Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz nevladzem uz to nechcem..

Príspevok v téme: Uz nevladzem uz to nechcem..
Stacilodost

Ahojte.
Mam problem som tretiak na VS a budem koncit bc. Ale ja uz nechcem skolu ja uz nevladzem uz nechcem ani bc ani ziadny titul.. skusky teraz prebiehaju ale aj tak si nic nepamatam aj ked sa ucim tyzden v kuse na skuske odovzdam prazdny papier s menom a napisom nic si nepamatam uz nechcem trapit svoje nervy, mebavilo ma to a ani som si vyspkoskolske casy vobec neuzil ani jedna vychadzka ani party ani oslava ani spoluziaci len stresy a uzkosti.. neviem ako dalej uz..

ViemOcomJeRec

Pridam sem aj svoj nazor, pretoze mam s tym priamu skusenost. Tiez som skolu nedokoncil. Mam Bc. a na Mgr. mi stacilo polroka, nechal som to ale tak. 1. stupen mam cistu informatiku a 2. stupen som isiel na taku zmiesanu informatiku so soft skills, ekonomiou. Ten 2. stupen bol ale totalna kravina, ale ze uplna. To co sa dam prednasalo, sa nedalo pocuvat. No vydrzal som 1.5 roka. Drzal som si uz len statut studenta, aby som mohol ist na Work and Travel do USA cez leto. Boli to najlepsie zazitky, ake som nezazil ani na VS, a na ktore budem spominat cely zivot. Uz pracujem, pracoval som aj popri VS, zarabam slusne peniaze a nemyslim si, ze moze za to VS, pretoze v IT sa nehra na tituly. Skor ma mrzi jedna vec, ze nepracujem v praci, kde by som riesil odbornejsie veci, alebo take, ktore by mali vacsi prinos pre ludi (stale mam na mysli obor IT). Ale ten titul by mi k tomu nedopomohol, lebo aj keby ho mam, tak na 99% by som robil to, co aj teraz. Radim ti dokoncit Bc., a potom zvazit moznosti.

zita 05

Stacilodost, predovšetkým sa nestresuj! Povedz si sám pre seba, že na tom, či to zvládneš, naozaj život nestojí a keď nespravíš, tak nespravíš. No a čo!?
A l e keďže si už obetoval toľko času, úsilia a aj tých peňazí, teraz urobíš ešte všetko preto, aby si to dotiahol do úspešného konca. Ak sa Ti podarí upokojiť sa a prestať myslieť na to, že to nezvládneš a myseľ sústredíš na učenie, uvidíš, že si budeš pamätať. Určite je to tak! Ver mi!
Prvú si daj tú najjednoduchšiu skúšku. Keď ju zvládneš, potom to už pôjde samo.
Veľmi Ti držím palce! A teraz už, šup, zavrieť fórum a učiť sa. Lebooo čas sú...

osol

no a co ze nadavky, na niekoho treba, aby sa spamatal a vzchopil, tento by zasluzil aj nakopat

obrazne, pre podaktorych

nechaj si prerozpravat tie temy, to je dobra rada, ten druhy si to zase zopakuje. ale nieco mu za pomoc ponukni. alebo si zaplat doucovatela, aj tak sa to oplati!!! skuskove len zacalo tak sa rozbehni a nespekuluj.

aj tu mozno najdes doucovatela, ked zadas co treba.

Alessandra999

Stačilodosť - ja ťa uplne chápem. Ale bola by blbosť, to teraz vzdať, keď si tak blizucko k cielu.

Ak máš problem s ucenim, popros niekoho zo skoluziakov - nech ti s tym pomoze, mozete sa pripravovať spolu na skusku. Častokrát je super, keď ti niekto iný prerozpráva to učivo, vysvetlí čo a ako.

Hlavne sa nedeptaj takými vecami, že to nezvládneš, aleebo ze nechces titul a tak.

Mozno je problem aj v tom, že máš zlý systém učenia, čumíš do toho velý deň a dokopy nič si nepamätáš. Čiže skús aj toto pozmeniť ak sa dá.

Prajem veľa štastia

koncovka

Niektorí diskutujúci mi pripadajú takí plní hnevu na všetko a všetkých, že bez nadávok nedokážu asi napísať jednu súvislú vetu. Čo takto ísť radšej niekam do posilovne a tam si vybiť tú negatívnu energiu? Keď už to nejde inak - napríklad ovládať sa?

Anonym_90055

Aké vedomosti myslíš ? napr že čo tam bude ? neviem čo presne študuješ ale opýtaj sa tvojich spolužiakov nech ti pomôžu , dievčatám kúp za pomoc čokoládu a chlapom nejakú pálenku , určite sa nájdu rozumný ktorý ti aspoň povedia čo tam bude a čo sa máš učiť keď ich pekne poprosíš , kamo všetko sa dá riešiť treba len chcieť. Neviem ako to funguje ale sú aj nejaké opravné termíny ? ak sú nevzdávaj to. Ani nevieš koľko krát som ja padol na kolená lebo som nevládal pokračovať ďalej ale vstal som sám nikto mi nepomohol jedine Boh.

Anonym_90055

Kamo , ak to ešte stále čítaš nevšímaj si ich tu , pevne verím že to zvládneš ku tomu ak na teba niekto nadáva alebo ti praje zle sám je ten človek menej cenný a má problémy .. Drž sa !

Upozornenie

Ak tu budete ešte nadávať takými škaredými nadávkami ako doteraz, nahlásim Vás všetkých adminovi! Tak si dávaj pozor na hubu.

Najčítanejšie články