Caute vsetci, kto ma ten problem. Ja ho mam straaaaaasne dlho. Vela, vela rokov. Uzivala som vsetko mozne. Vydala som straasne vela penazi na rozne kremy, ktore slubovali zazraky, pouzivam specialny olej na strie, jazvy, rozne kozne prefarbenia atd. Vraj je super, ale tie strie moze akurat trochu zmensit, ale nikdy odstranit uplne. A to, ze zblednu, uz pre mna nie je platne, lebo moje su uz davno biele. Strasne mi komplikuju zivot. I ked mam priatela, zijeme spolu a som stastna, aj tak mi vadia. Chcela by som vediet, ci sa daju odstranit nejakym drastickejsim sposobom. Nie laserom, ale plastickou operaciou. Vie o tom niekto nieco? Nech to stoji cokolvek. Je mi to jedno. Dakujem za odpoved. Paaaa
prekliate strie!!!!!!!
collagen stahuje, ako napr.vrasky vyhladzuje, strie by mal stahovat a pokozka by mala byt pruznejsia...
inak baby myslite ze je to mozne ze bude ta nova metoda odstranovania strii co mi pisala ta dr z estethicu...? co sa mam na jesen ozvat?
lencok o krataskovych plavkach som ti napisala v teme STRIE- pozri:)... aj ja chcem ten collagen:) a naozaj pomaha? pretoze uz som tolko penazi vyhodila za rozne kremy:(
no jo, u nas ich nema nikto, to len ja kvoli antidepresivam, teraz mi je z toho smutno...keby som ich nemusela uzivat nemam ich ani ja
lencok1..ahoj,mne strie az tak nevadia..mam ich na zadku..v puberte sa mi "vypucil" zadok..mam to dedicne,.,samy sval..takze sa s tym nic neda robit :( a tie strie mi tam az tak nevadia..aj ked by som bola more happy bez nich..kamoska ich ma na bruchu,stehnach a prsiach..tak to by som teda nechcela..
ja meriam 165 a vazim 48, len ked som brala antidepresiva som pribrala a potom ked som zhodila sa mi tourobilo:(
collagen stoji 2300 myslim, ja mam uja dermatologa a spolupracuje s plastickymi chirurgami,maju taku kliniku, sa ho chcem na to konecne opytat...trosku sa bojim:), ale spytam, ale ten collagen si urcite kupim, pretoze stahuje vlakna v kozi
hej..a kolko stoji ten collagen?...ty si ho kupila u nas?
no vidis lencok?...zrejme je to tak, ze pokial sa ti nespravia, tak ani nevies, ze nieco take existuje..no nie?...boze, a co bude jak otehotniem?...tiez som nikdy nepribrala velmi...teda, vtedy ked sa mi vytvorili...to bolo z toho, ze som naberala zenske tvary..ja meriam 158 a vazim 49 kg a mam 25 rokov. Ale moja kamaratka vobec nie je chuda a nema ani jednu striu. A moja sestra je tiez chuda ja palicka, len rychlo narastla, tak sa jej zrobili...mama ich tiez nema..
a kesze mita dr napisala ze sa pracuje na nejakej novej metode odstranovania strii, a ze sa mam na jesen ozvat tak asi to pojde...no nie, naco by mi to pisala, ved ak chces kukni na primar.sk, tam som pisala do dermatologickej poradne
existuje nejaka baba ktorej strie nevadia???????