SEX ako prostriedok SEBAVYJADRENIA

Príspevok v téme: SEX ako prostriedok SEBAVYJADRENIA
sunnyball13

...ahojte...mám 37r a rád by som sa dozvedel viac o skúsenostiach druhých, ako berú sex(milovanie) a či je niekto podobný, ako ja, že potrebuje sexom vyjadriť čo inak nedokáže...TAK na začiatok som škorpión takže vzrušujúce veci mám rád a lákajú ma...som ženatý a uspokojený som tak stredne...a hĺadám cestu, ako byť v tomto smere spokojnejší a zaroveň cítim, že sex mi pomáha dostať zo seba nevyjadrené pocity, len nie vždy sa viem uvolniť...niekedy som len pasívny, vtedy sa cítim , ako často v živote, že sa nevyjadrím....už som si to všimol, že to má s tým spojitosť, preto už viem sa občas uvolniť....problém je v tom, že moje naj životné milovania, boli vždy spojené s alkoholom...bola to extáza a úplná vášeň....problém je v tom, že to bolo len 4 krát za život, kedže pijem viac, len tak 2 krát za rok a nie hneď keď pijem to znamená, že sa budem milovať :)...MOMENTÁLNE, hľadám možnosti, ako by som si to tak vedel užiť aj bez alkoholu...97% som sa miloval bez neho....a takmer 90% z toho som si to neužil úplne do sýta....SOM LIMITOVANÝ rýchlou EJAKULÁCIOU....všeličo som si prečítal, vyskúšal a viem svoju manželku uspokojiť aj tak, ale JA SA V TOM PRÍPADE NEVIEM USPOKOJIŤ...je to pre mňa veľmi malá chvíľa...práve ten alkohol mi tú chvíľu predĺžil 100násobne....cítim, že to má niečo spoločné s úzkosťou...mne aj pohár šampanského odbúra úzkosť cítim...nemám jej veľa ale mám ju, nie vždy, ale v určitých situáciách ju pocítim...a keď mám čo len trochu úzkosti, alebo myšlienku, že nechcem teraz vystreknúť, tak v tom prípade je to neželaná TUTOVKA....VEĽMI SI PRAJEM SA POHNÚŤ V TOMTO SMERE LEBO BEZ TOHO sú dni a týzdne oveľa nezáživnejše...a kedže sa neviem vyjadriť v sexe, často mi chýba aj vyjadrenie v živote...PROSÍM o REAKCIE k mojej téme, nejaké PUBERŤÁCKE vyjadrenia venujte niekomu inému :)

Joli75

Myslím si, že nejsi jediný, kdo to tak má. Podle mě je totiž sex jedna z mála činností, při které si člověk nemusí na nic hrát, nic předstírat a být prostě naprosto sám sebou a uvolnit se. A zkoušel jsi někdy třeba něco netradičního? Něco jako tohle třeba masaz-praha.com ? Když člověk svou sexualitu do něčeho investuje (nebo jak to napsat), může to být myslím hodně zajímavé :)

sunnyball13

...angelika, plne s tebou súhlasím....cítim to podobne...čo myslíš prečo je to obrátené a potom človek musí sám na to prísť čo je vlastne správne a kedže veľa ľudí nehľadá tak ani nevedia, že niečo nie je v poriadku...

Angelika3

No tak dovolím si znova sa vyjadriť k tomu čo si tu teraz napísal, aj keď niekto možno nebude súhlasiť, dominantný a určovať priebeh by mal muž a žena by mu mala podliehať, muž môže byť tak troška surový. Veď to je práve tá podstata mužskej energie, je tak trocha zabíjacka, chce sa vyprázdniť a uvoľniť, ženská energia je naopak mäkká a poddajná a chce sa naplniť.
Vtedy funguje vášeň a iskrí to, samozrejme len za predpokladu, že muž a žena sa poznajú a ľúbia, inak by sa žena mohla cítiť zranená, keby s ňou niekto koho dobre nepozná, alebo dosť neľúbi, zaobchádzal surovo.
Raz som niekde čítala, že rozdiel medzi vášňou a znásilnením je v láske. Myslím, že je to pravda.
V dnešnej dobe zoslabnutých mužov a priveľmi ostrých žien je toto však skôr ojedinelým javom.

sunnyball13

...dáko postupne som prišiel na to, že každý človek potrebuje v sexe niečo iné...niekto viac udávania tempa, niekto len prijímanie....ak potrebuje niekto byť dominantejší a určovať priebeh a nie je mu to umožnené bude nespkojný a neuspokojený....vidíte to podobne?.....prosím blbé komentáre si odpustiť...je to normálan téma ako každá iná...

sunnyball13

...ahoj Angelika,,,,ďakujem ti za tip.....presne to som potreboval....na túto tému som našiel málo článkov... a s tým že východná tradícia s tým úplne inak pracuje súhlasím.....osha som čítaval už dávnejšie a jeho myšlienky ma oslovili.....

Angelika3

Tak jasné, že to bolo lepšie, keď si bol pod vplyvom alkoholu, bol si uvoľnenejší a nekontroloval si sa tak veľmi. Keď je sex v hlave, nikdy to nebude úplne ono a pre mňa osobne tantrické masaže a pod. rôzne cvičenia predstavujú zasa iba zbytočnú kontrolu mysle, aj keď ťa to má naopak uvoľniť.

Myslím si, že podstate tantry rozumel Osho, celkovo Indovia sú pre mňa omnoho pokročilejší v tomto smere a viac rozumejú podstate života, čo vyjadruju napríklad už len ich symboly pre splynutie muža a ženy, mužskej a ženskej energie napr. Šíva a Šakty- boh a bohyňa, jing a jang, všakže. sú to nádherné symboly.

Zaujímave knihy na túto tému má ale tiež napr. David Deida, mne jeho knihy dali veľmi veľa, v Čechách od neho čerpaju a tiež maju dosť dobre články a prednášky Denisa Palečková s Richardom Vojíkom.