prekliate strie!!!!!!!

Príspevok v téme: prekliate strie!!!!!!!
lusijka

Caute vsetci, kto ma ten problem. Ja ho mam straaaaaasne dlho. Vela, vela rokov. Uzivala som vsetko mozne. Vydala som straasne vela penazi na rozne kremy, ktore slubovali zazraky, pouzivam specialny olej na strie, jazvy, rozne kozne prefarbenia atd. Vraj je super, ale tie strie moze akurat trochu zmensit, ale nikdy odstranit uplne. A to, ze zblednu, uz pre mna nie je platne, lebo moje su uz davno biele. Strasne mi komplikuju zivot. I ked mam priatela, zijeme spolu a som stastna, aj tak mi vadia. Chcela by som vediet, ci sa daju odstranit nejakym drastickejsim sposobom. Nie laserom, ale plastickou operaciou. Vie o tom niekto nieco? Nech to stoji cokolvek. Je mi to jedno. Dakujem za odpoved. Paaaa

lusijka

Lencok, dakujem. si naozaj velmi zlata...ak sa to naozaj bude dat, tak ja sa asi zblaznim od radosti...co by som dala za krasnu hladku pokozku..ved teraz robia tolko veci..zeny sa prerabaju od hlavy po paty, tak preco by sa nedalo aj s tym nieco spravit..no nie?

lusijka

mne sa vytvorili v puberte, ked som zacala dozrievat a trochu sa zaokruhlovat a naberat zenske tvary. Nikdy som nebola tucna, taka normalna. Moja mladsia sestra bola stale a aj je chuducka ako sparatko, ale vytvorili sa jej na stehnach kvoli rychlemu rastu..je odo mna o dost vyssia..ja som krpana..chi chi

lencok1

a tebe sa z coho vytvorili...no ja som musela brat antidepresiva trosku som pribrala a ako som to zhodila sa mi pekne nalepili na ritku...no ale co uz...mame jemnejsiu kozicku:)

lencok1

zvadnes to a nakoniec ti mozno aj vadit prestanu....:), vies ked mas frajera nie je co riesit...ma ta rad taku aka si, ci mas alebo nemas strie...vaz si tu lasku:)a potom jasne ked budes chciet tak si to das spravit

lusijka

esteze mam priatela, ktoremu to nevadi alebo si ich vobec nevsima. Urcite si ich dam odstranit, ked to uz bude naozaj mozne. Ale tiez viem, ze su aj horsie veci. tie stire by mi ani tak nevadili, mne len vadia, ked sa mam vyzliect do plaviek. A mozno ich ani tak nie je vidiet ako ich vidim ja, ale su tam a to ma stve. Ale tolko rokov uz s nimim zijem, tak este tych par zvladnem, no nie?

lencok1

a viem ze ta to stve, chapem, ale sustred sa nato co mozes urobit teraz, co sa teraz urobit da, vsetko pekne postupne!

lencok1

no vies maju ci nemaju, lahko mat mozu a nemusia, my sa musime sustredit nato co mame...a mozeme si raz dopomoct, vsetko sa da, aj tak nahanie za niecim len vycerpava....ked pride cas das si to spravit, tomu ver, zatial sa tym nebudeme zatazovat ok? a ked uvidis niekoho bez strie, nerozculuj sa, lebo vies ze raz budes mas moznost sa ho zbavit, aj tak su na svete dolezitejsie veci:)

lusijka

no, to ze ma celulitidu to viem..nevedela som, ze aj strie. Ja len, ze dnes som si citala, taky bulvar, kde fotia tie hviezdy a kritikuju, boli tam len v plavkach na plazi a ani jedna nemala strie. Ale asi mas pravdu, ved aj ony su len ludia a mozno maju taky isty problem ako my.