Caute vsetci, kto ma ten problem. Ja ho mam straaaaaasne dlho. Vela, vela rokov. Uzivala som vsetko mozne. Vydala som straasne vela penazi na rozne kremy, ktore slubovali zazraky, pouzivam specialny olej na strie, jazvy, rozne kozne prefarbenia atd. Vraj je super, ale tie strie moze akurat trochu zmensit, ale nikdy odstranit uplne. A to, ze zblednu, uz pre mna nie je platne, lebo moje su uz davno biele. Strasne mi komplikuju zivot. I ked mam priatela, zijeme spolu a som stastna, aj tak mi vadia. Chcela by som vediet, ci sa daju odstranit nejakym drastickejsim sposobom. Nie laserom, ale plastickou operaciou. Vie o tom niekto nieco? Nech to stoji cokolvek. Je mi to jedno. Dakujem za odpoved. Paaaa
prekliate strie!!!!!!!
Jaja dakujem. Si zlata. Velmi pekne si to napisala. Akurat je na tom vsetko dobre to, ze sa mi uz roooooky nevytvaraju nove. Ked sa mi objavili, bola som v puberte a nemala som ziadnu predstavu co to vlastne je. Tak som si s nimi nelamala hlavu. Myslela som si, ze zmiznu. No ale od kedy sa pravidelne natieram po kazdom kupeli ci sprche ci uz obycajnymi zvlhcujucimi ci aj specialnymi kremami a olejami ( teraz uz bez toho nemozem existovat), tak sa mi uz nevytvorili ziadne nove. Aspon to ma tesi. Viem, ze ich baby mavaju, aj kamosky, ale vies ako to je, niekedy si myslim, ze sa na mna vsetci divaju. Ale neboj, ja nosim v lete kratke suknicky. ;-)Mam 25 a uz by som aj chcela babo. Mozno, ked sa budem o svoje brusko dooobre starat, sa mi nevytvoria dalsie. Ale to az tak za rok. Teda, ak este budem stale s mojim priatelom. chi chi. Tak pa a dakujem.
prečo by si sa strielala? Moje sestry ich tiež majú po pôrode aj na bruchu a ja som sa už zmierila s tým, že ich budem mať tiež. Ale keď máš priateľa, ktorému neprekážajú (veď vlastne ani nemajú prečo)tak buď rada...aj ja mám pekný zadok ale strie mu uberajú na kráse :-) ale čo už? Sú horšie veci na svete...dnes ma postretla taká situácia, že všetko je pri nej malichernosť. Nemôžeme byť dokonalé a skús sa sústrediť na to, čo je na tebe pekné, nezaoberaj sa negatívami, aj tak ich nikto nevidí tak tragicky ako ty. Tak sa tým už nezaoberaj a nehanbi sa za to...ja ich mám viditeľné a nič s tým nenarobím. Tak pekný večer a váž si priateľa, ktorý ťa má rád takú, aká si a chybičky krásy prehliada (chlapi tiež nie sú dokonalí, čo si budeme nahovárať? :-D)
Baby dakujem, ze ste mi napisali. Aj mna moj priatel niekedy nazyva tigrik. Ja to nechapem, nie som skareda ani tucna a mam mam pekny zadocek i ked mam na nom par strii. Mojho priatela moj zadok strasne vzrusuje, ale ci je on slepy alebo fakt si nevsimol tie strie? Sice je ich vidiet asi len pri velmi jasnom svetle. Nerozumiem. A mam ich aj na bokoch. NEZNASAM ICH!!! Moja sestra, tiez bola stale velmi chuducka, ale kvoli rychlemu rastu sa jej zrobili na vnutornej strane stehien. No moja mama ich nema. Akurat po porode jej tam ostali nejake dve tri ciarky. Ja neviem. Moja kamoska nema ani jednu striu a dokonca teraz par kilov pribrala. To nie je feeeeer. A ked otehotniem? Boze baby, to sa asi odstrelim, ked sa mi spravia aj na bruchu. Naozaj.
Ahojte, tento problem sa tyka aj mna. Strie sa mi zacali robit uz na zakladnej skole a to som bola vzdy chuda, takze ani neviem, z coho ich mam. Nikdy som nerastla rychlo, nechudla ani nepriberala. Trapi ma, ze sa rozsiruju, tiez ich mam na stehnach a kupujem si plavky, ktore maju spodny diel ako kratasky, aby mi ich nebolo vidiet. Ani mojmu priatelovi nevadia, dokonca ma niekedy s laskou nazyva tigrik (ach ti chlapi :-D) ale vadia mi sebe samej...Citala som, ze laserom sa daju zmiernit a zmensit strie po tehotenstve ale tie druhe - akoze bezne, ktore vznikaju prave rastom a priberanim sa uz odstranit nedaju...:-( takze, mile dievcata, uz nam neostava nic ine, len sa s tym zmierit a odteraz prispievat do fora pod prezyvkami tigrik :-) tak sa s tym zmierme a pozerajme sa okolo seba, potom uvidime, ze su aj horsie veci. Pekny den ;-)
Ahojte.aj ja mam strie a to vsade, stehna, brucho , prsia a este aj na rukach take male.Ale nic si z toho nerobim, su aj horsie veci, fakt, bohuzial sa s nimi neda nic robit, ani s prasknutou vazou po zalepeni ostane strbinka, tak je to aj s kozou, bohuzial.Kto ma citlivejsiu kozu, ma s tym problem, su vsak aj zeny, ktore ani po tehotenstve nemuseli riesit tento problem.sustredte sa na to co je na vas pekne a nie na par strii.ani moj priatel to neanalizuje, vobec si ich nevsima.majte sa krasne.....
Nie si sama lusijka,ja mam ten isty problem,ja som uz rozmyslala aj o laseri,tiez financie u mna nehraju rolu,peniaze nato mam,ale myslim ze sposob ako sa toho zbavit neexistuje,ja som tiez z toho nestastna,tiez mam priatela a stve ma to aj tak,aj ked jemu to vobec nevadi.Ja sa hanbim vyzliect do plaviek pretoze mi to velmi vidno,aj na stehnach aj na zadku..ked sa dozvies ako sa toho zbavit,daj vediet,budem rada,ahoj
Nooo, teoreticky by sa dali vyoperovat, ale to by ti zas ostali velke jazvy, teraz je uz bohuzial neskoro.