Posmievanie sa kvoli veku

Príspevok v téme: Posmievanie sa kvoli veku
sophiaBB

Som velmo smutna z mojej triedy. Som sieemačka na zakladnej škole. V triede mame 12 a 13 rokov. Až na mňa. Ja mam 13.2. už 14 rokov. Ja som mala odklad rok v školke . Všetci ostatni su ročnik narodenia 2004 po august, to tí najmladší a druhy najstarši je narodený 4.8.2003... a ja som narodena takmer na začiatku roku 2003 teda v jeho prvej polovici, čiže mam za nim veľky naskok :((( oni to vedia od piatej triedy a odvtedy sa mi kvoli.tomu posmievaju že som stara a že nech vypadnem o ročnik vyššie :'( stale maju naražky a vtipkuju na moju osobu. Už sa bojim datumu 13.2. keď budem mať 14. narodeniny, to sa im ešte viac pripomeniem a oni si nedaju pokoj :( bojim sa však už dátumu 9.1. keď sa vratim z prazdnin,žr tie zakerne tvare budem zas vidieť a plus počuvať ich uštipačne poznamky a posmechy. už nevladzem :(

karissa

Decka vedia byt krute ....neviem aka si povaha no ja by som sa nedala a vysmiala ich nieco v zmysle ze skor budem mat 18 vodicak a budem aj moct pit a ked taki su tak im zasranom nekupim :-D

Anonym_90055

qweqweqwe tu situáciu som zažil , celú svoju základku som sa takto trápil ako dotyčná , nepomohlo ani zdvihnutie ruky nad ich hlavami hneď začali prosiť o zľutovanie ale cez hodinu sa asi nepostavím a nepôjdem mu vraziť pred učiteľkou , ľutujem že som tak neučinil možno by som sa mal aspoň istú dobu lepšie ale vravím ti ignorácia je riešenie , keď som ich ignoroval tak im bolo zle , trápilo ich to a z ohovárania a osočovania sa znížili na ako si sa mal dneska ? veru ako ti radili skus sa nad tým zasmiať a nelámať si s tým hlavu ak si zdravá užívaj si života veď za dva roky nastúpiš na strednú a máš ich z krku , k tomu keby si prestúpila mohlo by sa dačo zmeniť , však kolektív je všade iný ale deti bývajú kruté. Znova by som zopakoval skús poprosiť otca , učiteľky sa na tých spratkov nezmôžu lebo je školstvo o ničom ale ten by ich vykričal tak že by pred tebou chodili s sklopenými ušami toť moja rada. Drž sa

anonymka3

Aj mne sa smiali (ale z iného dôvodu).
Musíš tie narážky ignorovať. Niektorý ľudia v puberte proste "potrebujú" (netuším prečo) niekoho zhadzovať. Najhoršie je, keď sú to práve alfasamci/alfasamice nejakej skupiny. Vtedy ich nasledujú všetci ktorí sa ich buď boja, nemajú vlastný názor, sú to vlezdoprdky alebo robia zo seba frajerov. Takže takmer celá trieda.
_
Ale musím ťa sklamať. Niekedy, ak sa ti
prestanú smiať tak sa začnú smiať niekomu inému alebo sa budú smiať stále tebe ale z iného dôvodu. Ale dúfam, že tvoj prípad to nebude.
PS: Ak sa ti smejú z takéhoto hlúpeho dôvodu, tak buď majú nízke IQ alebo na tebe inú chybu nenašli. :-)

anonymka3

Aj mne sa smiali (ale z iného dôvodu).
Musíš tie narážky ignorovať. Niektorý ľudia v puberte proste "potrebujú" (netuším prečo) niekoho zhadzovať. Najhoršie je, keď sú to práve alfasamci/alfasamice nejakej skupiny. Vtedy ich nasledujú všetci ktorí sa ich buď boja, nemajú vlastný názor, sú to vlezdoprdky alebo robia zo seba frajerov. Takže takmer celá trieda.
_
Ale musím ťa sklamať. Niekedy, ak sa ti
prestanú smiať tak sa začnú smiať niekomu inému alebo sa budú smiať stále tebe ale z iného dôvodu. Ale dúfam, že tvoj prípad to nebude.
PS: Ak sa ti smejú z takéhoto hlúpeho dôvodu, tak buď majú nízke IQ alebo na tebe inú chybu nenašli. :-)

sophiaBB

S triednou sa to už riešilo a par žiakov dostalo poznamku a nič. Robia mi zle šetci a viac a viac. Veď ja ich nechapem oni stale nebudu taki mladi aj oni raz budu v mojom veku tak prečo to riešia :(

zidan

Tak zacni im hovorit ze este rok a nieco a mozes oficialne sexovat. :D Mne to mladsi kamarati zavideli ked som mal 15 a oni 14

zidan

Tak zacni im hovorit ze este rok a nieco a mozes oficialne sexovat. :D Mne to mladsi kamarati zavideli ked som mal 15 a oni 14

qweqweqwe

Ludia, ktori jej tu pisete, ze si nema z toho nic robit a ako sa moze nechat vyviest z miery nejakymi deckami, boli ste niekedy v pozicii, ze niekto vam robil zle neustale rovnako, nech uz ste reagovali hoci aj s humorom? Kto chce svoju obet trapit, ten sa jej len tak lahko nepusti. Som za to, aby to povedala triednej. Dufam, ze to je niekto mudry.

lolinka

Preco si to vsetko tak pripustas? Ved su to len blbe decka na zaciatku puberty co nevedia co od dobroty. Celebrita ti dobre radi, rob si srandu sama zo seba, vezmes im vietor z plachiet. Ked ti povedia, ze mas ist do domova dochodcov, tak sa pekne usmej a povedz nieco v zmysle ano mate pravdu vsak vcera som si uz pozerala v obchode truhlu. nenechaj sa vytocit a hlavne nedaj na sebe poznat ze ta taketo reci zranuju. O to viac to totiz budu robit. Ked sa k tomu postavis tak, ze si budes robit srandu sama z tejto temy, tak za nejaky cas ti daju pokoj a prestane to byt pre nich zaujimave. Nenadavaj im, nehadaj sa s nimi a ani sa netvar ako stelesnene utrpenie, vzdy nahod pekny usmev. Nejake vtipne odpovede si priprav dopredu podla toho ake reci pouzivaju, aby si bola pohotova