Ahojte.
Mam problem som tretiak na VS a budem koncit bc. Ale ja uz nechcem skolu ja uz nevladzem uz nechcem ani bc ani ziadny titul.. skusky teraz prebiehaju ale aj tak si nic nepamatam aj ked sa ucim tyzden v kuse na skuske odovzdam prazdny papier s menom a napisom nic si nepamatam uz nechcem trapit svoje nervy, mebavilo ma to a ani som si vyspkoskolske casy vobec neuzil ani jedna vychadzka ani party ani oslava ani spoluziaci len stresy a uzkosti.. neviem ako dalej uz..
Uz nevladzem uz to nechcem..
Suhlas s Wolf.
A Angel demon - mam dojem, ze sa ti zhorsuje stav, zbehni za lekarom.
Kamoško , nepočúvaj ich ako ti nadávajú , prakticky je to tvoja chyba ale netušil si aký to bude stres a nemohol si vedieť aké to bude tažké ja si dneska všímam ako tu Vysokú ospevjuju pri tom je to nič no kamo zabojuj ja ti verím že to dáš , neviem či si veriaci ak áno pomodli sa a popros Boha o pomoc ak nie si tiež sa pomodli nemusia to byť tie modlitby ktoré sa bežne modlievajú sám si ju zostav , ja viem tiež mam zdravotné problémy a v škole nevládzem ale bojujem kamo idem ďalej však čo iné budem robiť a uvidíš ten titul sa ti v živote zíde , na každého príde také obdobie kedy nechce už ďalej ale ja ti vravím kamo chod a dobojuj to dáš to ako lusk sám sa na konci zasmeješ že tý vole tak ono sa to dalo. Pusti si hudbu nejakú motivačnú napr Eminem Till i Collapse , toť moja rada ale ja verím že to dáš a znova nepočúvaj tie ich nadávky oni si tým neprešli očividne no ani ja ale nebudem ťa tu za to zhadzovať keď neviem ako zle ti je , ignoruj to postav sa a zabojuj pomaly sa uč nepreháňaj najlepšie sa učí v noci a ráno cez deň porob nejaké aktivity občas si to prečítaj trocha sa uvolni ved to učivo sa nedá natlačiť do hlavy ako vravím ráno a večer a hlavne nestresuj a neboj sa báť sa máme iba Boha :) Drž sa kamoško , zvládneš to jak lusk
ja neviem ale ked deti nezvladaju skolu, maju depresie.... tak čo budu robiť ked príde reálny život...,!? chlapec ma uplne v piči ze jeho rodicia musia makat v robote a debilovi skolu platit, pomocky, ak dochádza cestovné, živiť ho... a jemu je jedno! ja som ani nemohla povedat ze mi je jedno musela som! lebo stále som počuvala od matery "ked sa ti nepáči chod do piči!" kym byvas pod mojou strechou..bláá blááááááá ..
a ty si nemysli že ty chudák maš IBA TY zdravotné problémy...!
aj iní ludia maju zdravotne problemy... ale na rozdiel od teba si nemozu vylať šunky! a "je mi jedno" ! lebo byt treba platit,.. ak nechcu aby im exekutor zaklopal na dvere! ale o tom ty vieš moj zlatý kokot! ludia maju 100pro!!! daleko horsie zdravotne problemy a musia sa prekonať a fungovať...!
ale nie sopliak sa bude lutovať....!
neboj keby si musel na povinnu vojensku zakladnu sluzbu by si sa rozmyslel...tam by ta naucili poriadku....!
HM! brutalny pristup k zivotu fakt
Serem nato na skolu na zivot... to je jedno kde skoncim.
Zajdi za nejakym psychologom nech ti pomoze. To co prezivas vyzera ako totalne vyhorenie, nie si prvy ani posledny, da sa to riesit.
ja som si ju neplatil... mne to už jedno, len mám zdravotne problemy ja už chcel konec
zajdi za psychologom....! lebo ked nevydrzis tie 4 mesiace... potom precitnes ked bude pozde a budes revat do vankusa ze si si dojebal zivot ze si si skolu neurobil... a este predpokladm ze ti ju platia rodicia a nie ty!
psycholog!
predpokladám ze skolu si si platil sám....