prekliate strie!!!!!!!

Príspevok v téme: prekliate strie!!!!!!!
lusijka

Caute vsetci, kto ma ten problem. Ja ho mam straaaaaasne dlho. Vela, vela rokov. Uzivala som vsetko mozne. Vydala som straasne vela penazi na rozne kremy, ktore slubovali zazraky, pouzivam specialny olej na strie, jazvy, rozne kozne prefarbenia atd. Vraj je super, ale tie strie moze akurat trochu zmensit, ale nikdy odstranit uplne. A to, ze zblednu, uz pre mna nie je platne, lebo moje su uz davno biele. Strasne mi komplikuju zivot. I ked mam priatela, zijeme spolu a som stastna, aj tak mi vadia. Chcela by som vediet, ci sa daju odstranit nejakym drastickejsim sposobom. Nie laserom, ale plastickou operaciou. Vie o tom niekto nieco? Nech to stoji cokolvek. Je mi to jedno. Dakujem za odpoved. Paaaa

lencok1

lusijka asi zle citas, mila jochovich ma tiez strie aj celulitidu, sama to priznava a k tomu nezabuda podotknut ze je zena a tiez iba clovek...a nemame verit vsetkemu co vidime...vies ono je to ludske a prirodzene...niekto ma iny nie...a ked mas peniaze da sa vsetko, alebo coskoro sa dat bude!:)

lusijka

Baby, teda ak to naozaj bude mozne odstranit, tak ja si im tam na ten stol lehnem prva. ;-) Ale fakt..neznasam ich, ale zda sa, ze nie som sama. Len niekedy nechapem, preco ich tie filmove hviezdy a spevacky nemaju. Len o nich citam, ze raz chudnu a raz priberaju a pritom ziadna nema strie. To nechapem. Oni ich vobec nemaju ci co?

lencok1

no aj ja som rada, vies vsetko ide dopredu aj dermatologia a vsetko co sa koze tyka...takze raz baby, adios strie:)...a to som sa pytala uz na tie biele...starsie

lencok1

informovala som sa o liecbe strie v dermatologickej poradni na primar.sk, bola mi zaslana odpoved:
Strie podobne ako jazvy stale zostavaju probemom, nakolko su ulozene hlboko v kozi. V sucasnosti pracujeme na povoleni dovozu novej metody rozpustania fibrozneho tkaniva v striách, informujte sa u nas na klinike na jesen." Takze baby nove metody prichadzaju:) a raz urcite pridu, len si treba pockat!!!

kiwi

ja mam tiez strie a daju sa zakryt len takymi boxerkovymi nohavickami. ale uz som sa s tym v podstate zmierila. a pred chalanmi sa netreba hanbit, oni mavaju strie tiez.:)

lusijka

aj teba tak vola?...chi chi...a mne raz moj priatel povedal...ale mas celulitidu....tak som si pomyslela..to su strie, ty debil...;-)

lusijka

smotana?..neviem...nepocula som o tom. Mozno pomaha, ale na cerstve strie. Ci nie? Ja nechapem, ze niekomu sa tvoria a niekomu, kto je tucny, ich vobec nema. to nie je fer. Mne sa vytvorili, ked som dospievala a naberala zenske tvary. Nenavidim ich!!!!

jama

prepáčte, možno ma zjebete , ale počula som že smotana pomáha na zúženie,,, zmenšenie,, namazať, na ,teplú pokožku