Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mladší muž??!!

Príspevok v téme: Mladší muž??!!
Annka235

Ahojte všetci, mám už po 30tke a nedarí sa mi nájsť partnera ... normálneho pre život, chcela by som sa normálne vydať a založiť si rodinu ako normálna žena... ale akosi má takéto šťastie obchádza :( ale samota má tiež nebaví ... ide o to že zapáčil sa mi jeden chlapec.. no zistila som, že je mladší o 14rokov čo je dosť veľa, máta má to už dosť dlho a stále si nahováram že blbosť nechaj to tak, ale keď ho vidím tak nemôžem úplne som hotová z nebo ...... život s ním neplánujem ale chcem vedieť váš názor či niečo či nič neskúsiť, myslím že každému človeku chyba to fyzično, preto sa pýtam vyskúšať ísť do toho na pár pekných chvíľ, nebude to trápne atd. prosím o vaše názory. Vlastne medzi tým som spoznala aj chlapa o 2roky staršieho s ktorým som si vedela predstaviť svoju budúcnosť, ale nič z toho keď som zistila že mna konkaktuje a má priateľku a ktorou si pridávajú spoločne fotky z výletov na FB a pritom tvrdil že nemá že sa rozišli. Tak som to zavrhla. A teraz čo už má ta samota nebaví ..... poraďte. Ďakujem za názory :)

cvb

z akej si lokality keď môžem vedieť..ja neviem ale tu by mala byť nejaká zoznamovacia miestnosť...každú chvíľu tu čítam, že sa nedá nájsť normálny chlap, alebo normálna žena do života..myslím že tu na fóre by sa nejakí normálni ľudia našli..ono tak všeobecne tu býva často téma, že kde sa vlastne zoznámiť atď...

Annka235

Sakra keď ja sama neviem prečo má take dieťatko priťahuje ... ale neviem si pomôcť a už si to odopieram dlho a vravím si že blbosť. Mne sa práveže bežne vôbec takýto mladý nepáčia a nepozerám po nich ... no tento ani neviem je taký iný zaujal má niečim má fascinuje. Inak normálne bežne sa mi páčia muži v mojom veku, bežne randím s takými ale žiadny proste nič.. žiadny normálny :(

abcdefghijklmno

ak to chce aj on, tak si spolu robte co sa vam zapaci a neries co si budu mysliet ostatni. ste obaja dospeli, mozete si robit co sa vam chce. ale teda pridam sa k tomu, ze tomu nerozumiem, mam par rokov po 20ke a 19 rocni chlapci mi pripadaju ako deticky. 14 r. rozdiel ako problem nevidim, ale ako bolo spomenute keby mal aspon po 20ke - skratka keby to uz bol muz a nie chlapec. myslim, ze takyto mladoch ti ani ako milenec nema velmi co ponuknut. ale ak to tak obaja citite, je uplne jedno, ci to cudzi ludia chapu alebo nie, urobte si po svojom a bodka.

jazdochnem

Panenka skakava ty musis byt strasne zufala Anca ked ta taky sopliak pritahuje. Ved to ani rozumu vela este nepobral. Co s nim chces? Vsak to este spravanie a nazory pubertacke ma. Ked tak tak najviac o pat rokov mladsieho a viac nie. Ze 19... decka ta pritahuju..

kurnava

Same stare dievky vysinute , co mate proti muzom a sexu , hryzu aleboco vas ziedia ? bububu , zostarnete ani nebudete vediet ako a zivot vam uz ziadnu sancu neda .

qweqweqwe

19 rokov je vek, kedy este decka chodia na strednu skolu, myslim, ze aj ako milenec by zene po 30-tke taky vyhovovat nemohol naozaj. Byt tebou nekomplikovala by som si zivot. Ine by bolo, keby uz bol v skutocne dospelom veku tak 22 rokov a viac, asi by som sa na to pozerala inak, aj keby tam bol 14 rocny rozdiel.

ANGEL-DEMON

aj ked blúdim po sexzoznamke.... a verím adufam ze sa tam nájde niečo.... ale tam samé hočo... samý uboziak... laznik co ani nevie ako zena vyzerá v svetri od starkej čo sa uz nenosia.. alebo cigáni poslední... akoze aby som nebola za rasistku ak niekto nepostrehol uz moj prispevok v inej teme, su cigani ktorí by stali za hriech... ale ta čvarga na pokeci do tej kategorie rozhodne nepatrí...
potom su tam takí, že ti napišu "sex za fo..?" a na druhy den zabudne ze mi písal, napise mi či nemám chut... no ja vidim ze den predtym mi nukal "fo za sex" a aj ked z nudy s nim o tom zacnem konverzaciu, ze ho zrusím... ze "je chudák ked si za to musi platit.." tak sa snaží z toho všemožne vykrutit ze on za to neplatí.... jasneee jasneee....... neviem koho si mysli že ojebe...

......na jednej strane to musí byť chudák čo si za to musí platit... a na druhej strane ked platí za to kadejakym nakazenym kurvam ktorym ked da o 5-10€ viac idu bez gumy... no ktora by s takym sla...