Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mladší muž??!!

Príspevok v téme: Mladší muž??!!
Annka235

Ahojte všetci, mám už po 30tke a nedarí sa mi nájsť partnera ... normálneho pre život, chcela by som sa normálne vydať a založiť si rodinu ako normálna žena... ale akosi má takéto šťastie obchádza :( ale samota má tiež nebaví ... ide o to že zapáčil sa mi jeden chlapec.. no zistila som, že je mladší o 14rokov čo je dosť veľa, máta má to už dosť dlho a stále si nahováram že blbosť nechaj to tak, ale keď ho vidím tak nemôžem úplne som hotová z nebo ...... život s ním neplánujem ale chcem vedieť váš názor či niečo či nič neskúsiť, myslím že každému človeku chyba to fyzično, preto sa pýtam vyskúšať ísť do toho na pár pekných chvíľ, nebude to trápne atd. prosím o vaše názory. Vlastne medzi tým som spoznala aj chlapa o 2roky staršieho s ktorým som si vedela predstaviť svoju budúcnosť, ale nič z toho keď som zistila že mna konkaktuje a má priateľku a ktorou si pridávajú spoločne fotky z výletov na FB a pritom tvrdil že nemá že sa rozišli. Tak som to zavrhla. A teraz čo už má ta samota nebaví ..... poraďte. Ďakujem za názory :)

GS16

ja som si take dobrodruzstvo so starsou zenou vyskusal ja som mal 31 ona 42, je to skusenost na nezaplatenie a este v mojom pripade celkom :) bolo to doslova zaucenie od mamicky :) Ale sebavedomie mi zdvihla :)

denisaf

anka neries co hovoria ostatny pozri sa na starcov nasho showbussinesu najebu si decka s o 30 rokov mladsimi zenami a kazdy to berie za normalne... nikto sa nad tym nepozastavuje ze chlap ktoremu to zaha na 60 napusti 18tku ktora ho ma len pre peniaze.... to len zena je na slovensku najvacsi terc kritiky.... neries blbcov....

Alessandra999

Lolinka.

Že poslednú možnosť si užiť. Ako keby o týždeň dotyčná sa mala zmenít na 150 ročnú škaredú jezibabu :D

lolinka

Nepytaj si radu na fore a nerad sa tym co ti tu napisu. Chces si uzit so zajacikom? Tak si uzi! Kedy si mas uzivat ak nie teraz, ked si slobodna a stale v dobrom veku. Pritahuje ta zajacik, tak chod do toho, ak to on vidi rovnako. Za par rokov budes mat rodinu, deti a pravdepodobne by si lutovala ze si nevyuzila tuto poslednu moznost si uzit

ehm

Píšeš, že chceš vzťah. Tak čo špekuluješ s uchom keď dopredu vieš že z toho vzťah nebude. Ja si myslím, že tak akurát z toho môžete byť zranený. Tak isto ty ako i on. A ešte navyše môžeš mať aj problém sa ho potom zbaviť ak sa namotá.

a_dr1a

Annka. Ja ta isto neodsudzujem kvoli tomu vekovemu rozdielu. Chapem ta, ze aj hladas partnera v tvojom veku ai a nedari sa aj ked tuzis a chces. Potom je to k zufaniu. Je takmer pravdepodobne, ze to nebude s tymto mladym laska vztah navzdy a naveky, ale moze ti vela dat ako aj vziat. Ako kazdy vztah. No neber to tak, ze je to iba ulet. Mozete sa obaja do toho tak zamotat dostat ze az) Skor on. Tak len aby si ho mozno nezranila. Ci opacne. Niektori mladi ludia maju neraz navrch nad starsimi ludmi, akoby sa ti starsi mohli ucit od mladsich. Nehovorim teraz o skusenostiach) A poznam aj dost vela vztahov, kde napriek vacsiemu vekovemu rozdielu to vyslo, ze zena bola starsia a muz mladsi... Tak to s nim skus ak to tak citis

Ernesto

tak si myslim, ze s nim mozes zacat veselo flirtovat a zaroven dat najavo, ze do zivota chces starsieho chlapa ... on uz sa chyti, neboj ;-)

Annka235

Ernesto... pohoda vzťah s ním nechcem a neplánujem len čisto ako úlet to beriem ... :)
A či aj on chce to ešte neviem vlastne, už sme boli v kontakte... ale zatiaľ som sa nijako neprejavila lebo som rozmýšľala že čo robiť s tým :D

Ernesto

pokial nie si taka truba, aby si si myslela, ze z toho bude vztah, tak do toho chod. ja si myslim, ze chalanisko tiez vie ktora bije a nebude mat nic proti. a ze ako milenec nebude mat co ponuknut? ved ho rychlo zaucis :-)

sex je aj tak len o dobrej fyzickej kondicii, skusenostiach a porozumeni partnerke, takze urcite bude mat navrch voci rovesnikom ked si ho zaucis. navyse nebude mat zauzivane svoje zvyky, co je castokrat vyhoda. ja by som bral take dobrodruzstvo so starsou, najvacsi rozdiel som mal o 2r starsiu, tak som zvedavy, ci sa mi niekedy postasti :-)

z mojho okolia malo vela kamaratov taketo MILFky (alebo MCBP cesky) a nikto to s nimi nevidel na nic dlhodobe a az na jedneho, ktory sa ozenil, to vzdy skoncilo len ako prijemny ulet z mladosti ... takze pokial ma aj on zaujem, tak si to dopraj, budete mat casom obaja na co spominat ;-)