láska všeobecne , trocha sa zabaviť zasmiať , ok isť na výlet je v pohode ale ak sa tam vadíte a každý z vás ma tvár jak z kameňa nedivím sa mu , nútiť ho aby si našiel priateľku to neni ono , ked bude chcieť nájde a podla mňa raz stretne dievča ktoré oživí to kamenné srdce toť môj názor , nútiť ho do niečoho není správne ak už aj s niečím pomôcť skúste ho poprosiť , alebo sa s ním viac porozprávať ukázať mu že stále vám na ňom záleží a povedať mu aj že ho milujete ved je to vaše dieťa a je jedno či má 10 alebo 22 slová Milujem ťa zahrejú aj dospeláka.
Tak ho to asi nebavilo , každý sa spletieme , stačilo mu dohovoriť že ak ho to nebaví nech to ukončí , ak má strednú školu s praxou chlapec je za vodou no otázka robil aj tu strednú dobrovoľne ? neska je vám titul na vysokej na dve veci ak nemáte prax ;)
nepísal ti sem na forum aj tvoj syn.....???
www.zdravie.sk