Posmievanie sa kvoli veku

Príspevok v téme: Posmievanie sa kvoli veku
sophiaBB

Som velmo smutna z mojej triedy. Som sieemačka na zakladnej škole. V triede mame 12 a 13 rokov. Až na mňa. Ja mam 13.2. už 14 rokov. Ja som mala odklad rok v školke . Všetci ostatni su ročnik narodenia 2004 po august, to tí najmladší a druhy najstarši je narodený 4.8.2003... a ja som narodena takmer na začiatku roku 2003 teda v jeho prvej polovici, čiže mam za nim veľky naskok :((( oni to vedia od piatej triedy a odvtedy sa mi kvoli.tomu posmievaju že som stara a že nech vypadnem o ročnik vyššie :'( stale maju naražky a vtipkuju na moju osobu. Už sa bojim datumu 13.2. keď budem mať 14. narodeniny, to sa im ešte viac pripomeniem a oni si nedaju pokoj :( bojim sa však už dátumu 9.1. keď sa vratim z prazdnin,žr tie zakerne tvare budem zas vidieť a plus počuvať ich uštipačne poznamky a posmechy. už nevladzem :(

qweqweqwe

Nie si jedina. Ja sice studujem na VS, ale este nedavno som tiez bola sikanovana kvoli veku. Vek bol vsak iba zamienka, cesta, ako mi ublizovat, skutocna pricina bola zavist. Vyriesila som to tak, ze som sa tomu cloveku vyhybala. A prestalo to. U teba to je vsak problem, je do toho zapletenych vela ludi a na zakladke sa im nemas ako vyhnut. Zastavit sikanovanie je casto nadludsky vykon. Mozno prelozit na inu skolu?

sophiaBB

Lenže ja som asi od asi štvrtiny triedy staršia aj o rok a pol :'((( čiže rozdiel je už dosť vyrazny a frajerka teda niesom ja, mne preto robia zle :(

AndrejV

Ahoj, nic si z toho nerob ignoruj ich oni prestanu. My sme mali tiez spoluziaka ktory mal rok odklad a bol najvacsi frajer ze je o rok starsi od nas. :D